Gå til innhold

TV3 og reklame!


Anbefalte innlegg

Nå er det snart tilstander lik de som gjelder i USA og det er vel gjerne noe vi som seere må si noe ifra om at vi ikke aksepterer sånn uten videre.

 

Jeg ser en del på tv, men er likevel ikke den som sitter foran tv hele dagen lang. Ser man på Discovery fra feks klokken 21:00 så har man reklame ca 7-8 minutter etter programstart, neste reklamepause er ca halv, deretter kommer neste ca klokken 21:45.

 

På TV3 er det ikke slik som dette, de driver å pøser ut reklame med ca 12 minutters mellomrom, og når reklamen da varer i 3-5 minutter så blir en film fort veeeeldig lang. Litt synd egentlig siden TV3 faktisk er en kanal med mye variasjon i programmene.

 

Hvilke tanker gjør andre seg om dette, eller er det bare jeg som synes denne kanalen er en absolutt versting?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja det er enda et stykke igjen til vi kommer til de tilstander som finnes der borte, det er jeg klar over. Nå er det likevel "ille" hva gjelder TV3 spesielt. Om vi som faktisk sitter og ser på ikke sier noe eller forteller hva vi mener om dette så kommer de bare til å fylle mer og mer av hver time med reklame.

 

Jeg skal være ærlig nok til å si at jeg liker noen av de programmer NRK sender, men det er litt tid mellom dem dessverre. Det de er fantastisk på er jo at de ikke sender noe reklame så når man ser noe så ser man fra begynnelse til slutten uten dumme avbrytelser. Slik er det ikke med andre stasjoner, men selv TV2 har skjønt at når man ser film så ønsker man ikke en masse avbrytelser verken i filmer eller i andre programmer. Så de har enda hva jeg vil kalle en mer sunn % av reklame i forhold til hvor mye TV de viser.

 

Flere som har meninger om dette her inne.......

Lenke til kommentar

Hadde TV2 hatt lov til å gjøre det samme, da? Uansett så synes jeg "se hva som skjer"-snuttene også er undødvendige, det samme er endel bittesmå reklamesendinger under programmer (TV2 Zebra og TVNorge gjør det samme).

 

TV3 ser jeg helst minst mulig på. De gjør siste sesong av f.eks. Prison Break enda vanskeligere å like (selv om man i denne serien lett ser hvor mange reklameavbrytelser amerikanerne må tåle). Og film? Det må være en jeg har ufattelig vanvittig ekstremt lyst til å se.

Lenke til kommentar

Nei, TV2 og andre norske kanaler har ikke lov til å drive med den samme massive reklamen som TV3.

TV3 utnytter et smutthull, ved at de ikke sender ifra Norge, men London om jeg husker riktig. Uansett, så sender ikke TV3 ifra Norge, og trenger derfor ikke følge reklamelovene vi har her til lands.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Har registrert denne trenden på TVnorge også for tiden.

Før så startet de en film f.eks 2145 og hadde en kort "hva skjer på tv" pause ca 22.00 så kom nyhetene kl 2230.

Men nå som de ikke har nyhetene har de noe ala samme konseptet som TV3, reklame hvert kvarter noe som er langt mer irriterende enn den lange pausen på 15 min de hadde under nyhetene før.

 

De har vel strengt tatt ikke lovt til dette om de sender ifra Norge?

Lenke til kommentar

Det er snakk om mye penger. Kanalene blir ikke så veldig mye mindre populær om de feks legger til en liten reklame ekstra. Synes det kan bli litt ekstremt, men med tanke på hvordan det er i USA, synes jeg ikke vi skal klage så altfor mye. Det som plager meg enda mer med USA, er hvordan de kan få et program til å vare i 20-30 min, med kun 7 min filmet materiale. Replay, replay, replay. Americas wildest copvideos etc. helt jævlig

Lenke til kommentar

Det er ein grunn til at eg aldri ser på TV3 eller TV-Norge.

 

Det er desverre den veien det går, men på ei anna side blir det betre og betre alternativer på nett for å sjå film og seriar. Det meste går sjølvsagt gjennom piratnettverk, men heller det enn å sjå reklame på TV3.

Lenke til kommentar

Så en film på tvnorge i gårkveld. Da oppdaget jeg at de hadde reklamepauser slik som tv3.

Da første pause kom, tenkte jeg at det var nyhetene slik som de hadde før. Med god samvittighet switchet jeg til discovery for å slå ihjel tiden. (jeg ser heldigvis aldri på nyhetene)

Da jeg etter 20 minutt trykket tilbake oppdaget jeg jo at jeg hadde gått glipp av mye film...

Har de lovt til dette når de sender fra Norge?

Endret av darni
Lenke til kommentar

TV3 har like mye reklame som USA når de sender dramaserier osv. Forskjellen er at reklamepausene er kortere i USA, men det er flere av de. Hvordan det er med filmer er jeg usikker på.

Som nevnt tidligere slipper TV3 unna reglene fordi de kringkaster fra England, og er derfor underlagt lovgivningen der som ikke er like streng.

Lenke til kommentar
Riktig. Man vinner ihvertfall ikke pirathjerter ved å holde på slik.

 

På den annen side, for de mest garva pirater er vel kun helt gratis tilgang + best mulig kvalitet + ingen avbrytelser + se programmet/filmen når man vil det eneste som duger. En utopi - i overskuelig TV-fremtid.

Eg betaler gladeleg for å kunne laste ned eller få tilgang til film og seriar i best mogeleg kvalitet. I form av ein DVD/BD eller for direkteaksess via internett.

 

Å betale og i tillegg måtte sjå reklame for å sjå på ein norsk TV-kanal ser eg ikkje poenget med.

 

Tidlegare var me avhengig av TV for å sjå seriar som gjekk i til dømes USA. Med internett har det endra seg.

Lenke til kommentar
Å betale og i tillegg måtte sjå reklame for å sjå på ein norsk TV-kanal ser eg ikkje poenget med.

 

 

Er enig i den, men når det gjelder å laste ned serier og sånt så har jeg gått lei av det, men om en kan få se det via stream tjenester på nett så går det jo ann.

Endret av arjato
Lenke til kommentar

Jada, det er sinnsykt irriterende med reklame etter reklame. Spessielt på discovery som har pause 4 minutter før programmet slutter :wallbash:

Men det er viktig å tenke på at det koster en del penger å drive en kanal, og pengene kommer nettopp fra all reklamen. Uten reklame måtte vi alle sett på NRK og da skal jeg garantere du hadde kjedet deg i hjel :p

Endret av runesole
Lenke til kommentar
Nå er det snart tilstander lik de som gjelder i USA og det er vel gjerne noe vi som seere må si noe ifra om at vi ikke aksepterer sånn uten videre.

 

Send en skikkelig sint mail til TV3 så kutter de nok drastisk i reklamepausene.

 

Nei, den beste protesten er å ikke se på kanalen. Jeg ser ikke helt hvilke programmer den kanalen har som er så fordømt viktig å få med seg uansett? Det er jo stort sett reality og repriser av Alle Elsker Raymond.

Lenke til kommentar
Men det er viktig å tenke på at det koster en del penger å drive en kanal, og pengene kommer nettopp fra all reklamen. Uten reklame måtte vi alle sett på NRK og da skal jeg garantere du hadde kjedet deg i hjel :p

 

 

Nå er det jo slik at folk betaler for å få tilgang, vil tro de får inn en del penger på det, skal vi også bli neddynget av reklame hele tiden i tilleg.

Lenke til kommentar

Hvis det er så vanskelig å ha 5 minutter med reklame 2-3 ganger i timen eller hva det er nå. Så slutt å se på kanalen da, hvis det er et så stort problem at det driver deg til vanvidd. Blir som å gå på ild når du ikke vil bli brent, ikke gå tilbake i ilden fordi da blir du brent! Noen kanaler må ha det sånn.

 

Vent heller til filmene eller seriene kommer på DVD da hvis det er så fordømt vanskelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...