Gå til innhold

Battlefield: Bad Company 2 - Fakta, videoer og diskusjon.


Gjest Slettet-uVTr2vDm

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er man bedre BC2 spiller om man har best K/D ratio eller score pr minutt? Eventuelt andre ting?

Er man under 16, så mener nok de at K\D er det som teller.

Men når man blir eldre og forstår litt mere, så finner man fort ut at det er sannsynligvis er SPM (av de to) som avgjør om man er god eller ikke.

Så lenge man har godt teamplay, og hjelper squaden + resten av laget med diverse, så er det nok det som teller om man er god eller dårlig.

 

Om man hadde hatt et lag uten teamplay som bare tenker på KD Ratio, så hadde nok det andre laget vunnet lett om de hadde brukt teamplay istedet :cool:

Endret av Merkoen
Lenke til kommentar

Spiller jeg medic og vi får til et godt sammarbeid innad i squad'en, så er det ganske ofte jeg ofrer meg for å revive/heale andre i squad'en. Virker som regel ganske bra da jeg bare kan spawne ved dem, eventuelt bli revivet selv av en annen medic.

 

Veldig positivt for laget, og du får som regel den beste squad'en, men ser ikke særlig bra på K/D ratio. Blir du revivet så får du fortsatt en death, og i hektiske kamper så blir man revivet og drept i ett sett. Ikke noe sette seg ned å vente i et hjørne for å campe elns her i gården nei.

 

Og det er jo også slik spillet er ment, ikke for at hver og en skal gå alene for å drepe flest mulig. Er du attacker (i RUSH) så har ikke K/D ratio noe som helst å si. DU kan gjerne ta ut flere hundre av fienden, men du kommer ikke noe lenger av den grunn.

 

 

 

 

I starten så jobbet jeg mest med K/D ratio, men nå etterhvert sammarbeider jeg mer, og da har K/D ratio synket betydelig, og ligger nå på noe mellom 1.3 og 1.4.

 

 

 

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

Jeg hater medics som reviver meg mens kulene hviner over mitt døde lik, bare for at jeg skal gjenoppstå, ser det står you were revived by xxx, så får jeg somla meg til å sikte mot cover, så bang.. dead...

 

K/d ratio driter jeg i. Jeg bruker mye av tiden min på å spotte fi, og cappe / defende flagg og mcoms.

 

Sitter på skype med bruttern og en kompis, funker utrolig bra :D

Lenke til kommentar

Får ikke kills med M1 nei, selv om jeg dreper :thumbdown:

 

Jeg er nå ferdig med recon og assault, og de beste våpenen så langt er GOL og M16. Fatter ikke att folk liker M146, den spreier jo kuler og bruker opp magasinet dritfort! :ohmy:

M95 liker jeg heller ikke, greit nok det att man kan skyte helier og den tar mer skade, men man trenger da ikke skade om man går for hodet med GOL? :whistle:

Endret av Karmany1234
Lenke til kommentar

Hvilket håndvåpen bruker dere folkens? Og hvilket liker dere best? :)

 

M9?

M93R?

TRCR-4?

M1911?

MP443?

MP412?

 

:wee:

Bruker den som skyter 3 og 3 om gangen(M93R). Funker bra til supressing også, ettersom enkelte tror du napper frem et automatvåpen, og ikke kun en gunner.

Funker utmerket.

Endret av PrayingMantis
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...