Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Er det straffbart å spraye "stencil" på f.eks et ark for å feste det med tapetlim på et offentlig sted?


Bjorn94e

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Husk å være nøye med å plassere innlegg og tråder i korrekt kategori. Spør en moderator om du er i tvil. Denne tråden var plassert i feil kategori og er blitt flyttet til korrekt eller mer passende kategori.

 

Husk at emnetittelen skal beskrive trådens innhold og det skal komme klart frem av førsteinnlegget hva temaet for tråden er. Unngå overdreven bruk av store bokstaver og tegn. Emnetittel skal være på minimum tre ord. I henhold til retningslinjene er emnetittel endret til noe som lettere kan gi bedre tilbakemeldinger og/eller assistanse.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres. Eventuelle reaksjoner på moderering skal gjøres via "Personlig Melding".

 

:)

Lenke til kommentar
BAre spørr Moderator om og skifte.

 

Tror ikke det er noe spesiell straff for det, men vis politiet ser det løpe rundt med 100 ark og henger opp rundt i byen ber de deg nok slutte :p

HAr selv lagd rundt 50 plakater og hengt opp ved majorstua :p

 

Er vel i utganspunktet ikkje noke forskjell om du henger opp plakater med grafittikunst eller det er plakater for ein konsert, politisk møte, savnet hund eller noke slikt.

 

Men reint teknisk så har du kun lov til å sette opp plakatar på områder/veggar der eigaren har gitt tilatelse til slik bruk av eigendomen. Men det er skjeldan nokon reagerer strengare en ved fjerning av plakaten om du heng den opp på privat eigendom (med mindre du øydelegg noke med måten plakaten blei hengt opp på).

Lenke til kommentar

Det er ikke fritt frem med oppheng av plakater osv. I Trondheim, som eksempel, har de egne "stativ" for dette. Rundt valgtider er det i tillegg avsatt en del veggplass rundt om. Å klistre opp ting og tang utenfor disse områdene er ikke akseptabelt. I tillegg er det latterlig stygt med masse papir klistret rundt om kring.

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...