Gå til innhold

NRK filmer ulovlig sexhandel


Fin Skjorte

Skjult kamera  

39 stemmer

  1. 1. Det er riktig av NRK å bruke skjult kamera for å avdekke ulovlige handlinger

    • Ja
      29
    • Nei
      10


Anbefalte innlegg

Dette vises på NRK i kveld

 

 

960x.jpg

 

NRK viser dokumentar for å avdekke prostitusjon som lever i beste velgående.

Trengs det virkelig grafisk materialet, hvor kunden er fullstendig ukjent med filmingen for å underbygge aktivitetens eksistens?

 

Er det strengt tatt ikke nok å få de prostituerte og en kunde eller to til å bekrefte det?

Endret av Alastor
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Stemte ja i at de kan bruke skjult kamera på generelt grunnlag. I denne saken derimot ser jeg ikke annet behov til å bruke skjultkamera annet en for å få flere seere og å ha noen flere sekunder å vise. Men det er vel i den retningen media er på vei, og da kan vel ikke Norsk Rikskringkasting henge etter? Norsk Rikskringkasting trenger jo seer- nei vent litt. Det gjør det jo ikke, de er jo betalt ufrivillig av oss borgere. Jaja, de får gjøre som de vil. Det er dog synd at de velger å gå mot underholdningsnyheter(som i å lage nyheter som egentlig er alvorlige underholdene), isteden for saklige, gjennomtenkte og godt gjennomførte sendinger.

 

Nå vet ikke jeg hvilken vinkling saken har i dokumentaren, men jeg håper at den kommer til konklusjonen at forbud er helt ulogisk. Denne profesjonen er den eldste vi har og likevell tror politikerne at de kan fjerne den ved hjelp av forbud. Har de ikke lært noen ting av narkotikaforbudet? -.-

Lenke til kommentar

Korte, unødvendige innlegg kun egnet til å øke brukerens antall poster regnes som spam, og er derfor slettet. Vennligst ikke skriv i tråden med mindre det er relevant til trådens tema. Les gjerne punkt 1 i retningslinjene.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres. Reaksjon på moderering gjøres eventuelt på pm. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...