Gå til innhold

Småprat rundt/om CoD: Modern warfare 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
får ofte melding om low system memory når jeg spiller mw2(pc).. meget frustrerende.. noen som har noe clue hva det kan være??

*snip*

*snip*

har 6gb ram. *snip*

 

 

*snip* Med 4 kom den stadig opp.

Mye kutting. Veldig greit spørsmål.

 

Har du 64-bits Windows?

ja jeg har 64-bits win7.. men bruker utorrent så kanskje det er der det ligger..

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Endelig alle achievements. Noen av spec ops oppdragene er helt rare; spiller du coop med en god person og dere virkelig samarbeider, kan du fortsatt få enormt juling. Spiller du alene, er det "bugs" som gjør at du kommer gjennom enormt lett.

Lenke til kommentar

Fitte, e ny på forumet så slit me å sitere...

Æ greide faktisk og droppe en crate oppå 1 enemy her om dagen, så skaut jeg predator missile på non, hoppet ut og skøyt 2 fiender som prøvde og da craten min, gikk inn igjen, og kommanderte en harrier strike på non, sekundet rundn ble ferdig.

Æ kom litt seint inn i matchen og endte med 9 - 0 i stats

 

Orka ikke skrive bokmål...

Endret av Notil
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341
Finnes det noen bugs for å komme gjennom de to siste banene på spec-ops mon tro? Prøvde med en til på veteran (hadde null stress med banene før), men var jo nyttesløst med disse juggernautsene som spawna tilfeldig akkurat 0.5m foran og man kommer med sniper...

 

Er teknisk sett ikke bugs men ja. Sjekk youtube. Tok den nest siste alene på veteran på 5-10 min, den siste sammen med noen på første forsøk. Den siste handler om plassering, så er det egentlig som leirdueskyting resten xD

Lenke til kommentar

Hyggelig å lese at noen faktisk har klart den siste egentlig :p Vi prøvde mange ganger, men hadde ikke en sjanse. Ble egentlig j*vlig sur over at noen hadde klart å lage noe i et spill så forbanna vanskelig. For å si det slik: Vanskelig > lett, men gøy > vanskelig. Siste bane er langt fra gøy. Hadde liksom vært flink og klart veteran på alle de foregående, men kommer aldri til å få den achievementen for å klare alle på veteran. Faktisk første gang jeg har gitt opp noe i et spill...Og har spilt mye vanskelig opp gjennom. :)

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...