Gå til innhold

Google Phone / Nexus One


xenoxz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Jeg skal ta med meg noen Nexus One når jeg drar fra Norge til England i slutten av uke 2, begynnnelsen av uke 3.

Sjekk her https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1189853&hl= eller send meg en PM, hvis du vil kjøpe en av dem:

 

Jeg er ellers uenig i sammenligningene som gjøres her. Jeg har prøvd telefonen, og den er langt bedre enn HD2 etter min mening. På grunn av det lekre operativ-systemet, markedsplassen, og alle mulighetene den gir som du ikke får med WM 6.5 vil det være mer riktig å sammenligne den med en ulåst Iphone 3gs, som i dag koster ca. 7000 Nok i Norge.

 

Da er denne her et dødsbillig alternativ.

Lenke til kommentar
6250,- uten abonnement hos ePartner, idiotisk tilbud...vel, det finnes skrullete folk som biter på slikt også, ingen telefon er verdt 6 lapper. Det vet alle...

 

 

Det er ikke alle som vet det nei, ta Iphone kjøperne for eksempel, var det ikke rundt 12 000,- for telefon og 1 år's abonnemang når de kom på markedet?

Lenke til kommentar
Da er min Nexus One mottatt av Jet Carrier. Ser ut som det blir en hundrings eller to dyrere pga pakkestørrelsen. Har den forhåpentligvis i midten eller slutten av neste uke.

Jeg bestillte min ADP1 gjennom JetCarrier for noe over et halvt år siden. Selve boksen til ADP1 var ganske liten, men FedEx hadde putta denne inni en gigantisk boks, så derfor ble det mye dyrere frakt hos JetCarrier (kom på 355 kr).

Lenke til kommentar

Har også bestillt meg en N1 fra USA, telefonen ser knall ut.

 

har sett endel kule ting telefonen kan gjøre på Youtube. Blant annet skal de være en mulighet for å prate inn sms'er. ser ut til å funke greit for de fleste. er det noen som helst mulighet for oss å få dette til å funke på norsk? vet vi kan legge inn scandinavian keyboard, men den funker vel kun for sms?

 

Noen gode andriod forum? har funnet et som ser bra ut. http://androidforums.com/

Lenke til kommentar
http://www.engadget.com/2010/01/07/surpris...oes-multitouch/

 

Blir spennende å se om de telefonene som blir levert til UK nå har MT, og/eller det vil komme en software oppdatering på det.

Dumme Apple...

 

Tviler veldig på at telefonene som blir levert til UK nå har multitouch. Og kommer det med multitouch, så er jeg ganske sikker på at det kommer ut noen customroms ganske så fort. Så ser ikke helt problemet egentlig. Vi vet jo at multitouch faktisk funker på Nexusen som blir shippet nå.

Lenke til kommentar

Venter spent på tilbakemeldinger når folk mottar sine Nexus One telefoner!

Begynner å se meg om etter erstatning til min litt utslitte iPhone 3G nå, og var veldig positiv til HTC Touch HD2, spesielt på grunn av den store skjermen, men tilsynelatende svakt batteri og Windows Mobile gjorde at jeg holdt meg unna..

 

Nexus One ser jo ut til å være mer eller mindre identisk spesifisert? Om jeg ikke tar helt feil?

Eneste forskjellen er vell at vi går bittelitt ned på skjermstørrelsen, men da får vi jo også en OLED skjerm?

 

 

Eneste jeg er skeptisk til er:

 

- Batteri levetid (skal ha større batteri enn både iPhone 3G og Touch HD2, er også oppgitt til lengre taletid men langt kortere standby tid enn både iPhone 3G og Touch HD2, noen som vet hvordan det har seg?)

 

- Skjermoverflaten (alle mine erfaringer med AMOLED skjermer er at de veldig fort blir fettete og klissete, det setter seg lett fettspor osv på skjermen, noe jeg har store problemer med på min Cowon iAudio S9 med AMOLED skjerm, dette er noe jeg ikke sliter med på min iPhone 3G og er veldig spent på hvordan Nexus One sin skjerm klarer seg?)

 

- Applikasjoner (dette er det som holder meg igjen med iPhone 3G, nettopp fordi det er et såpass bredt spektrum av gode og gjennomførte applikasjoner der ute, alt fra Trafikanten, TV2 Sport til gode spill. Dette ser ut til å være en mangelvare til Android OS enda?)

Lenke til kommentar
- Applikasjoner (dette er det som holder meg igjen med iPhone 3G, nettopp fordi det er et såpass bredt spektrum av gode og gjennomførte applikasjoner der ute, alt fra Trafikanten, TV2 Sport til gode spill. Dette ser ut til å være en mangelvare til Android OS enda?)

 

Ja dette stemmer, regnet ikke med at jeg kom til å savne å spille på mobilen etter jeg kvittet meg ned min Iphone 3G, men savnet er der faktisk. Et sikkerlig tower defence spill hadde ikke skadet :/

 

Samme gjelder også for apps, kan ikke sammenlingens engang, hvorfor det er slik vet jeg ikke. Kanskje det er vanskeligere å lage apps og spill til Android, eller at GPU'en i iphone er bedre? Men Iphone er vel mer populært enn android enda. Regner med og håper at det blir et bedre utvalg etterverdt no siden Nexus one har kommet og nye HTC telefoner kommer "snart"

 

Batteri levetid kan vel ha noe med at Nexus one har HW som krever mer enn hva iphone sin HW gjør selv om Nexus one har bedre batteri?

Lenke til kommentar

Etter ett sabla styr med proxi servere, vpn klienter, kredittkort som har gått ut på dato, google checkout som ville krangle, har jeg endelig klart å få lagt inn en bestilling på en nexus one.

 

Bør være vært det. Håper bare bekjent klarer å plukke den opp for meg nå da.

 

OMG!!!! Da orderen var plassert har google checkout begynt å krangle igjen. Må scanne inn backupinformasjon før man får handle, finne førerkot, og prøve å finne ut hvordan man installerer en nettverksscanner. . .

Endret av freerun
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...