Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Å fjerne kjønnshår, hvor vanlig?


Gjest boy 17

Anbefalte innlegg

Gjest boy 17

Er det vanlig for gutter å ta kjønnshårene? Jeg vet at det har blitt veldig vanlig blandt jenter, å det syns jeg er veldig bra :D Jeg har skinna kølla mi helt noen ganger å liker det veldig godt, men er ei stund siden nå. Noen andre gutter her som fjerner hårene? Å hva syns jente? liker de at det ikke er hår der?

 

Jeg er bi seksuel å har hatt sex med en gutt mange ganger (ei stund siden sist :( )å vi begge liker skinna køller :)

 

vil ha positive svar fra både jenter og gutter (gjerne bifile gutter)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er helt glatt, og synes det er ekkelt om gutten ikke er det samme. De gangene jeg er med noen som ikke er glatte er første tanken min "æsj" og "faen". Hehe! Jeg hater det rett og slett, og føler det går litt på respekten for de man er med, at man holder det glatt og ikke lar det gro fritt. (Fanatisk, ja kanskje! :tease: ) Til nød ok om det er godt frisert.

Lenke til kommentar
Gjest Boy 17

Ja, jeg må barbere meg nå. ser ut som en skog der nede. Best å ha skinna tilfelle jeg for ei jente eller gutt i senga ;) Er så utrolig kåt i denne sommervarmen :)

 

Er det noen gutter her inne som er bifile ? :D

Lenke til kommentar
Gjest yeah_16

Helt shava nedentil er jo lett og fint det, men hvis du er gutt, og reagerer skikkelig med nupper, kløe, svie og hele den pakka + at det ikke ser så pent ut etter du har barbert deg (grunnet hudreaksjonene), så går det helt fint med litt hår rundt kjønnsorganet altså, bare de er litt trimmet og ikke så rufsette og så mye. :D

Barbering er vanskelig i intimomerådene, så hvis det ikke funker for deg, la vær!

Bare duster velger å beholde kjærester etter om de skraper bort naturlig hårvekst der nede .. :roll:

Lenke til kommentar

Altså: Kaldt vann!

 

Alltid bruk kaldt vann på barberhøvler/blad. Bruker du varmt vann, utvider stålet seg. Det er snakk om mikroskopiske forandringer, men det er tross alt mikroskopiske forskjeller på en kniv og et barberblad.

 

Selv liker jeg glatt, men kvinner kan godt ha ei fartsstripe. Noen kler det, andre ikke. Noen ser bare jævli perverterte ut med barbert genitalia... men noen kler jo det å ;) Kommer litt an på kroppsfasongen, imo :)

Endret av Grubl
Lenke til kommentar
Gjest Boy 17

Jeg skal barbere kølla i morgen, er forferdelig der nede nå. ALT FOR MYE HÅR! Når jeg spunker så kommer det sæd i hårene å det er iriterende.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...