Gå til innhold

Lei av å være tynn, muskler?


vista223

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg er en gutt på 14 år, CA.183 cm og 65-67 Kilo (har ikke vekt)

Jeg er lei av å være tynn, å vil rett å slett legge på meg med muskler. Har trent en god del før men ikke så mye nå lenger pga jeg ikke legger merke til noe spesiell forskjell. Har vekter å diverse strikker hjemme som kan brukes. Spiser MYE og står på 100 %! Hadde skrevet et litt mer detaljert innlegg men så klarte jeg å slette alt så dette blir litt forenklet.

Noen produkter som kan hjelpe til med å øke muskelmassen? Om det er "juks" bryr jeg meg ikke om.

Hvis du/dere hadde hatt lyst til å sette opp hva jeg burde spise dagelig og hvor ofte/hva jeg burde trene hadde det vært topp.

 

 

Mvh Martin :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tren tung knebøy 3 ganger i uka og legg på vekt hver gang. Se Squat RX på youtube og les på stronglifts.com. Eventuelt kjøp Starting Strength av Mark Rippetoe, som er det lureste du kan gjøre.

 

Hvis du vil opp i vekt, fortsett og spis alt du gjør i dag, men drikk 4 liter hmelk I TILLEGG.

Lenke til kommentar

Tenk at når du er mett har måltidet begynt!

Spis ofte og knask mye nötter.

 

Cashew nötter per 100g : 590kalorier masse proteiner og sunt fett.

 

http://stronglifts.com/hardgainers-gain-weight-skinny-guys/

 

http://stronglifts.com/how-to-gain-weight-for-skinny-guys/

 

http://stronglifts.com/gomad-milk-squats-gallon-gain-weight/

Endret av Sebbe
Lenke til kommentar

Proteinpulver, carb pulver gaining pulver det er mat. Det er mat, ikke et magisk pulver som gjør det sterkere. Du erstatter deler av måltidet med det så du slipper og bruke alt av tid på og regne ut maten du får i deg pluss laging og spising av mat.

 

Det DU må gjøre er og lese om kosthold, les om trening også trene. Søk på sider som Myorevolutione, 5x5 Stronglifts, RYP osv. og les. Så kan du stille spørsmål til oss. Men og si at man vil bli sterk og se bra ut, si hva jeg skal gjøre går ikke. Du må legge om livsstilen din. Og ingenting kommer av seg selv. Men du klarer det. Nok kunnskap og viljestyrke så går det :) Iform.no kan du også lese mye bra.

 

Doping midler osv er for teit. Akkurat nå har du feil mentalitet "Jeg vil se bra ut, jeg "jukser" helst for og oppnå resultater". Vel, det er få ting som fungerer slik i livet. Og personer med slik mentalitet ser ikke bra ut.

Lenke til kommentar

To ting:

 

1. Få i deg nok kalorier. Om det er fra mat, gainer, potetgull eller cola er ikke det viktigste, første prioritet er kalorier. Uansett om du tror du spiser mye, så er det for lite. Ha på revet ost, smeltet smør, majones, olivenolje, hva som helst på maten for å få fler kalorier ut av den. Start med minst 3500 om dagen, og jobb deg oppover til du begynner å gå opp i vekt.

 

2. Sørg for å få nok hvile. Dvs. ikke tren noe slags 3 timers styrkeøkter hver dag osv. Finn et fornuftig program som er laget rundt baseøvelser, 3 eller 4 økter i uken. For eksempel et program som stronglifts 5x5.

 

Med dette skal det ikke være urealistisk å komme opp i en 85 kilo på et års tid, uten å på noen måte være tjukk.

Lenke til kommentar

Første du hvert fall må lære deg er at det ikke eksisterer noen snarveier. Selv med AAS (anabole androgene steroider) så er det helt klart at du kan såpass lite om kosthold at en sprøyte med testo et par ganger i uka, ikke hadde gitt store fremgangen i det lange løpet.

 

Les deg opp på kosthold og trening, dette er såpass omfattende emner som du lett finner svar på med eget initativ og google.

Lenke til kommentar
Blir til stadigheit overraska over korleis folk sliter med å finne "Veiledning til Nybegynnere"-tråden, anyways, her har du linken .

haha, sikkert like morro hver gang ^^. men takk da:)

 

EDIT:

En annen ting er jo at jeg kun har noen vekter og 2 strikker. Har ikke tilgang til andre trenings apperater.

Endret av vista223
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...