Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

Phantom: Requiem for The Phantom endte opp på en nokså skuffende 7er. I underholdningsbransjen er det slik at slutten kan avgjøre om verket er et mesterverk eller en flopp. Når de siste par episodene bestod av klisjeer og direkte kjedelige episoder, ble jeg noe oppgitt over det som var et lovende drama med sin topp ved hele episode 20. :hm:

Syntes ikke slutten var så ille jeg.

Jeg likte begynnelsen bedre, og synes de siste epsiodene var litt skuffende, men ikke nok til å droppe 10'eren.

Personelig bryr jeg meg lite om det er klisjeer eller ikke, så lenge det er bra utført, noe jeg synes det var.

Endret av Fred7555
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For meg er en god utførelse tilnærmet det samme som en original utførelse. Altså at det oppstår nye tanker i hodet mitt, i motsetning til at jeg føler det som en slags repetisjon av tidligere hendelser. Da mister jeg simpelthen interessen der og da.

 

Er ikke sånn skikkelig nazi på det da. Situasjonen og dramaet kan godt ligne, men dialogen skal helst bringe fram noe helt nytt. Filosofiske serier er tross alt de som klinger best hos meg.

Lenke til kommentar

De animene jeg følger med på nå er:

 

naruto

onepiece

fairytail

bakuman

zetman

phi brain

mirai nikki

 

Alle her vet hva naruto, one piece og fairytail går ut på.

bakuman er favoritten, mirai nikki synes jeg var dritheftig siden jeg har venta på at den skulle komme ut i anime, leste mangaen for 3 år siden (anbefaler!).

zetman var heftig men det har bare kommet 2 ep.

phi brain er også ganske snasent : )

Lenke til kommentar

Hysj du, Planetes introen er vidunderlig! Veldig veldig mange nye serier stjeler elementer, scener og handlinger fra eldre serier, så når du ser ting i feil rekkefølge blir det litt urettferdig å ikke være tilfredsstilt med mindre noe er originalt, når klisjeen du nettopp så er hva som populariserte den, og gjorde den på best måte.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

For meg er en god utførelse tilnærmet det samme som en original utførelse. Altså at det oppstår nye tanker i hodet mitt, i motsetning til at jeg føler det som en slags repetisjon av tidligere hendelser. Da mister jeg simpelthen interessen der og da. Jeg er mer ute etter følelsen og stemningen historien skaper i meg.

 

 

Er ikke sånn skikkelig nazi på det da. Situasjonen og dramaet kan godt ligne, men dialogen skal helst bringe fram noe helt nytt. Filosofiske serier er tross alt de som klinger best hos meg.

Haha, da kommer det jo egentlig helt an på hva du ser først, alle historier har allerede blitt fortalt, det som gjør en historie unik er hvordan skaperen fremstiller den. Jeg har ennå til gode å se en serie som gir meg tanker jeg ikke har hatt før.

 

Får vel ta en titt på Planetes tror jeg, har hørt om den, men la den til side da jeg syntes den hørtes kjedelig ut. Men jeg hadde jo lignende tanker om One Piece, som jeg endte opp med å elske, så bør nok gi Planetes et forsøk. :p

PS. Den sangen der minnet veldig om Innocent Days fra Code Geass. ;)

 

 

Veldig veldig mange nye serier stjeler elementer, scener og handlinger fra eldre serier, så når du ser ting i feil rekkefølge blir det litt urettferdig å ikke være tilfredsstilt med mindre noe er originalt, når klisjeen du nettopp så er hva som populariserte den, og gjorde den på best måte.

Veldig godt sagt. My point exactly.

Endret av Rider of Reason
Lenke til kommentar

Ef og Planetes uten tvil. Bakemonogatari har jeg ikke sett enda, så vet ikke, men jeg har hørt mye om at det er en throwback til Shouwa fortellerstil og plot, så antar det er ting du ikke er familier med som den låner fra og. Da går det mest i live action, så mulig du ikke tenker over det. Alt er ikke forutsigbart. Jeg liker å bli overasket. For eksempel pleier jeg alltid å prøve å gjette meg frem til hva som kommer til å skje i Tezuka historier uten mye held. Men at det ikke er forutsigbart er noe helt annet enn at du aldri har sett noe liknende før.

Lenke til kommentar

Bakemonogatari, som Sayonara Zetsubou Sensei, bruker mye dialog og abstrakte bilder som formidlingsmetode. Fortellerstilen er ikke så mye ny som den er annerledes, animasjonen er temmelig unik, og den lever bokstavelig talt på originalitet i innholdet. For meg er det en av de nymoderne suksessene i anime industrien.

Endret av Agentspoon
Lenke til kommentar
Bakemonogatari, som Sayonara Zetsubou Sensei
X som er lik Y er helt ulikt noe annent. SZS gjør jo også det jeg sa, så det er vel ikke så godt forsvar. SZS er veldig ulikt alt det andre som kom ut litt før den, men det er neppe noe nytt. SZS er jo også veldig bevist og parodierende på måten den bruker elementer du pleide å se i film og TV fra shouwa-tiden, og går så langt som å gjenskape scener og karakterer fra gamle klassikere.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...