Gå til innhold

Ny HW-butikk i Norge: Dustin


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Heisann,

 

Back from the future, again..

 

@Captain Ødegård: Den skal ut i et studentmagasin i slutten av mnd tror jeg, ikke 100% sikker der, er markedsavdelingen som holder i trådene.

//HB

 

Tipper det er Campus det er snakk om...det er i hvert fall det eneste landsdekkende studentmagasinet jeg kommer på, og det dukker iblant opp en annonse for Dustinhome oppe til høyre på nettsiden :)

 

edit: siden jeg nå poster, så kan jeg spørre igjen; noen sjanse for at Samsung Spinpoint F3EG 2 TB kommer i sortimentet?

Endret av BlinkyBill
Lenke til kommentar

Det kan være mange grunner til at de virker å ha et hovedfokus mot studenter, også bare de ønsker å sikte mot et yngre marked osv. Det kan også være at de sikter seg inn mot et marked som andre ikke har like sterkt dedikert fokus mot.

 

Men det er derfor jeg spør om det er en bevisst markedsstrategi eller om det bare virker slik.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Er vel en god del studenter med datadilla som blir sittende med innkjøp i bedrifter også, noe som kan lønne seg for Dustin at de da har en forkjærlighet for dem- i tillegg til for private kjøp

Lenke til kommentar

Det er mye man kan spekulere i så klart, men ofte er innkjøpsansvarlige i bedrifter med ansvar for en del brukere gjerne 35+ i alder og gjerne ennå mer. Dvs. de som er beslutningstakere om hva som skal kjøpes samt hvor og ikke bare utfører det logistikkmessige arbeidet.

 

Jeg tipper mer at man ser på studenter som en gruppe ingen har fokusert seg spesielt inn på, og vi vet at unge mennesker gjerne bruker mer penger enn de har/bør på duppeditter (tatt fra staus på løsgjeld, inkasso og kredittkortbruk her i landet). Ergo er det i dag en kjøpesterk gruppe tross ung alder.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Tror nok studenter utgjør en del av netthandelen. Spesielt vi som er prisbevisste og som skal ha det nyeste og beste. Vi som aldri setter beina våre innenfor elkjøp, lefdal, expert osv...

Har blitt mange spontankjøp i det siste og det går hardt utover studielånet :p

Lenke til kommentar
Ingeniør er i dag en utvasket tittel. Men grunnlønna har nok økt noe siden jeg var ferdig utdannet.

Veldig offtopic snakk dette, men det er vell vesentlig forskjell mellom sivilingeniør som er en beskyttet tittel og en vanlig ingeniør? På samme måte som en bedriftsøkonom og en siviløkonom.

 

Skulle ikke denne studentkampanjen komme mot slutten av måneden. Begynner å bli utålmodig :p

Lenke til kommentar
Skulle ikke denne studentkampanjen komme mot slutten av måneden. Begynner å bli utålmodig :p

 

Håper det kommer noe gøy på kampanjen, trenger sårt ny prosessorkjøler.

Selv sitter jeg og sikler på en TRUE, ny mus samt noen vifter, og trenger bare en liten dytt. En femtilapp av prisen på TRUE vil være nok til å vippe meg av bestillingsgjerdet.

Endret av Blodkjeft
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...