Gå til innhold

Metallica - Gutta kommer til Bergen! - Generell diskusjon rundt bandet, konserter og album!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har sett det et par ganger før.. Tror det kom i forbindelse Some Kind of Monster. Sier i alle fall mye av det samme der.

 

Mustaine er en typisk alkoholiker, to forskjellige personer full og edru.

 

Tror Lars og Dave var VELDIG gode venner. Mustaine sier flere ganger at han "misses his little danish friend"

 

Jeg lurer veldig på om James og Dave noen gang kan bli ordentlige venner :/

Lenke til kommentar

On a brighter note:

Min datter satt på fanget mitt i stad, mens jeg youtube-surfet litt. Noen ba meg høre på den nyeste "Ke$ha-videoen" :sick: og mot min dømmekraft gjorde jeg dét.

Da ble det liv! Noen ville VEKK fra datamaskinen, og ville ikke se mer! :D

 

Hun kom først tilbake etter at jeg satte på fade to black fra nimes!

 

Noen er nemlig glad i trommer:

 

post-12240-0-13630900-1295113074_thumb.jpg

 

Jeg ser ikke poenget med at de må "bli ordentlige venner", egentlig. Så lenge de kan godta hverandre for det de er og ikke ha et hat-forhold, så er jeg fornøyd. Alle trenger ikke være venner.

 

Jeg har ikke sagt at de skal bli det.. Jeg lurte bare på om de noen sinne kom til å klare det...

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Innrømmer at jeg har litt sympati for Mustaine, men look at the bright side; nå har vi to konge band, isteden for ett. Synes egentlig krangelen mellom Metallica-fanboys og megadeth-fanboys har blitt dratt for langt, hvorfor ikke nyte den fantastiske musikken disse bandene lager? :thumbup:

Dave har seg selv å takke når det kommer til at han blei kicka av metallica. Men enig med deg i resten av innlegget ditt. Bedre med to bra band enn bare ett!

Lenke til kommentar

Muligens, dog han kunne fått en second chance. Mennesker gjør feil, ligger i vår natur! Synes ikke det var spesielt hyggelig å bruke materialet hans heller.

Det var ikke bare engang han var en kødd. Og når han har laget materialet for bandet, så tilhører det hele bandet og ikke bare han. Det ligger også i vår natur og bli sure på hverandre. Men Dave og Metallica har mer eller mindre skværa opp, så tror ikke de har noen problemer med hverandre lenger.

Lenke til kommentar

Da kunne det kanskje vært en ide å si ifra? En advarsel eller et ultimatum hadde gjort sitt, tror jeg. Og hvorfor tilhører riffene hans hele bandet når han har skrivet dem? Dave skal ha sagt "Greit at dere sparker meg, men vær så snill å ikke bruk riffene mine".

 

Ja, takk og lov for at det har skværa opp.

Endret av TENTPOLE
Lenke til kommentar

Har du noen innsikt i hvordan et metalband fungerer og fungerte på den tida? Når de er uvenner er det ikke "Takk for meg. Vær så snill å ikke bruke riffa mine". Dave Mustaine ble dumpet på et busstopp. Han skrev riffa og ga de til Metallica og sangene ble skrevet under navnet Metallica. Da hører sangene til i Metallica. Jeg tør også vedde på at de ikke plutselig bare fant ut at de måtte kicke han, men at de har sagt at han måtte slutte å være en jævla idiot om han skulle fortsette i bandet. De visste at han var en meget dyktig gitarist, men han var en idiot som person. Det er i et band (snakker erfaring) MYE viktigere at personene trives sammen enn at folk er gode på sine instrumenter.

Endret av Knewt
Lenke til kommentar

Jeg og 3 andre skal spille enten Orion eller Suicide & Redemption live i Februar :D

 

@bordplate. Ja, slet veldig med det før, men er bare å øve mye ;)

 

0 005 00000 00008 00000 001 110 0 008 00000 00005 00000 001 110

 

Hvis du klarer å følge den (med powerchords der det skal være, orket ikke skrive :p) alene, så er du på god vei. Når du spiller med sangen/bandet ditt i bakgrunnen må du prøve å konsentrere deg på å spille nøyaktig det "samme" mot slutten, fordi det er der man sliter mest. Selv om det høres helt feil ut ved "1"-erne, så må du prøve å holde deg in the game. Før pleide jeg alltid å falle ut der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...