Gå til innhold

Nokia N900 - Den store diskusjonstråden


Mr. P

Anbefalte innlegg

Hmm..

Fra netcom sin nettbutikk: "Forhåndsbestill! Forventes inn 14.12."..

Håper det er slik at de får inn før, men at alle de er bestilt. Har ikke lyst til å vente så lenge, men må man så må man. Gidder ikke avbestille for å kjøpe en annen plass da jeg uansett vil ha med abo. :/

Men gratulerer til alle dere som har fått, eller har telefon på vei! Gleder meg mer og mer for hver dag som går. :D

 

*EDIT*

 

Eneste positive for min bestilling hos Netcom må være det at de nå har en forventet dato, tidligere var det bare ubekreftet..

Endret av vgard
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Latterlig hvor dårlig komplett er til å gi forklaringer. Jeg bestillte telefonen 12.10 og har fortsatt ikke fått noe bekreftet. Dette fikk jeg i emailen idag, etter å ha fortalt dem om hvor lei jeg var av å vente på dem, mens andre butikker hadde begynt å sende telefonene allerede.

 

 

"Hei.

 

Nokia har dessverre surret med leveringen til oss. Jeg var i kontakt med innkjøper i går og han snakket med Nokia. Vi fikk beskjed at sporingskodene på sendingen som skulle til oss hadde et problem og de ble levert ved en feil til en distributør i Oslo i går. Sendingen skulle bli sendt til videre til oss i går slik av vi skal ha dem i dag, men jeg kan dessverre ikke garantere dette.

Vi fikk beskjed at varene skulle komme den 27.12, men pga feil på sendingen kom ikke disse frem og det er bare å beklage.

 

Med vennlig hilsen,

Are

Komplett.no

Se Ukens Tilbud her."

 

-.-''

Lenke til kommentar

Zaky: Det kan jo hende komplett driver ap med oss også da, bare for at vi skal tro at vi har fått bestillt og at den er på vei.. Tror ikke på noe før jeg står at den er sendt ;D

 

Men surt for de av dere som har forhondsbestillt da, om det viser seg at den faktisk kommer til før folk som har bestillt i dag..

Lenke til kommentar
Skitongen; det er temmelig surt ja :( Men hva vil det si at den er frigjort for plukk?

Det betyr at du ikke kan avbestille den lenger - som regel (jeg har bestilt en del fra komplett) innen en time er pakken ferdig satt sammen - det betyr ikke at den sendes med en gang men du vet at det er ikke så langt unnå !

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...