Gå til innhold

Småprat rundt/om CoD: Modern warfare 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg klarer ikke helt å se cheaten på det klippet der. Han tar en snur seg, spotter en og dreper ham.

Se etter rekylen. Den er fraværende :(

 

Tydelig at du har spilt lite mw2 da de fjernet all form for rekyl i spillet. Og at du bruker sniperen med minst "rekyl" av dem alle som eksempel.. ja, blir litt feil må jeg ærlig innrømme. Folk som beskylder andre for "recoil hack" bommer så kollosalt at det egentlig ikke er noe anna å gjøre enn å ignorere det (eller poste et svar på et forum).

Les hele omtalen av klippet på youtube... Luring...

 

Er folk i denne tråden ute etter å ta hverandre på ting eller ute etter å kanskje få til noe konstruktivt?

 

 

Kanskje greit å forlkare hva det dreier seg om da, istedenfor å bli sur for at folk åpenbart ikke skjønner hva det er. Hvis han dreper en med hvert av skuddene, altså tre stykker i det klippet, så er jeg enig i at det er ugler i mosen. Tror de fleste, inkludert meg, bare trodde han drepte den en fienden man ser i klippet.

 

I.o.m at det er snakk om fraps regner jeg med platformen er PC, ikke akkurat noe bombe at det jukses over en lav sko der.

Lenke til kommentar

Det blir sagt at det er brukt recoil hack. Noe jeg ikke ser. Og det er vel ikke "no recoil hack" det er snakk om heller hvis han bare dreper folk automatisk. Avansert aimbot i så fall. Som du kanskje ikke så bas, så var det akkurat det jeg svarte til. At det ikke var brukt recoil hack.

 

Sånn jeg forstår teksten til klippet så er det ikke 3 kills vi får servert i killcamen. I dette klippet er det ingen tekstboks som viser at han dreper 3 stk, det er ingen hitmarkers som viser at har treffer 3 stk. Det er bare bilde av en fyr som dreper 2 spillere med EBR. Direkte oversatt står det (som er essensielt): "En av dem skjøt 3 av oss på rad med M21, noe som er ok. Problemet er at vi tre som ble skutt stod i tre forskjellige retninger for spillern". Det står ikke at det er det vi får se i dette klippet. Derimot skriver han som har lagt ut filmen at han husket at han hadde FRAPS åpent og klarte å filme killcamen til han som jukset. Jeg tror han gjorde det får å fange navnene på spiller(ne) som jukset.

 

Syns egentlig ikke jeg var ute etter "å ta" Dofenschmitz, men jeg er klar på at jeg syns folk klager på recoil hack i mw2 alt for ofte. Spesielt når det ikke er noe som indikerer på at det er mindre recoil enn venlig. Det er som skrevet tidligere ingen recoil å finne i spillet.

Lenke til kommentar

Nei jeg tror ikke han brukte "recoil hack", det var mer en kombinasjon av aimbot og wallhack.

 

Vi ble ræveid etter kanskje syv åtte sekunder bare. Det som henta opp scoren vår var en som var heldig og fikk en choppergunner i carepackage. Utover det var det håpløst å spille.

 

Virker som om de som hacker driter i å skjule det siden Black Ops kommer nå snart... :nei:

 

Edit: skal sies at i klippet så så det ut som det var sært lite recoil. Jeg bruker selv den sniperen mye og der er det myye mer recoil. Har dog kun sett det den gangen og har ikke inntrykk av at det er en type hack som brukes ofte...

Endret av Doofenschmitz
Lenke til kommentar

Jeg lurer på hva det er i BlackOps som får dere til å tro at det blir helt annerledes enn MW2?

Blir garantert samme møøøka det også - tar 3 dager så flommer det over med aimbots og hacks ut av en annen verden. :thumbdown:

Jojo, men det er der dedikerte servere trumfer alle aimbotter. Jeg personlig kommer KUN til å frekventere servere hvor jeg vet det er admin til stede hele tiden slik at tullingene som jukser blir kastet ut umiddelbart. Dette har jeg ventet på lenge! Nå skal jeg stikke opp på jobben og hente black ops og kose meg i kveld :D

Lenke til kommentar

http://www.youtube.com/watch?v=SyAdAv-Apog

Watch this idiot use aimbot and excuse himself with the fact that BlackOps comes out tomorrow.

 

What kind of excuse is that?

 

I hate hackers, here is his steamadress...

 

http://steamcommunity.com/profiles/76...

 

Report him, and he will loose the copy of BlackOps he purchased via Steam...

 

 

 

 

 

Nå da?

Report den satans homoen er dere snill... :mad:

Endret av Doofenschmitz
Lenke til kommentar

Joda, det tas til følge...

 

Vi har flere ganger reporta spillere og i etterkant har de mista accounten...

Da håper jeg du kan vise meg hvor du rapporterer spillere med en link eller tilsvarende.

 

At de mister kontoen sin legger jeg mer mot at VAC har forsinkelse i seg og ikke banner noen i det minuttet de bryter reglene.

Endret av branick
Lenke til kommentar

VAC banner med en forsinkelse på alt fra en dag til to uker, for at cheaterne ikke skal vite når de ble tatt, og dermed ikke vite hvilken cheat de ble tatt med om de har brukt ulike. Og dermed kan de heller ikke varsle de som lager cheaten om at den er oppdaget av VAC.

 

Men med selvstyre fra admins på Black Ops blir det andre kår.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...