Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva syntes dere om jenter med mindre pupper?


Gjest J18

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg er en jente på 18 år som lurer på hva gutter syns om jenter med mindre pupper, men som likevel har en fin timeglassfigur ellers? Har lagt ved noen bilder som eksempel. Bare lurer på om jenter automatisk blir mye mindre attraktive om de har små pupper, eller om det ikke spiller så stor rolle hvis det andre ser fint ut.

 

Takker for alle svar, selv om jeg er mest interessert i hva guttene mener.

 

Eva Longoria er et godt eksempel på den kroppen jeg mener.

 

eva_longoria_bikini_flatback.jpg

 

xin_0107040210208361479127.jpg

 

 

eva-i-tekst_555307a.gif

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spørsmålet er vel kanskje om du som jente bør være interessert i en gutt som kun er opptatt av puppestellet? Virker jo litt sært om dét skal være kriteriet for valg av kjæreste... :ermm:

 

Nei, i virkeligheten så er det nok helt andre ting som teller mer. Det høres kanskje ut som en klisjé, men personligheten er nok det som teller mest. Og har man den rette kjemien, så spiller det liten rolle hvor store eller små pupper man har. Selv har jeg hatt endel damer gjennom tidene, og så lenge jenta ikke har hatt massivt med hår på brystene så har jeg brydd meg lite. Men det er nå meg. :)

Lenke til kommentar

Har ikke mye og si syntes da hvertfall jeg. Store pupper er alt for oppskrytt.

 

Hengepupper er da aldeles ikke fint, og når det er snakk om store pupper blir de gjerne litt hengende.

 

 

Jeg ser på en kvinnekropp i sin helhet, alt burde passe sammen. Er ikke fint visst jenta har store pupper iforhold til resten av kroppen, og motsatt selfølgelig.

 

Personlig liker jeg slanke jenter, men som har en fin form på puppene, altså ikke hengende, men ikke extremt små heller da. De burde passe til resten av kroppen. :)

 

Offtopic. Er ikke så flink å forklare og utrykke meg selv. :(

Endret av SaitekQ
Lenke til kommentar

Så lenge det ikke er snakk om gutte pupper(dvs ingenting), så har det ingenting/lite å si for min del. Pupper er gøy, det tror jeg INGEN gutt kan nekte for. Gøy å se på, gøy å kose med, gøy å ta på; you name it, we love it!

 

Av eksemplene, så hadde hu nederste litt små (evt formen som var merkelig).

Lenke til kommentar

Personlig liker jeg den typen pupper best. Så for min egen del har jeg ikke det minste i mot at jenter har litt mindre pupper, dette syns jeg bare er pent :)

For store pupper kan fort bli for mye av det gode. (Men hva er for store for dere? :p Vi har sikkert alle forskjellige meninger :) )

Endret av dxspulse
Lenke til kommentar
Gjest Small boobs are OK

Bare jeg som tenner på slike bryster? Jeg har jo ingenting imot en C eller D-kuppel, men definitvt små en virkelig store bryst. Veldig store bryst synes jeg bare er turn-off.

Synes det er sykt digg med jenter som har litt små bryster og en fin kropp. Nå er jeg bare 18 år og kanskje ikke så veldig veldig erfaren på det dere med størrelser på brød da, men de jentene jeg har sett med litt mindre bryster, de har definitvt tent meg mye mer enn de med store kanoner i blusen :D

 

Jeg kunne blitt kåt av å se på et bilde av en jente med små bryster i bikini. Jeg kunne neppe blitt kåt av å se et bilde av en dame i bikini med store bryster.

Lenke til kommentar

Hei, takk for svar! :) Godt å høre at det ikke er så avgjørende for de fleste av dere. Spesielt de av dere som sier store pupper er oppskrytt, eller at dere tenner mer på små pupper, gjorde virkelig dagen min bedre. Det varmer for oss litt mindre brystfagre som føler oss i skyggen av alle C+-cuper. Tusentakk! :D

 

Men det er mange av dere som sier at små pupper er fint så lenge det ikke er flatbrystet. Hva vil dere definere som flatbrystet? Kanskje dere kunne postet et bilde? Mener dere liksom HELT flatt med nipple, eller bare at de er veldig små, men samtidig runde og fine i formen?

 

Puppene mine er VELDIG små. Fyller så vidt en A-cup. Men de er runde og fine i fasongen og tidligere sexpartnere har kommentert at selv om de er veldig små, så har de en fin form og ellers bra utseende. Vil dere da definere det som flatbrystet?

Lenke til kommentar

Flatbrystet vil si som helt flat med nipple.

 

For meg er pupper langt nede på lista over hva jeg vektlegger hos en dame.

Det er totalen av hele damen som teller, hvor kropp og personlighet må stemme overens for at det skal bli en interesse.

Eneste jeg har som krav er at øynene må være pene.

Endret av archongamer
Lenke til kommentar
Alle eksemplene dine hadde kvinnelige former på puppenesine. Hu nederste hadde litt merkelig form synes jeg.. Men det er en annen ting..

 

Så lenge de er nå å ta på og man merker hvor de er når man stryker hånden nedover kroppen, så er det ikke viktig for min del.

 

Okei, jeg skjønner. Det er godt å høre! :D Dette gjorde virkelig dagen min bedre. (Høres kanskje tåpelig ut når jeg sier det på den måten, men ja... pupper kan virkelig være et skikkelig issue for jenter. :p)

 

Forresten så er alle bildene av samme dame, Eva Longoria. Forskjellen er bare at det første er litt mer sminket opp og photoshoppet enn de to nederste som er naturlige. :p

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...