Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kjæreste var utro i syden, hva nå?


Gjest Guest_godtroende_*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Dama hadde planlagt en ferie med 4 venninner 2 måneder før vi ble sammen! vi hadde vært sammen et halvt år på dagen når ho reiste til Mallorca. Ho gren og hadde vondt i magen for å forlate meg i nesten 2 uker. Ho sa ho kom til å savne meg. Og jeg også henne...

 

Vi var altså veldig forelsket slik som det skulle være på den tiden. Når ho kom hjem for 2 dager siden kom ho gråtende bort til meg. jeg spurte selfølgeligt hva det var, og etter en liten stund fikk hun fram at hun hadde vært utro.

 

Jeg fikk en vond følelse i hele meg og såg for meg henne kline med noen andre, men etter hvert fikk jeg vite at i løpet av de 12 dagene hadde hun hatt sex med hele 3 andre og rotet med en 5-6 andre. Dette høres like syk ut som det er!

 

Jeg reagerte først med å bli helt stum, for så å skjelle ho noe jævligt ut. Kalte henne for en jævla fitte løs hore og sa det var slutt osv, før jeg knuste nattlampa hennes og stakk av!

 

Jeg fikk dårlig samvittighet ikke lenge etter, i og med at ho grein som bare det. vi hadde et likegyldig forhold, og av en eller merkelig grunn er jeg fremdeles forelsket i henne og hun i meg.

 

Det frister å ta henne tilbake, men det er rett og slett noe jeg ikke kan gjøre! Hvordan switche om tankegangen min til å slutte å like henne?

 

Nå har jeg bare lest første innlegget, så jeg vil bare si følgende:

 

Om du i det hele tatt bare VURDERER, etter hva det ludderet har prestert å gjort, å enda være sammen med henne, så er du ikke bare dum men fullstendig tilbakestående!

 

Sex med 3 og roting/klining med 5-6 andre? Eier hun ikke hemmninger? Greit nok at det er fylletur til syden, men det er forskjell på uskyldig morro og direkte horing. (Stryk den siste, hun var jo ikke smart nok til å ta betalt)

 

Hva faen feiler det slike folk, som kan dra til syden og oppføre seg på den måten, vel vitende om at det sitter folk hjemme som de har et VIST forhold til?

 

Dump henne. Det finnes ikke en ENESTE unnskyldning for å være sammen med det utysket der. Seriøst, tar du dette videre er du så utrolig tett at jeg har ikke ord.

 

Fy faen.

Lenke til kommentar

Du kunne vel vurdert å ta henne tilbake hvis hun hadde klina en gang, men hvis hun har ligget med flere folk burde du slå opp.

 

Jeg hadde i allefall slått opp med dama mi om hun var utro, om det var en gang eller 100

 

enig i pasient over meg!

Endret av blaxtro
Lenke til kommentar

Gjør som resten sier her. Kvitt deg med hele dama. Skjønner ikke at hun tør å komme og "beklage" seg for at hun har hatt sex med 3 stk. og rota med 5-6 andre... Kutt all kontakt med hun og gå videre. Du kommer nok over hun fortere enn du tror. Når hun prøver å fortelle deg hvor lei seg hun er og sånt, er det bare og begynne å gapskratte og gå derifra.

Lenke til kommentar

Syntes bare det var vel mye negative anbefalinger her med tanke på at det er et forum for det meste bestående av gutter/menn, som om alle her aldri noen sinne kunne komme til å være utro.

Det finnes folk som ikke fult er like trofaste som de fra det tjukkeste bibelbeltet som svarer her.

Joda 3 forskjellige på 14 dager er mye men som sagt så kjenner vi ikke livsstilen til trådstarter, bare det at han er utrolig skuffa og sint som er helt naturlig, men etter å ha tengt seg om kan man i det minste forsøke å kommunisere om problemet.

Dama har tross alt vært ærlig om utroskapet så helt fortapt er hun ikke.

 

Så med tanke på typen svar som har dukket opp her synes jeg det er på sin plass å stille dette spørsmålet i denne tråden.

Lenke til kommentar

Du er fullstendig klar over at det på ingen måte ikke finnes noe som helst som kan forsvare dama sin oppførsel? 3 sexpartnere pluss 5-6 andre, når en har type hjemme i norge?

 

Hva har det å si at det er flest menn her?

 

Hvor i guds navn (pun intended) får du bibelbeltet i fra? Man er ikke trofast fordi "gud sier det", men heller fordi det er det rette å gjøre.

 

Virker som du bare prøver å rettferdigjøre noe du selv har gjort.

 

At dama har vært ærlig om det er fullstendig rivende likegyldig for mitt vedkommende. Hun har fortsatt vært i syden å hora seg bort til første villige. Så hun får ingen sympati fra meg.

 

Holder fast på hva jeg skrev i første innlegget. Slike jenter fortjener faen ikke type! Og at du i det hele tatt prøver å forsvare det, er fullstendig uforståelig.

Lenke til kommentar

Uenig med perpyro. Enten verdsetter man et forhold eller ikke, og når man ender opp med å gjøre det hun gjorde så er det klart hvor hun står om den saken. Dump henne og kutt all kontakt. Du fortjener bedre.

 

edit: +1 til Pasient

Endret av Mr.Graves
Lenke til kommentar

@perpyro

Mulig at jeg ville ha angret grønnjævlig hvis jeg noen gang hadde gjort det, men jeg mener uansett at det burde være ikke-akseptabelt i et normalt forhold. Hadde jeg vært av typen som tar med dama på swingers-club, så hadde det blitt en helt annen diskusjon.

 

kanskje kommer jeg til å være utro en gang, kanskje blir jeg utsatt for utroskap, men den som er utro må jo ta konsekvensen av det, og mitt prinsipp er utro=slutt. Hadde det vært jeg som hadde vært utro mot en dame, så kan du ta deg faen på at hun hadde brukt det mot meg på mange måter videre i forholdet, og det hadde bare blitt jævligere med tiden.

 

Et unntak i mitt prinsipp, er dersom det er barn i bildet, da ville jeg gjort det som var best for barnet, men hvis foldere mistrives sammen, så merker barnet det, og da er det bedre å bo separat.

 

Hvis du hadde hatt deg med 3 damer og rota med noen andre på en sydenferie, så er du ikke nevneverdig glad i dama di der heime. Kanskje du hadde angret, men dere hadde ikke hatt noen ideell fremtid sammen...

Lenke til kommentar
Mulig at jeg ville ha angret grønnjævlig hvis jeg noen gang hadde gjort det, men jeg mener uansett at det burde være ikke-akseptabelt i et normalt forhold. Hadde jeg vært av typen som tar med dama på swingers-club, så hadde det blitt en helt annen diskusjon.

 

kanskje kommer jeg til å være utro en gang, kanskje blir jeg utsatt for utroskap, men den som er utro må jo ta konsekvensen av det, og mitt prinsipp er utro=slutt. Hadde det vært jeg som hadde vært utro mot en dame, så kan du ta deg faen på at hun hadde brukt det mot meg på mange måter videre i forholdet, og det hadde bare blitt jævligere med tiden.

Det du i realiteten sier er at utroskap kan skje fra begge parter og da skal man "hugge" av hvernadre hånda og ferdig med det.

Selv vil jeg kalle dette å ri kjepphester for verden er litt mere nyansert en bare svart og hvitt.

God kommunikasjon kan hjelpe slik ta man får tak i alle nyensene istedenfor bare sort og hvitt.

 

Jeg ser at du er uenig med meg og det har du all rett til men selv lever jeg i den virkelige verden der virkelige ting skjer.

Lenke til kommentar

Hadde hu gjort det med 1 hadde det kanskje vært en annen sak, men når hu har lekt seg med en håndfull menn må burde hu vite hva hun driver med. Dette kommer sikkert til å fortsette om du er sammen med henne. Hun eier ingen hemninger, og man kan derfor aldri stole på henne.

 

Gjør kanskje vondt å droppe henne, men det er langt verre å gå med de tankene man får.

 

Med alle de mennene hun koste seg med. Ser for seg det, og kommer det til å skje igjen?

 

Dropp henne, hu har ikke vært fem flate øre.

Endret av Lubben
Lenke til kommentar
Du kunne vel vurdert å ta henne tilbake hvis hun hadde klina en gang, men hvis hun har ligget med flere folk burde du slå opp.

 

Jeg for min del hadde ikke tatt hu tilbake om hu så hadde klina med en person, klining er klining, sånt skal ikke forekomme med en annen uansett hvor full man er!

Lenke til kommentar

Selv om alle før meg har sagt det, så slenger jeg meg på bare for å få dette printet inn i hodet til TS.

 

Dump dama!

Ja, alle kan gjøre feil, og det finnes de som har tiligitt utroskap og kommet sterkere ut i andre enden. Men det er visst det hadde skjedd 1 gang.

Her har hun latt det skje 3 ganger + roting 5-6 ganger, noe som tyder på at det ikke var "noe som bare skjedde", men bevisste handlinger.

 

Hun her er ikke noe å samle på, så dump og kom deg videre. Ingen fortjener ei dame som det der..

Lenke til kommentar

Vil ikke si han er latterlig, men er ikke noe jeg ville ha gjort.

Generelt sett er det svake sjeler som er utro, og i mine øger er det ingenting som kan rettferdiggjøre dette.

 

Jeg er vel den største hedningen i Bergen, så ifra bibelbeltet kommer jeg ikke.

Hvis man ser vekk fra at dama er så seksuelt aktivt at det er rett før man begynner å trekke VISAkortet i sprekken, så bør man også tenke på hva denne dama kan trekke med seg av både bagasje.

 

F.eks hvis hun blir gravid, hvordan kan du vite det (uten dna test) at ungen er din og ikke en av de 10 hun feide over fra postkassen og veien tilbake til huset?

 

Seksuelle sykdommer, de få på hw.no som faktisk har hatt sex (i virkeligheten) vet at dette ikke er noe som er sjeldent, vil du virkelig utsette deg selv for risikoen?. Selv ved bruk av kondom, så er ikke ting 100% trygt,og når man blir kjørt oftere en Sinsenkrysset så vil jo det tilsi at det er større sjanse for at du får noe derfra en fra et normalt menneske.

Lenke til kommentar

Jeg ble regelrett kvalm av fortellingen din, den dama er ikke mye å spare på. Kjæresten min dro ned til syden med 3 single venninner, hun greide å holde seg i skinnet (ja! faktisk). Gi slipp på henne med en gang. Jeg vet hvertfall selv at jeg hadde vært et nervevrak hver gang hun gikk ut døren uten meg, om hun hadde gjort noe sånt. Å dra ut på byen uten meg hadde vært uaktuelt, hvertfall en reise uten meg. Det er ikke noe liv for en ung mann.. Hvertfall i ett så ungt forhold.

Endret av Christeven
Lenke til kommentar

Å gå inn i et 100% monogamt forhold med hun jenta her igjen er noe du virkelig burde styre vekk fra.

 

Mange her skriver at siden personen har vært utro før, så kommer personen til å gjøre det igjen. Men det er nok ikke noe som alltid vil stemme. Noen lærer av feilene sine. At hun brøt sammen etter utroskapet kan vise at hun ikke forsto alvoret av det før hun så typen sin igjen i øynene. Det kan resultere i at hun nå aldri kommer til å være utro igjen.

 

Utroskap er ikke så sjelden som mange folk skal ha det til. Ta dere en tur ut på byen, så vil dere snart oppdage at 50% av de "single" jentene som blir med folk hjem egentlig er i forhold.

 

Men når det er sagt: Sex med tre personer og roting med fem andre på 12 dagerer bare mangel på selvkontroll når man er i et eksklusivt forhold. Når det går såppas langt ville jeg nok sett bort i fra det jeg har skrevet ovenfor her. Hadde det vært én gutt kunne hun ha blitt fanget i et øyeblikk og ikke vært helt tilstede, men det skjer ikke dag etter dag.

 

Som nevnt tidligere er tillit grunnpilaren(?) i et forhold. Uten tilliten vil hele forholdet rase sammen. Jeg ser ingen grunn til at du skal kunne ha tillit for denne jenta igjen, ei fortjener hun det.

 

Men hvis du synes denne jenta er attraktiv og en spennende person kan du jo holde på hun som et åpent forhold til du finner noe bedre. Men å tro at du kan bygge noe videre med hun vil jeg se på som å lure seg selv.

 

Du må nok se dypt inn i deg om du virkelig ser noen grunn til å fortsette å treffe denne jenta. Det er bare du som kan gjøre opp en mening om hva du føler er rett.

 

Men som et tips: Det at du fortsatt er "forelsket" i hun burde ikke være nok. Den forelskelsen vil forsvinne og oppstå med en ny person. For å fortsette forholdet må du kunne stole nok på jenta til at hun kan reise på en ny ferie med venninene neste år. Hadde du kommet deg gjennom nye 14 dager?

Endret av Touchdown
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...