Gå til innhold

Nok en kopi fra Ludo


Anbefalte innlegg

Ser at Ludo har lansert et nytt abonnement, kalt "Terningkast 6", med 130 kroner du kan bruke på samtaler og sms. Les mer om det her.

 

Fremdeles har de altså ikke klart å komme opp med noe eget og nytt, kun kopier fra andre norske (og danske) operatører, der de justerer litt på pris. Litt skuffende er det, men samtidig skal de ha ros for at de tørr å satse og er med på å presse priser ytterligere ned. Det liker vi! :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-376f9

Det skal godt gjøres å komme opp med et konsept for prising som er fullstenig nytt og enestående. Selv det å betale kunder for å bli oppringt har jo vært prøvet (i Sverige).

Lenke til kommentar
sjekk datatrafikkprisen da. og minuttpris. de 177 bruker fort opp da.

 

på onecall faktura får du 120 min og 90 sms + oppstart. 1 kr pr mb

 

For de som ringer lite så er det grisebillig. Jeg har Tele2 Sheriff (-175kr) og har ikke fått en eneste faktura enda.

 

Gleder meg til å se hvordan dette utarter seg neste uke. Er dessverre redd for at Tele2 vs Ludo kan bli litt for tøff konkurranse for Ludo...

 

Edit:

Tele2

I tillegg får du 1 MB datatrafikk og 5 MMS hver måned uten ekstra kostnad.
Endret av Wisd0m
Lenke til kommentar

I mine øyne har uansett Ludo en stor fordel med Telenor-dekning.

 

Jeg har hatt OneCall (ble brutt konstant og måtte ringe opp igjen, en kamerat som også har OneCall har også samme problem, begge er i Oslo så det er NN som sliter).

 

Prøvde deretter Tele2, men NetCom har kjempedårlig dekning der jeg bor, må gå ut for å ringe.

 

Byttet så over til Ludo og har ikke hatt noe problemer.

Lenke til kommentar

Ein kunne jo håpe at One Call kom med i denne priskrigen, men dei har for så vidt eit godt produkt allereie, sidan dei også har billeg datatrafikk.

 

One Call burde forresten setje ned prisen på datapakkane endå meir, evt. tilby fleire MB, sidan sjølvaste Telenor no tilbyr datapakke på 500 MB for 100 kr. One Call byrjar å verte ei sinke på mobilt breiband.

Lenke til kommentar
sjekk datatrafikkprisen da. og minuttpris. de 177 bruker fort opp da.

Nei det gjør det da absolutt ikke. Du kan enten:

 

Ringe i 224 minutter

Sende 453 SMS

Sende 136 MMS

Eller laste ned 44 MB

 

Per mnd, og fortsatt ikke betale en krone. Eller hvis vi tar utgangspunkt i Onecall og ringer 120 min og sender 90 SMS, så har vi fortsatt 47,10 kr igjen som vi f.eks. kan bruke til å sende 1 MMS og laste ned 10 MB.

 

Eller hvis vi kun sammenligner dataprisen så må du laste ned hele 59 MB før det lønner seg med onecall (dersom du ikke bruker opp de 177 kronene på noe annet) som da vil koste 60,- med T9 og 58,41 med OneCall.

 

Konklusjonen blir vel at hvis du bruker lite eller gjennomsnittlig med datatrafikk, som f.eks. å kun surfe litt og ikke laste ned ting, lønner deg seg med T6.

Lenke til kommentar

No må ein ikkje gløyme datapakkane til One Call. Dersom ein brukar 50 MB i månaden vil vel dei to abonnementa koste omlag det same, men då har ein framleis to timar ringetid igjen hos One Call. For dei som brukar mindre enn 44 MB, og som dessutan nesten aldri ringer eller sender ein sms vil det nok svare seg med T6, men for oss som brukar meir enn det (f.eks. 100 MB), og som ringer litt vert T6 raskt dyrt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...