Gå til innhold

Mahmoud Ahmadinejad fornekter holocaust på ny. Hva mener du?


Hva mener du om holocaustfornektelse?  

351 stemmer

  1. 1. Bør det være tillatt å fornekte holocaust?

    • Ja
      246
    • Nei
      95
    • Ingen formening/Vet ikke
      11
  2. 2. Bør det være tillatt å kritisere Staten Israel for å missbruke betydningen av holocaust?

    • Ja
      298
    • Nei
      32
    • Ingen formening/Vet ikke
      22
  3. 3. Bør Ahmadinejads uttalelser få reaksjoner fra verdenssamfunnet?

    • Ja
      215
    • Nei
      90
    • Ingen formening/Vet ikke
      47


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

BelzeBob:

 

Du er skremmende arrogant, og den lave kvaliteten på ditt arbeid er åpenbar (for alle andre enn deg og dine likesinnede). Hvis du bare hadde hatt vett til å uttale deg litt mindre bastant så hadde ikke det vært så ille, men du er jo skråsikker i din sak. Et par tilfeldige bilder på internett, noen "avisutklipp" og en haug med synsing hva du kaller å dokumentere ting. Jeg er ikke interessert i sånt tull! Du klarer åpenbart ikke å skjønne hva jeg mener med faglig standard, kildekritikk, uavhengighet, rette kvalifikasjoner, osv. Jeg skal ikke påstå at Illustrert vitenskap er ufeilbarlige, men de har sannsynligvis større forutsetninger for å uttale seg om saken enn du har. Det er nesten litt komisk hvordan dere avfeier alt som sionist-propeganda, mens dere forsvarer deres kvasi-vitenskapelige "ingeniører" for harde livet. Hvordan kan du på et øyeblikk fortelle oss at Illustret vitenskap tar feil om ovnene, mens du tar rett? Hvis du limer inn en YouTube-video fra Zundel nå så vet jeg ikke om jeg skal le eller gråte..

 

Jeg har forøvrig ikke tenkt å synke ned på ditt nivå - dvs. å fortelle hvordan et gasskammer har fungert basert på noen bilder av leiren flere titalls år etterpå. Du klarer sikkert å forestille deg det selv. De som frigjorde leirene i ettertid fikk sett nøye på dette og ført det inn i historiebøkene. Hadde jeg hatt noe som helst makt på den tiden så hadde jeg sikkert jevnet dem med jorden og bygget noe produktivt der i stedet - jeg er nemlig så naiv at jeg ikke hadde trodd dere skulle sitte her og nekte for det så lenge etterpå. Og det er vel kanskje det største problemet og grobunn for tvilen - leirene skulle stått HELT urørt eller blitt jevnet med jorden.

 

Påstander, påstander, påstander, påstander, påstander:

 

Ombyggningen av Kremaene? Husker ikke detaljene helt, men David Cole gransker dette, dvs, han haler sannheten ut av sjefen på Auschwitz-museet, i sin dokumentar.

 

Men jeg tror det var slik at i 1942 eller 1943 var tyskerne redde for bombeangrep og gjorde ihvertfall Krema I om til en bunker. Dvs. kombinert likhus/bunker. Man kan se tydelige spor på gulvet i likkjelleren av vegger som har vært satt opp, et klosett og avløp osv. Og man vet at ytterdøren i en periode var en typisk bunkerdør.

 

Det som er viktig: med denne "bunker perioden" så blir det enda mindre tid å gasse de 6 millionene på. Også viktig: polakkene og/eller russerne gjorde om på Krema I etter seieren i 1945. Slik at man bedre kan selge gasskammerhistorien. Skilleveggene i likkjelleren ble fjernet, hull ble laget i taket osv. Men dette får ikke en tilreisende turist vite...

 

Ikke engang ovnene er autentiske. Og pipen er ikke forbundet med bygningen. Flere dører er murt igjen mens andre dører har blitt fjernet.

 

For alt jeg vet kan ovnene ha blitt tatt ut av noen russere for å brukes andre steder. Før i tiden kastet man ikke ting som hadde bruksverdi. Pipen er en rekonstruksjon for å illustrere. Beviser dette noe som helst? Nei. Bare det at leiren ble skadet. Altså, enda en ting som taler for det jeg sier: en gjeng med uintelligente noksagter kan ikke sitte på internett og se på bilder for å løse denne saken. Dere vet ikke hva dere snakker om (faglig tyngde?), og dere vet ikke engang hva dere ser på (ombygging, restaurering, falske bilder?). Du har tapt denne diskusjonen, men du skjønner det bare ikke. Du behøver ikke å skrive et nytt innlegg fullt av dårlige begrunnelser, mangelfull logikk og merkelige kilder. Jeg har flere ganger slått hull i argumentasjonen deres, men dere går videre og later som ingenting (som f.eks med Leutcher)

Endret av Dux ducis
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har flere ganger slått hull i argumentasjonen deres, men dere går videre og later som ingenting (som f.eks med Leutcher)

 

huh?? har du... hva jeg har sett kommer du med påstander hentet fra kilder på samme måte som alle andre.

 

Hva vet du om din kilde hadde en agenda?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Som sagt: la oss gjøre dette så enkelt som mulig:

 

Forklar oss hvordan et tysk gasskammer skal ha fungert.

 

Beskriv disse punktene:

 

1. Arkitekturen: Forklar hvordan kammeret, og resten av bygningen kammeret var i, var lufttett - og hvordan ventilasjonssystemet var satt opp.

 

2. Rutinen: Forklar hvordan ofrene gikk inn, ble gasset, ble tatt ut av kammeret og inn i ovnene. Og forklar tids-aspektet. Altså: hvor lang tid for én gassing. Og hvor lang tid for én kremasjon.

 

3. Gassingen: Forklar hvordan Zyklon B'en ble introdusert og gassen ble aktivert og distribuert rundt i kammeret, og deretter luftet ut igjen.

 

4. Fra kammer til ovn: Forklar hvordan likene ble tatt hånd om etter at de var gasset.

 

Vi kjenner til plantegningen for Krema I så hvorfor ikke fokusere på denne.

 

analyse.jpg

 

Dette er den 100% offisielle plantegningen for Krema I. Alt jeg har gjort er å forstørre den og skrive inn navn på rom i henhold til forklaringen som er på dette skiltet som står i Auschwitz i dag:

 

museumkrema1layout.jpg

 

Vi kan legge merke til at Krema II, til høyre på skiltet, har nesten identisk design.

 

Og her er Krema I sett utenfra:

 

krema1hospital.jpg

 

De mange og motsigende vitnemålene som sier de utroligste ting om hvordan gassingen foregikk trenger dere ikke ta hensyn til i denne omgang. Det rekker med en noenlunde brukbar forklaring fra dere på hvordan det kunne ha gått for seg.

 

Jeg vil minne om følgende viktige fakta:

 

1. Blåsyregass er svært giftig. HCN (hydrogen cyanid) setter seg i gulv og vegger og er livsfarlig å berøre. Og gassen er selvsagt livsfarlig å puste inn. Og, som sagt, får man for høye konsentrasjoner av HCN så er det stor eksplosjonsfare.

 

2. Dere har kun 6 ovner å kremere i.

 

3. Ingen gass må sive ut til omgivelsene.

 

4. De som jobber i krematoriet, på kontoret osv. må ikke dø. De må ha god helse slik at de kan gjøre jobben sin.

 

5. Gassen må aktiveres på et eller annet vis. Ellers bare ligger pastillene der på gulvet til ingen nytte.

 

6. Kammeret må ha nok oksygen. Ellers kan ikke gassen virke.

 

7. Forutsatt at man har et ventilasjonssystem.... hvor gjør du av gassen du pumper ut?

 

Vel, nå har dere litt å bryne dere på.

 

Med mindre dere da ignorerer utfordringen.

 

Selv syns jeg at om man anklager en nasjon for å ha gasset 6 millioner forsvarsløse jøder så må man være i stand til å fortelle nøyaktig hvordan denne ugjerningen gikk for seg.

Endret av BelzeBob
  • Liker 1
Lenke til kommentar

tilfeldige bilder på internett, noen "avisutklipp" og en haug med synsing

Synes du ikke det f.eks. er merkverdig at "6 millioner jøder trues av massakre" er nevnt flere ganger fra tidlig 1900-tall i avisartikkler og skriverier av jøder, altså lenge før Annen Verdenskrig? (forrige side post #499)

 

At dette er nøyaktig likt antall myrdede i Holocaust kan man selvfølgelig avfeie som "tilfeldighet"

 

Skulle ønske jeg hadde like stor treffsikkerhet når jeg plukker tilfeldige tall til Lotto-kupongen! :w00t:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jøder har blitt jaget i lang tid, og de var ikke akseptert i mesteparten av Europa i en lang tid.

Jeg for min del har aldri ment eller trodd at det ikke ble begått ugjerninger mot jøder under nazi-tyskland. Det ble det gjort.

 

Men det betyr ikke at jeg uten videre vil godta ALL etterkrigshistorie om hva som angivelig skjedde. At 6 millioner jøder ble gasset ihjel, er noe jeg IKKE tror på.

Lenke til kommentar

Fra Illustrert Vitenskap nr. 2/2011 - side 38

 

Løgnene om holocaust lever

 

Påstand: Zyklon B er et lusemiddel og egner seg ikke å drepe mennesker med.

 

Mennesker dør 5-10 minutter etter at de er gasset med en konsentrasjon på bare 300ppm, mens lus som er kaldblodige og har mye lavere stoffskifte dør først timer etter en eksponering av en konsentrasjon på 16000 ppm.

 

Påstand: Krematoriene ble bygd for å brenne mennesker som har dødd en naturlig død og gasskamrene er egentlig bare likkjellere.

 

Krematorieovnene som ble tatt bruk i Auschwitz var modifisert av familiefirmaet Topf&Sohne, og var mye mer effektive enn vanlige krematorieovner. Disse ovnene sugde komprimert luft direkte inn i ovnen og dette økte temperaturen kraftig, samtidig som ovnene var laget for å gå i døgndrift. Gasskamrene hadde en innebygd oppvarmingsinstallasjon som holdt rommet konstant på 25-27 grader, den temperaturen zyklon-b er mest effektiv.

 

Påstand: Zyklon-B kunne ikke ha vært ibruk fordi denne gassen i kombinasjon med krematoriene ville ha framprovosert en eksplosjon.

 

Det er riktig at Zyklon-B i store nok mengder er eksplosivt, men den mengden som kreves for å ta livet av menneskene i gasskammeret var 200 ganger lavere enn hva som skal til for at dette skal skje.

 

Påstand: Det tar en time å brenne et lik i et krematorium, derfor kan de umulig ha brent over 1,1 millioner mennesker iløpet av 3 år.

 

Under vanlig kremering må ovnene stenges for at asken skal samles opp og man ikke skal blande asken fra forskjellige lik. Ovnen må derfor stenges mellom hver kremering. Nazistene brukte metoder som best kan sammenlignes med industriellmassebrenning. Hvis ovnen konstant fylles med nye lik holdes gjennomsnittstemperaturen veldig høy. Det som tok mest tid var å brenne overkroppen, derfor bled jøder i "sonderkommando" bedt om å banke løs på kroppene med jernstenger mens de lå i ovnen.

 

Zyklon B pelletsene trenger også 25,6 grader for at blåsyregassen skal aktiveres. Når man i tillegg tar med at Zyklon B er eksplosjonsfarlig i store nok mengder (som du ser går døren fra gasskammeret rett ut i krematoriet) og hvor mye ressurser det faktisk tar å kremere så mange lik begynner ting å skurre. Heller ingen påvisning av Zyklon B gassen på veggene og tyskerne hadde tilgang på annen og mer effektiv gass.

 

Påstand: Hvis Zyklon-B faktisk hadde vært ibruk i kamrene hadde man funnet spor etter blåsyre på veggene

 

Konsentrasjonen av Zyklon-B var altfor lave til å lage avleiringer og eksponeringstiden for kort. Dessuten vet man at "sonderkommando" hadde som arbeid å vaske kamrene grundig for blod, avføring og urin etterpå, OG ruinene i Auschwitz har stått under vann i årrekker før de ble renovert. Man har uansett bekreftet Zyklon-B i murruinene etter gasskamrene.

 

--------------------------------------------------------------------

 

Håper dette hjelper de av dere som er litt forvirret angående temaet.

 

Illustrert vitenskap er utgitt av Bonnier, og Bonnier eies av zionist-jøder.

 

Det illustrert vitenskap skriver her har ikke noe med vitenskap å gjøre, for dette er løgn og oppdiktet sludder fra begynnelse til slutt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå er jeg faktisk lei av å sløse bort tiden min på dette. Jeg prøver å komme med kritikk og råd, men dere skjønner ingenting. Den faglige standarden på dette er tragisk. Nei, vent – den er ikke-eksisterende! Det stinker av ubegrunnede antagelser, ukvalifisert synsing og en del stygge motiver. Jeg tror rett og slett vi sier det slik: den dagen noen respektable og uavhengige forskere legger frem bevis som ikke kan diskuteres så får hele verden vite om det, og hvis Holocaust slik vi kjenner det er en løgn så blir vi informert om det.

 

 

Jeg tror du har litt for høye tanker om deg selv, samtidig som du ikke tror og mener noe særlig godt om dem som mener noe annet enn deg.

 

Jeg vet ikke helt hva slags motiver du har for å insistere på at den oppdiktede historien om "holocaust" er riktig.

Men for meg vitner det om blind religiøs tilbedelse av zionist-jødene. Og ganske enkel total utkobling av fornuften og alt som heter selvstendig tankevirksomhet.

Og at det fins noen som har et slikt religiøst forhold til zionist-jødene er et faktum, for de såkalte zionist-kristne tror blindt på disse jødene i et og alt, for de mener at frelsen kommer fra å følge og støtte jødene og de vil ikke å kritisere jødene uansett hva de gjør.

Kanskje du er en av dem ?

 

Ellers så må jeg si at det at du og flere andre her ennå tror på dette med holocaust etter at det er så grundig bevist at dt aldri skjedde, er ganske latterlig i grunnen.

For hvis vi forenkler dette litt, så kan det lignes med at om jeg viste deg et bilde av en spade og sa at dette er en spade, så ville du likevel nekte for at det er en spade fordi noen andre (jødene) har fortalt deg at det ikke er en spade.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Så vi skal drite i hva eksperter mener om temaet, og heller høre på hva youtube-videoer og "selvstendige" nettsteder har å si? Fjøsnisselogikk! Hvordan iallverden skal jeg klare å grave opp en legitim kilde, som ikke er av "propagandarepeditører, når du bestemmer premissene for hva som er rett og feil, utifra hva som støtter dine synspunkter? Det blir som å si "Satan did it" i en debatt om religion.

 

Det er jo akkurat det som er poenget her.

 

Du klarer ikke å finne noen kilder på at holocaust skjedde, for holocaust har aldri skjedd, og det går jo ikke å "bevise" en hendelse som aldri har skjedd.

 

Det fins heller ingen eksperter på dette som mener at holocaust har skjedd.

Ekspertene er dem som blir fengslet, mobbet og fatatt sin job fordi de har etterforsket og funnet ut at holocaust aldri har skjedd, og at det kun er en oppdiktet historie som alle har godtatt fordi de syns synd på de "stakkars" jødene.

 

Jeg for min del hører på eksperter som faktisk var midt oppi alt sammen!

 

Og hva slags "eksperter" var det ??

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jøder har blitt jaget i lang tid, og de var ikke akseptert i mesteparten av Europa i en lang tid. Korstog ble blant annet ført imot dem. Antisemitismen var sterk på 1900-tallet, så nei, det var ikke en tilfeldighet.

 

Det er hva jødene selv påstår, men de er ikke blitt behandlet dårligere enn andre folkegrupper.

 

Jeg trodde korstogene var mot islam, for å gjenerobre kristne områder som var okkupert av muslimer.

 

Og "antisemittismen" har aldri vært sterk i europa, for jødene er ikke semitter.

Ordet "antisemittisme" er forøvrig et ord jødene selv har funnet opp for å slå i hodet på de som er så "frekke" at de kritiserer dem.

 

Jødene forbeholder seg nemlig retten til å drive med sine ugjerninger og sin undergravingvirksomhet i fred, uten å bli plaget av oss dumme "goyim" som jo etter deres lære ikke er mennesker og dessuten skapt bare for å være slaver for dem.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Her diskuteres det jo hvor mange som ble rammet av dette.

 

Altså, ble jøder, og andre ikke ariske personer pluss de svake, homofile osv. sett på som "laverestillte" mennesker av Tyskerne,- og mange andre rundt 2.verdenskrig?

Ble personer drept, og puttet i fange/arbeidsleire og fratatt rettigheter p.g.a dette?

Var dette enkeltpersoner, som bestemte, eller var det godkjent av Hitler?

 

Hvis, de to øverste er "ja". Nummer tre er "Hitler visste om det/Hitler bestemte det/Hitler godtok det" eller lignende, så var det bestemt av staten.

 

I såfall ,så er holocaust korrekt. Da var det staten som bestemte at disse "ikke ariske" personene kunne bli drept og behandlet dårlig. Hvorvidt det var 10'000 mennesker som døde, eller 6 millioner er for meg ikke relevant. Da selve begrepet holocaust blir oppfyllt. Dermed kan man ikke nekte for at holocaust har skjedd.

 

Det som derimot er interessant, er hvor mange som faktisk ble tatt livet av, men det er ikke dermed sagt at man kan si at "bare 250'000" mistet livet i følge røde kors. Derfor kan man nekte for at holocaust skjedde.

 

Hvor mange som ble drept. Var de allierte like ille. Var de allierte værre, og lignende temaer. Som også er interessante kan jo taes opp i egne tråder. Da det ikke er grunnlag for holocaust at de allierte ikke hadde egne leirer.

 

Videre så merker man sinne fra enkelte deltakere. Sinne som går på at "folk klarer ikke se at det jeg sier er sant mens de har feil". Og "jøder er ille folk".

 

Anger ruins joy, steals the goodness of my mind, forces my mouth to say terrible things. Overcoming anger brings peace of mind, leads to a mind without regrets. If I overcome anger, I will be delightful and loved by everyone.

Husk det. Da er det lettere å få igjennom sine argumenter.

Lenke til kommentar

Stoddart

 

Jeg forstår godt hva du sier, men jeg mener din holdning er en smule naiv. Tenk over følgende punkter:

 

1. Det som jødene har gitt navnet "Holocaust" (med stor H) var av fundamental betydelse for opprettelsen av Israel og all støtte, både økonomisk og politisk, som Israel og jødene fikk etter 1945, og fortsetter å få år etter år. Det er ikke "bare" enda en krigshendelse på linje med andre krigshendelser. Holocaust er en politisk, økonomisk og religiøs institusjon med voldsom makt. Derfor er det ingenting som er irrelevant i forbindelse med Holocaust. At det i flere land er forbudt å betvile denne hendelsen bare understreker mitt poeng.

 

2. Men hva er vel Holocaust uten de 6 millionene - og uten gasskamrene? Og uten det unike Holocaust-navnet som kun denne hendelsen "har lov" å bruke? Da faller det hele bort. Forhekselsen mister sin kraft. Og folk vil bare trekke på skuldrene og si "hva så? Det var krig og mange døde - men andre parter hadde jo langt større tap enn jødene!" At noen hundre tusen jøder hadde omkommet i en krig som tok livet av 50 millioner hadde ikke vært så mye å gjøre et nummer av. Men man måtte gjøre et nummer av det! Og slik ble det.

 

3. Dette med gasskamre er svært viktig - for i vår psyke blir dette noe mye mer frastøtende; kaldblodig avliving i spesialbygde kalde kamre med giftgass er et par hakk over kuler og brannbomber. Ja, det er nok like ille å dø på det viset, men dette med avliving i gasskamre er liksom så ekstremt utspekulert og sadistisk, og nettopp derfor får Holocaust-historien slik enorm kraft. Legg til det spesielle "Holocaust"-ordet, og det spesielle 6 millioner tallet vi får prentet inn i hukommelsen, og pluss på med historier om lampeskjermer og såpe laget av forfulgte jøders levninger - og du får en historie som "selger" langt bedre enn f.eks historien om 12, 18, eller 24 millioner andre som døde på en mer "ordinær" måte på slagmarken.

 

4. Det er et ubestridelig faktum at Holocaust og jøders lidelse generelt kynisk har blitt brukt, og fortsetter å bli brukt, av rasistiske jøder som kun har forakt for alle "mindreverdige" ikke-jøder. Samtidig som alle andres lidelse ignoreres. Visste du f.eks at over 6 millioner mennesker har dødd i Kongo de siste 10-12 årene? At man legger slik en ekstrem vekt på én folkegruppes lidelse, reell eller oppdiktet, mens man kontinuerlig ignorerer alle andres nød, dette .... er noe som ikke bør aksepteres. Holocaust, med eller uten 6 millioner gassede jøder, kan ikke lenger få lov til å ha monopol-stilling for all elendighet og ondskap som har skjedd de siste 100 årene. Særlig ikke når det ser ut til at hele historien er et bedrag. Bedrag: ikke at jødene var forfulgt og ble internert i fangeleirer og ghettoer, men at de ble systematisk myrdet av de tyske nazistene. Noe det faktisk ikke finnes bevis for. Slakten i Sovjet og Kina derimot har vi masse beviser for. Men hvor er alle museene og Hollywood-filmene? Alle erstatningene? All sympatien?

 

5. Folk sitter i fengsel i dag for å "benekte" Holocaust. Andre har fått sin karriere ødelagt. Andre igjen har faktisk blitt myrdet.

 

Se her, litt ned på siden: http://www.holocaustinfo.net/revisjonister.php

 

I denne sammenheng er det mye som står på spill. Nemlig retten til å tenke, tale og forske fritt uten frykt for represalier.

 

6. Jeg vil også legge til at dette med sannhet/løgn faktisk er veldig viktig. Det spiller en rolle hvorvidt Holocaust skjedde eller ikke. Slipper myndighetene unna med den ene løgnen, så slipper de gjerne også unna med den neste. 9/11 for eksempel. Global oppvarming. "Terror-trusselen" fra slemme Al Queida og trusebomberne. Osv.

 

Lærer folk seg at myndighetene faktisk lyger til oss - så blir de mindre naive og kan gjennomskue alle bedragene våre korrupte myndigheter kommer med.

 

Ord er viktig. Sannhet er viktig. Frihet til å tenke og tale fritt er viktig. Pressefrihet er viktig. Alle de tingene som diktaturer forsøker å utslette. Og Holocaust-institusjonen har en slags diktatorisk makt. En makt som brukes ikke for å opprettholde noe godt, men for å opprettholde ondskap og undertrykkelse. Ikke for et halvt århundre siden - men i dag.

 

Spør deg hvorfor det er OK at Israel har masseødeleggelsesvåpen til tross for at FN egentlig forbyr det.

 

Spør deg hvorfor det er OK med apartheid i Israel og bruk av hvitt fosfor m.m. på palestinerne.

 

Spør deg hvorfor det er tabu å belyse jødisk rasisme og mafiavirksomhet.

 

Spør deg hvorfor media aldri setter søkelyset på jødenes voldsomme makt. (Finn deg en liste over verdens 500 rikeste mennesker. Eller en liste over hvem som eier de største media-selskapene. Tell jødene.)

 

Spør deg hvorfor vi knapt får høre om folkemord og forbrytelser mot menneskeheten der jøder spilte den aktive rollen.

 

Spør deg hvorfor så og si hvert eneste vestlig land år etter år skal gi "gaver" til Israel og bygge Holocaust-museer og finansiere jødiske interesseorganisasjoner i egne land.

 

Spør deg hvorfor Iran er "bad guy".

 

Spør deg hvorfor det er OK at USA, verdens mektigste land, til stor grad styres av Israelere med dobbelt statsborgerskap.

 

Spør deg hvorfor nazismen er "ond" mens sosialismen (som jøden Marx hjalp å utvikle) fremdeles er sjarmerende til tross for at den har tatt livet av ca. 150 millioner mennesker.

 

Spør deg hvorfor betegnelsen "semitt" brukes om folk som ikke er mer semitter enn arabere er.

 

...........

 

Svaret: Holocaust. Holocaust og jødisk makt.

 

Beklager - men det er et faktum.

 

Nå - til dere troende:

 

Skal dere ta den gasskammer-utfordringen min, eller melder dere pass? Det blir gjerne for vanskelig for dere.

 

Går ut fra at dere har sett på TV. Og sett et par krim-filmer. Vet dere hvordan det er i en rettssal? Joda - der må man legge frem beviser. Samt i utførlig detalj rekonstruere hvordan en forbrytelse skal ha skjedd - steg for steg. Man kan ikke bare hoppe over det som om det "ikke er så viktig." Det er viktig.

Endret av BelzeBob
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Mahmoud Ahmadinejad fornekter holocaust

In other news, IHS fornekter evolusjon. Nothing to see here, move along.

 

 

Folk som fornekter holocaust kommer aldri til å få veldig mange ikke-skrullete følgere, så jeg tar det med knusende ro.

Bevisene taler for seg selv.

 

Det er riktig at bevisene for at holocaust aldri skjedde taler for seg selv.

 

Men beviser for holocaust fins ikke, og det er vel derfor de som insisterer på at holocaust alltid slenger ut påstander om at det er bevist osv, men likevel aldri kan vise oss noen slike "beviser"

 

Hvorfor støtter du forresten jøder som mener at du er skapt bare for å være slave for jødene ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...