Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

er ikke kjent med ergo proxy men etter det jeg har lest om den nå står vell den på listen over hva jeg skal se i fremtiden. men hvis du vil ha noe med et litt mørkt tema kan jeg anbefale Berserk, Elfen Lied og Monster.

 

er den noen her som har sett Conan? vurderer å begynne å se på den men vil høre om det er verdt det siden det er så sykt mange episoder.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Steins;Gate holder jeg på med om dagen. Er litt over halvveis, liker det veldig godt. Tenker å sjekke ut Mirai Nikki og Cowboy Bepop snart.

 

Er ikke så lenge jeg begynte å sjekke ut anime litt ordentlig. Så Naruto for en stund tilbake, også har jeg bare sett litt her og dager. Har fått sansen for det nå. Har nylig sett Trigun, Elfen Lied og Darker Than Black. Likte alle de tre også.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har begynt så smått på Nichijou. Hadde ikke noe godt forhold til den animeen fra før av pga. avatarfagging, men er helt greit. Tidvis veldig dryg, tidvis ganske morsom med fet animasjon. Er på episode 5 nå, og må innrømme at jeg er litt usikker på hvordan den skal klare å holde 21 til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...