Gå til innhold

Rødgrønn falitt i 4 år til? (Stortingsvalg 2009)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Dette medfører ikke korrekthet. For ti år siden skrev vi 1999, da var Kjell Magne Bondevik fra KrF statsminister for en regjering som besto av KrF, Senterpartiet og Venstre, denne regjeringen tiltrådte i 1997, og gikk på kabinettspørsmål i 2001. Det er på tide at du innrømmer at du tok feil, det gjorde du.

 

Om jeg tok feil med hensyn til de ti årene, så har jeg ikke noe problem med å innrømme det. Men jeg forstå ennå ikke hvorfor det er så forferdelig viktig.

 

Det er jo litt uvanlig at en statsminister sitter bare i litt over et år, og dette husket jeg ikke i farten.

Lenke til kommentar
*en hel del vandring rundt grøten samt enda flere ulne påstander*

 

Du leser jo ikke hva jeg skriver?

Jeg snakker ikke om antagelser basert på følelser, jeg snakker om alvorlige anklager, som er basert på følelser og antagelser. En liten, men viktig forskjell.

 

Istedenfor å faktisk svare på et rimelig direkte spørsmål fra meg, følger du opp med å servere enda mer av dette paranoide vrøvlet. Det er ikke det jeg etterspør.

 

Det du kaller arbeiderpartiets forbrytelser mot folket, mener jeg er det folket ellers kaller å fremme og å arbeide for sitt syn og sin politikk. Når folket stemmer arbeiderpartiet, får de arbeiderpartipolitikk. Veldig enkelt og veldig udramatisk.

 

At paranoiaen din får deg til å fremsette påstand etter påstand som er direkte, riv, ruskende gal og feil, er et problem for oss alle, som du bør ta tak i.

Uten å tenke deg om tillegger du blant annet meg meninger, holdninger og egenskaper jeg overhodet ikke har.

 

Jeg hverken tilber eller stemmer på ap, men jeg godtar at folket har bestemt hvem de vil ha på stortinget og i regjeringen - det er slik vårt land fungerer. Personlig synes jeg sentrumspartiene fører en mye mer fornuftig politikk i mange saker, men jeg er pent nødt til å godta at valgresultatet ble som det ble. Det må du også.

 

Jeg hverken tror eller regner med at den sittende regjering er engler som ikke gjør noe som helst galt eller på kanten av hva som er etisk eller moralsk riktig, og jeg tror ikke de er en millimeter bedre enn en hvilken som helst annen mulig regjering.

Men landsforræderi og korrupsjon er såpass alvorlige anklager at jeg mener det er fryktelig galt å komme med slike uten å ha litt tyngde bak.

 

Mitt forslag til deg er at du enten går tilbake på og demper disse anklagene, eller kommer med noe seriøst som faktisk kan brukes til å underbygge og styrke dem så vi kan få disse tullingene vekk fra styr og stell - forutsatt at det du påstår er riktig.

Endret av jonlem
Lenke til kommentar
Mitt forslag til deg er at du enten går tilbake på og demper disse anklagene, eller kommer med noe seriøst som faktisk kan brukes til å underbygge og styrke dem så vi kan få disse tullingene vekk fra styr og stell - forutsatt at det du påstår er riktig.

 

Vi ser jo uansett hvor din loyalitet ligger.

For alle vet jo at politikerne har oppgitt mye av Norges suverenitet til fn og eu,dvs alle vet det, men det er noen som ønsker det, og de vil selvfølgelig ikke reagere på dette.

 

Du vet like godt som jeg hvordan politikerne, og da spesielt ap har og har hatt sugerør i statskassa, hvordan de bevilger seg selv goder som de ikke vil la folket ta del i.

Hvordan de bevilger seg selv frynsegoder ol, fastsetter sin egen lønn og pensjon og hvordan de reiser for våre skattepenger rundt om i verden og gir bort enda flere millioner og milliarder til all verdens diktatorer og terrororganisasjoner.

Hvordan de sørger for at de selv går foran folket og silpper helsekøer osv osv osv. Å nevne alt her ville ta for stor plass.

 

Hvis du virkelig ikke kan se hvor korrupte og råtne de er så nytter det ikke for meg å legge ut dokumentasjon. Det eneste som kan hjelpe er om du selv våkner av dvalen og begynner å reagere på politikernes korrupsjon og overgrep mot folket.

 

Så jeg har ikke noen grunn til å prøve å dempe ned noen av disse anklagene som du kaller det. Derimot er det du selv som bør våkne opp og se hva som foregår, og inntil det skjer så vil det ikke hjelpe uansett hvor mye jeg forteller deg, eller dokumenterer.

For det er tydelig hvilke ståsted du ser dette fra, og du forbeholder jo deg selv retten til å forkaste alt allerede før jeg evt, har lagt ut noe.

 

Mao, det du sier her ligner veldig på "politikerspråk" De lover å gjøre noe, folk legger så sin sak fremfor dem med alle detaljer og forventer at politikerne gjør som de har lovet, men likevel blir ingenting gjort fra politikernes side.

Lenke til kommentar

Baltazar94, vet du hva jeg tror?

 

Jeg tror at blant annet det du kaller å "oppgi mye av norges suverenitet til FN og EU" er det normale, sunne og oppegående mennesker kaller å tilpasse seg tiden og samfunnet vi lever i.

Dette gjelder sannsynligvis mye annet av det du mener er negativt.

 

Dessuten tror jeg veldig mye av skylden for at ting av og til går galt her i verden, ligger hos mennesker som bruker mesteparten av sitt våkne liv til å tro verst mulig om sine medmennesker.

Hva med å faktisk prøve å tro at menneskene rundt deg faktisk vil deg godt? At de gjør ting i god mening? At politikere kan ha en ektefølt interesse av å gjøre det de mener er til det beste for sitt land?

Er dette helt bisarre og usannsynlige ideer for deg?

 

Du innser at du langt på vei kvalifiserer til å kunne kalles religiøst fanatisk?

 

La meg nå beklage overfor resten av forumets brukere at dette innlegget vel kan kalles et personangrep og sånn sett kanskje strider mot forumets regler, men jeg må innrømme at jeg ikke har veldig dårlig samvittighet.

Man kan bli voldsomt provosert når noen tillater seg å slenge rundt seg med slike beskyldninger og påstander som det baltazar gjør - uten å være villig til å forsvare dem på et oppegående og fornuftig vis etterpå.

 

Jeg har nå prøvd etter beste evne å få denne etter min mening antropologisk sett interessante fyren til å svare for seg på en måte som de aller fleste normalt oppegående mennesker må forvente å bli avkrevd angående sitt ekstreme syn på de rødgrønnes politikk, men med fryktelig dårlig resultat.

 

Jeg velger å la det være med dette, det er visst ikke i min makt å få det til. Men jeg må innrømme at det gjør vondt å se at noen skal være nødt til å slite med slike ekstreme holdninger til verden rundt seg.

Endret av jonlem
Lenke til kommentar
Merkelig miljøpolitikk :dontgetit:
Den rødgrønne regjeringen innfører en avgift på biodiesel som gjør at miljøvennlig diesel blir vesentlig dyrere enn fossil diesel. Både transportnæringen og miljøbevegelsen har reagert kraftig på avgiften, og nå kan konsekvensen bli at arbeidsplasser i Fredrikstad forsvinner

 

 

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/okonom...er-2970225.html

 

Dobbelt smell for regjeringen der, arbeidsplasser går tapt og folk velger drivstoff som er mindre miljøvennelig.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Er en del valgforskere og politikere, som sier at Jens kan takke høyere makter for at dette ikke kom ut under valg kampen. Så igjen har Jens og sosialistene ført folket bak lyset. Miljøvenlig meg midt i ræva. Er det noe denne regjeringen vil, er det å suge enda flere avgiftskroner ut av folket. Er bare så utrolig latterlig, at folket går på disse løgnene valg etter valg. Nå er katta ute av sekken og vi ser det sanne ansiktet til vår regjering. Og dette gjentar og gjentar seg.

Lurer på hva det neste blir? Nå er til og med LO kompisene forbanna på de rødgrønne. Og tilliten til jens har falt som en stein på bunnløst hav. Venter bare i spenning på hva det neste blir. Men igjen, takk til dere som stemte inn Jensemann, underholdning har vi ikke vondt av, bare synd at alle andre må lide!

Endret av krutt24
Lenke til kommentar
Det ser ikke ut til at dere vet hvorfor biodiesel ikke er så bra. Det er fordi det gjør at vi bruker mat til å kjøre bil mens det er folk i verden som sulter.

 

Et stort minus med biodiesel, når jord som kunne/har blitt brukt til matproduksjon brukes til biodiesel produksjon kan matpisene stige. En annen ting er at selve produksjonen av biodiesel krever energi, kommer den energien fra fosilt brennstoff er man like langt i mange tilfeller iforhold til CO2 utslipp.

Endret av trra
Lenke til kommentar

Jens Stoltenbergs mål er å ødelegge norsk økonomi. Derfor er det viktig med stadig nye avgifter.

Privat næringsliv skal ødelegges ifølge ordrene fra rockefeller og FN. Og middelklassen skal utraderes. Det skal klargjøres for en ny verdensregjering, hvor det meste av privat næringsliv skal bli forbudt.

 

Bare en superrik elite og en fattig underklasse av slaver skal etter planen eksisere under den nye verdensordenen.

 

Jens Stoltenberg er nok såkalt "statsminister" i Norge, men han er bare en nikkedukke for Rockefeller, og ikke minst FN som er den virkelige regjeringen i Norge.

 

Politikerne har solgt landet til FN for lenge siden, og regjeringen styrer på nåde fra FN, og de gjør som FN vil.

 

Det er derfor de åpenlyst støtter muslimske terrorister.Og feks en terrorist som mullah krekar får bli i Norge, mens de nådeløst sender ut barn og gamle kvinner til en uviss skjebne i sine hjemland.

 

Terrorister tar vare på sine egne, og terrorisme er hva den norske regjeringen,FN og muslimske terrorister har til felles.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...