Gå til innhold

Battlefield: Bad Company 2 - Fakta, videoer og diskusjon.


Gjest Slettet-uVTr2vDm

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ein ting som BC2 har som MW2 er spam av Grenade og Tube på rush. Står med ammo pack og "kose" seg med massiv kills og ødelege bygningen og slepp og plante bomben. Du har også spam av rockets med ammo pack på teams. Eg fårstår det er ein del av spelet men svært vanskeleg og defende mot motar av grenades og tube.

Granat spamming har alltid vært ett "problem" i BF. Ser ut til at mange er glad i "ranged splash damage" våpen, har ofte vært en enkel måte å samle kills på.

Har ikke opplevd så mye spamming hittil, men det blir kanskje værre etter vært som flere unlocker ammo og flere granater (om det er en slik unlock).

Lenke til kommentar

Begynner å bli lei alle bugs i dette spillet nå, forbanna slurvete DICE/EA har vært. Tredje gang jeg må skrive inn serial ingame nå siden jeg får dc fra ea serveren.

 

Skulle stått BETA oppe i hjørnet forsatt.

Endret av zebe
Lenke til kommentar

Burde prøve å få pengene igjen, og heller kjøpe det når det koster tyve dollar og ikke femti.

 

Dice har påstått at de skal avvente patching i "noen måneder", for å se hvordan playerbasen utvikler seg.

Noen som vet hvordan man får pengene igjen for noe man har kjøpt på steam? Forbrukerkjøpsloven er krystallklar hva ødelagte produkter angår.

Lenke til kommentar

Hvorfor tar det et halvt til 1 sekund fra man treffer motstandern med granatkaster, til han plutselig dauer. Skjer hele tiden, og motstandern får faktisk inn flere skudd på meg etter at han egentlig skulle vært dau.

Veldig irriterende, samtidig som at reload av den tar tid, og jeg må alltid kjapt bytte over til primary for jeg aner ikke om jeg faktisk har tatt ut motstandern.

Når man møter motstandere face to face så skjer alt veldig fort, og da er 1 sekund veldig lenge.

Håper inderlig den bug'en blir fikset snarest :roll:

Lenke til kommentar

Har sett effektiv bruk av smoke en del ganger public også. Spesielt når man er Attacker og skal angripe et åpent område hvor fienden bare sitter i bygninger og camper (Ex Arica Harbor, 2 leg). Er ikke alltid det fungerer, men ofte så slipper man å sitte fast på kinkige steder fordi man kan rushe igjennom usett.

Da funker det bedre med granatspamming. Det tar ut folk, og funker til supressing på de som ikke ble tatt ut, og da rydder man vei som bare F. Man kan skyte med granatkastern og etterpå kaste en granat, reloade granatkastern og så er det game on :thumbup:

Lenke til kommentar

Noe må man jo dra seg nytte av når folk noober rundt i heli og tanks. Jeg bruker aldri det i det hele tatt, og så har man snipere som ligger 5 mil unna, engi som skyter en rakett opp i ***** ditt osv :)

Jeg er kun infateri, og liker en allsidig soldat, med litt krutt. På enkelte maps blir man jo bare løpende rundt å gjemme seg når det er bra samarbeid med tanks osv så sånn er det bare. Spiller bare Panama nå, og der er det tanks men ikke heli. Dog er ikke tanksene vanskelig å unnvike så ser ikke på dem som noe problem.

 

Mann mot mann enkelt og greit, ikke stålbur mot fiskeboller...

Lenke til kommentar

Begynner å bli lei alle bugs i dette spillet nå, forbanna slurvete DICE/EA har vært. Tredje gang jeg må skrive inn serial ingame nå siden jeg får dc fra ea serveren.

 

Skulle stått BETA oppe i hjørnet forsatt.

 

Er vel bare å krysse ut serial boksen? Har skjedd ett par ganger med meg. Du trenger ikke skrive noe.

 

Ellers har jeg funnet ut at det tar circus 24-26 timer å unlocke alle våpen. Litt forskjell fra BF2 det ja..

Lenke til kommentar

Nei, fy f***. Nå er jeg så maks lei av ubrukelige recons på laget! Ca 80% av alle recons er en gjeng noobs som tror de er uber leet fordi de har en sniper.

 

Du er ingen sniper! Du er en recon, jobben din er å spotte folk, ta ut tanks og være et spawn point nærme objektivet.

 

-.-'

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...