Gå til innhold

Småprat rundt/om CoD: Modern warfare 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

At de spiller på PC, gjør de automatisk bedre

Kan ikke si meg mer enig.

 

Ser ikke akkurat logikken din der.

Quickscoping, etc er MYE lettere på PC enn på konsoll.

Til og med M40A3 FiXx er enig med meg, der.

 

Håper virkelig du mente omvendt? At Qs'ing er mye lettere på konsoll.

Lenke til kommentar

Jeg har fått HD Pvren min nå, men når eg kobler den opp kommer ikke bilde opp på skjermen min. Jeg kan se bilde på pcen, og jeg kan recorde, men bilde på skjermen min er svart, og der står det: Modus støttes ikke, ende oppløsninge, og det står: Ingel signal. Jeg har skjekket at jeg har koblet opp rett, og jeg har skjekket alle oppløsningene som er mulig, men er fortsatt det samme. Hvordan kan jeg få fikset dette? Takk for alle svar! :)

Lenke til kommentar

Skal si TDM er voldsomt noob i forhold til CTF, særlig på Wasteland. På CTF er det min favorittbane, på TDM kan det ikke bli verre. Klarer aldri å få over 0.33 i ratio der på TDM, mot normalt 2-10 i ratio på CTF eller hva som helst annet. Er vel 50% død av campere som sitter i en busk, og 50% av folk som spawner 10m BAK meg. Får aldri sjansen til å komme inn i runden...Utrolig at TDM har et så dårlig spawnsystem, som gjør at lite taktiske spillere faktisk fort får flere kills. Nytter jo ikke å tro at man har ca. oversikt over fiendene, før en av dem spawner i ryggen din og får instant commando kill...Også typisk å spawne 3-4 ganger rett foran den som nettopp tok meg, slik at jeg aldri rekker å sikte inn før vedkommende har plukket meg gang på gang. TDM funker faktisk bedre på alle andre moduser enn TDM, hvor spawning som regel fungerer veldig fint.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Så TDM er noob fordi du får bedre K/D i CTF? Spawningen er horribel til tider, men fienden spawner ikke i ryggen din hele tiden. Det er et resultat av:

1. Du spiller altfor offensivt iforhold til resten av laget ditt. Du har dermed forvillet deg inn i fiendens spawnsone

2. Du spiller for defensivt. Laget ditt har pushet inn i spawnet til fienden og deres spawn flytter.

 

CTF er forøvrig håpløst enkelt. Vent ved flagget ditt. Få killstreaks av tullingene som løper rett på. Bruk killstreaks. Rush etter flagget deres. Dør du: Rince and repeat. Capper du flagget: gå for et nytt.

Lenke til kommentar

Situasjonen er den samme i alt annet enn TDM på den aktuelle banen (andre baner er som regel ikke slik). Poenget er at spawninga er håpløs samme hvordan jeg spiller. Spiller forøvrig ikke CTF slik du skriver, og syns faktisk det er ganske utfordrende (pluss for at man slipper alle camperjävlorna). Som regel må man spille 110% for å ha en sjanse. CTF-spillerne er relativt få, men til gjengjeld svært dedikerte og spiller nesten alltid i party. Ihvertfall er det slik i PC-versjonen. Morsom modus med normalt sett kjempebra spawning samt mye taktikk.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Opplevde akkurat en litt artig bug. Jeg bruker bare Berret 50. Cal. Men ene runden nå, så bestemte spillet seg for at jeg trengte en forandring, så skinnet til Berreten ble en MP5, men våpenet funket akkurat som en Berret. :p

 

Har akkurat begynt å takle quickscope-no-scope med Berreten ganske bra. Synest den er bedre en Intervension.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...