Gå til innhold

Vater til å sette i blitsskoen.........


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

D700/D3/D3x har slik inkludert i kamerahuset (kommer opp i søker eller display om ønskelig). Men for å spare penger er nok det neppe veien å gå, kamerahusene koster litt mer enn en i løs vekt. Forøvrig en utrolig nyttig feature på kamerahus.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte selv et slikt vater på eBay for et par år siden. Det så fint og flott ut og kvaliteten kjentes bra. Aberet var bare at når jeg sjekket med et laservater så var ikke dette vateret i vater når det påstod at det var det.

 

Det kan godt være at prisen her ikke har noe med kvaliteten å gjøre og videre at jeg bare var veldig uheldig - men av og til så er det jo slik at betaler man "ingenting" så får man nettopp det, dvs "ingenting".

Lenke til kommentar
Hehe, nei noen bruksanvisning er vel strengt tatt unødvendig. Vist man bestiller fra Dealextreme så må man kansje opprette paypal da eller...? eller kan man betale med visa?

 

Trenger man bruksanvisning for å kunne bruke et vater,er det andre ting man burde bruke pengene på først :)

 

Grunnen for at PayPal er blitt så populær og at flere og flere butikker bruker det er at det er så mye svindel med Visa kort,enkelte butikker som bruker Visa har en såpass innfløkt registreringsmetode for å sikre seg at mange ikke gidder og handle fra dem.

 

Ikke det at Paypal er 100 % sikkert,men som forbruker og selger er begge partnene ganske sikker på at handelen blir gjennomført til begge sin tilfredsstillelse.

 

Når du ført har åpnet en konto går handelen veldig smertefritt,ved og bruke et kredittkort i stede for Visa er du dobbel sikret.

Faren ved og åpne en konto er at det er veldig lett og trykke på "pay order now" knappen :)

 

Her kan du lese om det folk flest lurer på.

Endret av Nautica
Lenke til kommentar

Dealextreme krever paypal. Jeg hadde litt plunder med å opprette min paypal-konto, men når det var gjort er det en enkel og sikker betalingsmtode.

 

Det med bruksanvisning var bare en litt flåsete måte å si at det er bortkastede penger å betale over 5 ganger mer bare for å få den fra en norsk nettbutikk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...