Gå til innhold

Bing fortsetter å øke


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Denne tråden er til for å spesifikt diskutere søkemotoren Bing, og hva denne gjør for oss brukere, samt verdenssamfundet.

 

Den skal ikke brukes som grunnlag for å starte enda en diskusjon rundt hvorvidt MS er en stor stygg ulv eller ei - dette kan feks gjerne fortsettes i en del av de andre trådene dette er gjort :).

 

Så ser jeg varianter som diskuterer IE7, Windows7 og lignende og hvor fælt eller fantastisk dette er, kan det hende at det blir slettet fra denne tråden med litt grovere rake enn man kanskje er vant til.

 

Det tror jeg nemlig vil sørge for at flere brukere får slippe til i debatten.

 

Spørsmål og kommentarer er det bare å sende til meg på PM.

Lenke til kommentar

Jeg har ennå ikke prøvd Bing, så jeg skal ikke kommentere kvaliteten på tjenesten ennå, men for meg har det lenge stått klart hva microsoft prøver å gjøre. (jeg er forresten ganske likegyldig i Linux vs M$ debatten, og forutsetter ikke microsoft som "stor stygg ulv" i denne antagelsen).

Endret av Alastor
Lenke til kommentar

Jeg har nå alltid vært en person som benytter meg av de tjenestene, applikasjonene, maskinvaren osv som jeg føler gir meg mest for pengene og den beste kvaliteten, da er det rakande likegyldig om det så er Intel, AMD, nVIDIA, ATI, Microsoft, Apple, Linux eller hva det måtte være :)

 

Det å kunne hardnakka rakke ned på tjeneste og si de er dårligere enn forskjellige andre på grunn av de misliker selskapet bak og deres eventuelle hensikter blir for dumt syntes jeg, da må du bruke sistnevnte som argument og ikke argumentere med at BING som en tjeneste er dårlig. Så anti-Microsoft flere her ser ut til å være virker det ikke som de har gitt BING noen real sjanse i det hele tatt? Så hvordan enkelte kan uttale seg om hvordan tjeneste fungerer opp mot konkurrenter som Google søk og Yahoo søk blir for meg en gåte?

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar

du har enda ikke satt deg inn i historien til microsoft ser jeg. de har aldri, ALDRI vært kjent for sine innovasjoner i annet enn businessteknikk for å stjele ideer, flå kundene og presse konkurrenter av banen. fremtiden med et microsoftprodukt som markedsleder garanterer, ja GARANTERER at vi får mindre innovasjon og høyere priser.

 

bing klarer maks å få en ny vri på et par ting, ALDRI hadde de klart å kjøre et innovasjonskappløp som f.eks google og opera har gjort de siste årene - merk mine ord, ALDRI. det sier egentlig seg selv når et selskap velger å konkurrere ved ulovlige metoder, tvujeri og hor for å oppnå sine markedsandeler istedet for å fokusere på å lage en bedre tjeneste.

 

"Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me" er det et ordtak som heter. Dersom noen velger å støtte microsoftprodukter når de har gode alternativer, er det bare å finne frem lommeboken og brette ned buksen og vente på å få det servert - det er derfor viktig at folk er svært bevisst på å unngå å bruke microsoftprodukter når de kan siden det hele systemet deres er lagt opp til å spekulere i de negative aspektene ved menneskelig psykologi; latskap, vane, det som ligger foran nesetippen din istedet for å bruke 1sek på å søke etter det beste osv.

Endret av captain_obvious
Lenke til kommentar

Innlegg som går på reaksjon på moderering er fjernet. Dette for å unngå at tilbakemeldinger blir spredd rundt på hele forumet, da det gjør det særdeles uoversiktlig for moderatorteamet å oppdage tilbakemeldingen. I tillegg er ikke moderering emnet for denne tråden. Er man uenig i moderering så kan man sende en PM til den aktuelle moderator.

 

Tilbkameldinger som går på det generelle (eksempelvis retningslinjer) kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet. Vi oppfordrer alle til å komme med innspill og tilbakemeldinger, men det må gjøres på riktig måte.

 

Reaksjoner og spørsmål rundt moderering skal gjøres på PM, ikke i tråden.

Lenke til kommentar

Jeg bryr meg fint lite om Bing er mindre innovativ enn hva andre kan ha kommet med før Microsoft, faktum er at per dags dato fungerer (hvert fall for meg) Bing mye bedre på bilde og video søk enn både Google søk og Yahoo søk, og på enkelte tekst søk fungerer det også bedre.

 

Ergo finner jeg tjenesten på visse punkter bedre enn konkurrentene, og derfor velger jeg å benytte meg av tjeneste, helt uavhengig om det er Microsoft, Google, Yahoo eller Gud som står bak den.

 

I det Microsoft eventuelt skulle begynne å gå en vei jeg misliker, eller Bing søk skulle utvikle seg til noe jeg blir mindre fornøyd med så er jeg straks tilbake på Google søk, verre er det ikke ;)

 

 

Det er nå den filosofien jeg lever etter når det kommer til bruk av søkemotorer, *sensur* og leve med den :) Jeg vil hvert fall ikke bevisst vegre meg fra Microsoft produkter bare fordi det er Microsoft, er strålende fornøyd med både Windows7, Xbox360 og Bing søk for øyeblikket, og det vil jeg fortsette å være til jeg får en grunn til å ikke være det lenger, den dagen det skjer bytter jeg glatt over til noe annet, men per dags dato som sagt fungerer Windows7 best for meg som operativsystem, Bing fungerer best til bilde og video søk og jeg bruker Windows, Xbox360 og PlayStation3 om hver andre som spillplattform. :)

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar

kjøper du møbler fra firma som ulovlig klipper ned regnskogen også?

eller kjøper klær når du vet det står barnearbeid bak?

støtter du kriminell- og mafiavirksomhet fordi du sparer noen kroner?

 

 

på et tidspunkt må man bare ta et standpunkt, og jeg anbefaler virkelig at du og andre som leser tråden setter dere litt inn i hvordan ting fungerer, og hvorfor microsoft havner i rettssaker og er så upopulær blant folk som faktisk vet hva som rører seg i it-bransen hele tiden.

jeg sier det igjen; hvis du skal bruke bing, så vær svært selektiv i din bruk (bare video og bilde som du sier) og ikke la det bli noen vane å bruke alle de svinebundlede søkefeltene som dukker opp i alle microsoftprodukter etterhvert. da gir du dem rett i at du er en idiot, for det er slik snikmonopoliseringsvirksomhet dete selskapet er bygd på, og det er DU som til slutt står igjen med langt, langt dårligere produkter enn du kunne fått (selv om du tror win7 er bra for den prisen du får det for.). HUSK det!

Lenke til kommentar

Det er bare barnslig å avvise Bing fordi søketjenesten stammer fra Microsoft.

 

Poenget er at Microsoft er med på å intensivere konkurransen mellom søkemotorer, og utfordrer Googles dominante stilling på dette markedet. Dette er i forbrukerens interesse.

 

Microsofts Bing eneste sjanse i kampen mot google, er å være forbrukervennlig og ta hensyn til reaksjonene i markedet.

 

All konkurranse skal hilses velkommen, fordi om ikke noe annet, så tvinger det Google til å være på tå hev og hele tiden skjerpe seg.

 

Jeg har prøvd den amerikanske versjonen av Bing, og kan si at det for første gang finnes en søkomotor som er i nærheten av Google, både når det gjelder søkeresultater, hurtighet og generell opplevelse. Google vil fortsatt være den trofaste sliteren når jeg gjør internettsøk og venter hurtige og pålitelige resultater, men jeg kommer til å bruke Bing som et tillegg. Før Bing, var det alltid noe som irriterte meg med søkemotorene utenom Google. Enten leverte de elendige svar på søk, eller så var halvparten av svarene pornosider. Det var uansett ALLTID noe som fikk blodtrykket mitt til å stige og bestemme meg for å vende tilbake til Google. Bing er ikke slik. Det er en veldig behagelig opplevelse å søke der, selv om søkene enda ikke når helt opp til Google.

Lenke til kommentar

Microsoft kjøpte opp norske Fast search and transfer, det forklarer vel hvorfor Bing plutselig finner noe der Live var patetisk. Oppkjøp av konkurrenter fremfor innovasjon har vært en suksessoppskrift for MS. Bundling med IE med tilbakevirkende kraft er allerede inntruffet såvidt jeg har observert. Gamle XP-bokser med IE6 ser ut til å defaulte til dette nye vidunderet.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Takk for informasjonen. Det var mer interessant der:

Ifjor sommer kjøpte Microsoft et annet teknologiselskap kalt Powerset, som har sin spisskompetanse innen semantiske søk. Ovenfor digi.no bekrefter Michelsen at dette selskapet har vært involvert i utviklingen av Bing-motoren.
Fast var visstnok for sent innlemmet, men de regner med å bidra etterhvert:
- Fast-teknologi vil gradvis finne veien inn i Bing slik at man over tid kombinerer det beste fra Fast-plattformen med det det beste fra Bing, lover Michelsen.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...