Gå til innhold

Hilsen fra Hong Kong


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg er i Hong Kong for øyeblikket på et kort besøk. Dessverre har været slått seg vrang og det regner konstant ettersom det er en tyfon i nærheten. Så da blir det litt vanskelig med sightseeing og det blir så som så med bilder :-( Ettersom jeg er her alene i en stor og eksotisk by, er det alltid litt vanskelig å finne plasser å spise og ikke minst hva en skal spise. Men heldigvis har vi en site som http://www.couchsurfing.org/ :-) Jeg har ved hjelp av CS kommet i kontakt med noen lokale og vi var en tur ute for å spise idag. Selve "restauranten" var av den veldig uformelle typen som kan kan finne i plasser som KL, Bangkok og Hong Kong...vi måtte faktisk vaske våre spisepinner, fat og glass i te(!) før vi begynte å spise og rester ble bare slengt på bordet...en ganske anderledes opplevelsse kan man si. Men maten var veldig god og her forklarer min vert litt om hva vi fikk å spise: http://gardkarlsen.com/blog/?p=481 .

Endret av gardkarlsen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
vi måtte faktisk vaske våre spisepinner, fat og glass i te(!) før vi begynte å spise
Dette er helt vanlig i Kina, i alle fall opplevde jeg det flere steder som primært var ment på kinesere. Det morer dem sikkert å se vestlendingene drikke "vaskevannet".

 

Noe av det beste jeg smakte i Kina var en spesiell fisk som ifølge guiden min vrengte seg og "eksploderte" i små strimler når den ble frityrstekt. Husker ikke navnet, men den var utrolig god.

Endret av robertaas
Lenke til kommentar

Denne turen er faktisk en tur som jeg tok med bonuspoeng fordi jeg har ønsket å prøve første klasse. Så dette var bare en liten galskap tur der jeg dro til Hong Kong for å klatre i Macau tower...men det ble det ikke noe av siden været var så dårlig. Men jeg fikk prøvd Lufthansa first class ned og Thai first class hjem igjen :thumbup: Her er litt om min opplevelse av Lufthansa first class: http://gardkarlsen.com/blog/?p=470 , http://gardkarlsen.com/blog/?p=466 og http://gardkarlsen.com/blog/?p=457

Lenke til kommentar

Veldig fine reiseblogger :)

 

Anbefaler sterkt at du prøver maten på Maxim's Palace. Jeg vet det ligger en på Kowloon Bay (Telford Plaza) og en på Grand Century Place kjøpesenter på Mong Kok tror jeg+ resten som jeg ikke vet hvor de er :p

 

Link til den på Kowloon Bay: http://www.telford-plaza.com/eng/dining_in.asp?id=46

 

Beste kinamaten jeg har smakt :D Der får man topp service og maten er pent dekorert. Pene og lyse lokaler. Ikke så gærne priser sett fra et norsk perspektiv :p Det er alltid lang kø for å få bord på Maxim's Palace så det er anbefalt å bestille bord på forhånd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...