Gå til innhold

Metallica - Gutta kommer til Bergen! - Generell diskusjon rundt bandet, konserter og album!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var det noen flere som prøvde å skaffe seg Load på hvit vinyl i går kveld?

 

Kjempe moro, skulle likt å ha vist hvor mange det var som satt klare til å bestille et av de 50 kopiene (av totalt 100) som ble lagt ut, jeg var inne når de ble lagt ut og det tok vel sikkert ikke mer enn 10 sekunder så var alt borte :(

 

Er ikke det samme å stå i kø på internett som når jeg sto i kø sammen med 200 andre ropende fans utenfor en platebutikk i 1991 for å skaffe Black Album digipacken (CD og kassett i samme boks) dagen den ble releaset.

 

Og se folk komme springende ut av butikken, hoppe inn i bilen og sette Enter Sandman på kassettspillern på full guffe med åpne vinduer..good times. Det var jo mens de fleste biler fortsatt hadde kassettspiller.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Ah, 6 dager igjen nå :dribble: Big four skal ha sin første konsert i kveld, i Warszawa.

 

06jun1510_pic04.jpg

 

Tenker å se diverse diverse livekonserter og sånt fram til tirsdag. Har "Orgullo, Pasion y Gloria"-konserten + en livedvd fra '97 som jeg kjøpte i går på lista. Har sett ihjel Nimes-konserten, så står over den. Andre forslag?

 

--------

 

Håper virkelig Metallica får like lang scenetid på tirsdagen som de skal ha i kveld:

Anthrax 16:55 to 17:40

Megadeth at 18:00 to 19:00

Slayer from 19:30 to 20:30

Metallica closes the show from 21:00 to 23:00.

 

Noen vet om det blir sånn den 22. også? Mulig de kjører et litt annet opplegg, mtp. at det ikke skal være 30-mins pauser mellom hvert band.

Endret av tjotr
Lenke til kommentar

Støtter absolutt Live Shit: Binge & Purge! Seattle dvden sparker ræv! I tillegg til datatings Rock am Ring 2008 vil jeg tilføye Rock am Ring 2006 hvor de spilte hele Master of Puppets albumet :)

 

Forresten, flere enn meg som synes Megadeth burde få like lang, om ikke lengre spilletid enn Slayer i kveld?

Endret av blade-bunny
Lenke til kommentar

Har kun S&M- og Live Reading Festival '97-dvden i heimen. Lastet faktisk ned Rock Am Ring '08 liveopptaket fra livemetallica-siden tidligere i dag, rå konsert! Skaffet meg Rock Am Ring '06-liveopptaket for noen uker siden på samme side. Må være noe spessielt med de konsertene for gutta, ekstremt bra performance, og vokalen til James høres ut som den gjorde i gamle dager. Har hørt om Cunning Stunts, men klarer meg med Reading-dvden av live-materielle fra siste halvdel av 90-tallet inntil videre. Hørt mye bra om Live Shit-greia, så skal få kjøpt den og kose meg med den senere en gang :)

 

Fant noen gjemte skatter under free downloads på http://www.livemetallica.com/catalog.aspx i dag. Har ikke hørt så mange liveopptredener mellom '93 og '91 - så dette falt virkelig i smak hos meg :D Var ikke klar over at gutta spilte Lightning, Creep og Ktulu (sikkert flere også) 7 mnd. før utgivelsen av RTL. Mener å ha lest de hadde en del av RTL-sangene allerede klar under Kill 'Em All-innspillingen (men viste ikke at de spilte dem live før '84...), stemmer dette?

Lenke til kommentar

Forresten, flere enn meg som synes burde få like lang, om ikke lengre spilletid enn Slayer i kveld?

Anthrax 16:55 - 17:40

Megadeth 18:00 - 19:00

Slayer 19:30 - 20:30

Metallica 21:00 - 23:00

 

Så de spiller spiller full konsert setlist vil jeg tro. :)

 

Ah, sorry meg, var meningen å presse inn Megadeth i setningen min der. Altså slik at Megadeth spiller like lenge/lengre enn Slayer. :p

Lenke til kommentar

Det er vel et 4-timers show ++. Ut i fra kveldens program som er på ca. 4.5 timer minus sceneskiftepausene, og ut i fra

å dømme ser det ut til at det blir en del mere metallica enn de andre bandene. Tipper det blir litt under en time på de 3 andre, og mellom 1 og 1.5 på 'tallica :)

 

Er tortur å lese igjennom tråden her, men jeg klarer ikke la være. :p Skulle faen meg bodd i Oslo.

Pell deg til Trondheim da vel... men det er kanskje litt vel langt. Dyre fly nedover hit, men toget er da nokså rimelig.

Lenke til kommentar

Hvordan er stemningen mellom Mustaine og Metallica nå for tiden?

Har ikke peil jeg. Var vel en slags krangel mellom dem som gikk ut på at at Mustaine egentlig hadde lagd en del av riffene/sangene på RTL - men det er kanskje en del år siden det nå.

 

Anyway, virker som han er glad for å være med på dette:

"Let's be honest about all this: The cards lay in one camp's hands and the rest of us are just damn happy to be here."

fra denne artikkelen.

 

I den samme artikkelen stod det også at Mr. Hammet har planer om en bokutgivelse sentrert rundt alt annet enn musikken. Han har vistnok stor interresse for skrekkfilmer ser jeg. og eey, kanskje det er derfor han bruker så mye mascara på konsertene :hmm:

Lenke til kommentar

Synd at Rock am Ring 2006 ble produsert så dårlig. Synes kamerafolkene ikke hadde peiling på hvordan få bildet i fokus. Det var og litt synd at gitaren til Kirk streiket under Orion. Men for all del, hele MoP live var helt vilt.

Enig. Noen som har peil på om det ble laget noen andre konsertvideoer (altså type bootleg-opplegg) av de andre 8 konsertene på den touren? De spilte jo hele MoP på alle de konsertene vetts.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...