Gå til innhold

Natal lanseres med ny konsoll? (X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+513

Er ikke noe problem for sånne utviklere... ansatte for jo betalt for sitt arbeid likevel.

 

Bedre Xbox har jeg ikke noe imot, selv om jeg ikke helt ser hvorfor.

Grafikken er bra nok fra før synes jeg.

 

Men kjøper gjerne den oppgraderte versjonen om jeg får en bedre FIFA opplevelse.

 

Når det gjelder BRA spill trenger de ikke stor plass, ett spill som er bedre enn MGS4 er Crysis serien og ett spill derfra tar faktisk bare 2.25 GB plass ferdig installert.

 

Hvis de slutter med TULLVIDEOER de legger innpå diskene som tar unødvendig stor plass.... det er det som tar PLASS...

de bør slutte med fårhåndslaga HD filmer som tar 10 GB plass.

 

Videoene imponerer IKKE da de heller får selve spillet og gameplay til å se ut som gammelt Skrot

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513
Crysis bedre enn MGS4? vel... veeeel *kremt*. Og nei det er ikke bare det som tar stor plass :) Gameplayet ser ut som gammelt skropt iforhold? Har du spilt MGS4 og hvor langt har du kommet?

 

Har ikke så mange spill til Ps3 men MGS4 ble faktisk stjålet fra meg på en hjemmefest før jeg kom særlig langt på det. *SUKK*

 

Hvis både Xbox 360 og PS3 får Ram og FX oppgraderinger kan begge spille Crysis lett som bare det. De har jo allerede kjerner på 3.0ghz.

 

Crysis fyller ikke en halv 4.7 gb plate engang. Men har verdens beste GFX og ett ganske greit gameplay selv om det ikke er så fritt slik jeg trodde.

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

BD er bra til å lagre innhold, spesielt filmseksvenser, textures, lyd, musikk og lignende som tar stor plass, men det har lite med ytelsen på spillet å gjøre. Man kan lage programmer på relativt få MB som allikevel pusher konsollen til max, og man kan fylle 3 BD plater uten å pushe konsollen i det heletatt.

 

Når dette er sagt, blir jeg skuffet om neste generasjon spillkonsoller i det heletatt trenger disc for å fungere. Sikkert greit i noen land, men i vesten sitter vel de fleste på såpass raske linjer at det å både kjøpe og laste ned spill via xbox marketplace er en mye mer elegant løsning.

 

Jeg har selv en Xbox 360, og DVD spilleren der er faktisk det eneste jeg virkelig misliker med konsollen.

- Den bråker noe helt sinnsykt (heldigvis kan man nå installere spillene, men liten HD plass)

- Jeg spiller relativt lite, men har sikkert opplevd ca 1/10 av gangene at jeg har fått dics read error!? (før installasjons patch kom).

 

Utrolig at vi i 2009 forholder oss til disse diskene som kan gå i stykker og må kjøpes i butikken.

Lenke til kommentar

Blu-ray bør strengt tatt ikke brukes til å lagre annet en filmklipp under spilling, med tanke på hvor lang tid det tar å laste fra plate sammenlignet med disk. Plater som installasjonsmedium kan ha tung komprimering som pakkes ut til disk slik at teksturer, modeller osv. hurtig kan dumpes over i minne til GPU.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Det er jo ikke avansert å lage en ny og bedre xbox 360 (eller ps3).

La oss si at de bytter ut GPU, tar i mer ram og raskere CPU..

Joda, da klarer maskinen bedre grafikk, men de kan kjøre samme OS på maskinen. Det eneste spillprodusentene da bør gjøre, er å ha en "benchmark" av systemet, ev. sjekke etter en identifikator i systemet, som M$ da kan legge der.. Det kan være firmware versjon, det kan være en fil på filsystem, m.m., så kan spillet da automagisk justere grafikk etter hvilken hwrevisjon man har.

 

Det er nettop slik 90% av spill gjør det p.d.d., de har en "detect" funksjon som da sjekker hvilken HW man har og på den måten kan anbefale et grafikknivå man vil bruke.

 

90% av pc-spill, burde jeg sagt :-)

Lenke til kommentar

@oysteini:

Du har 3 argumenter for hvorfor du ikke liker plater, men to av de faller på en måte på sin egen urmelighet. Disc Error og Støy, er noe du får på din 360 pga. det er benyttet dårlige komponenter.

 

Man får gode komponenter i andre konsoller (skal ikke nevne hvilke, pga. jeg gidder ikke hive bensin på bålet for fanboys). Noen konsoller bråker lite, noen har bra byggkvalitet.. Noen har ring of death og bråk, samt div. disc errors :-P

 

Jeg har sett ring of death flere steder, til og med i et utstillingsmonter på lefdal, lol..

Tror de siste 360 er en del bedre enn de første, men tror også de bråker.

 

Det er ingen hindring for å lage en helt fanless gamingkonsoll, men da må man jo ha en større konsoll. Jeg personlig hadde lett kjøpt en konsoll som var på størrelse med en reciever av ok kvalitet. Dette hadde da passet bedre inn blandt øvrige brunevarer :-) Hvorfor må en konsoll se ut som en leke? Man kan jo faktisk (med noen konsoller) gjøre seriøse ting.. t.d. linux, bluray, m.m. Så ja.. Jeg kunne tenkt meg PS3 inn i PSX lignende boks..

Sony-PSX.jpg

 

Ellers, deler jeg din frustrasjon på en måte, på ditt siste argument.

Jeg er også imot at man MÅ kjøpe mange spill fra butikken.

Man betaler gjerne 600kr for et nytt konsollspill + kjøring til/fra butikk, venting i kø, m.m.

I tilegg til dette, må man ha inn og ut plater i hytt og pine...

 

Noen spill kan jo kjøpes via de forskjellige konsollenes nettbutikker, men de fleste slike spill, er "små og tullete" spill. Til PC (hvor jeg gamer mest), har man jo Steam, som jeg ELSKER. Jeg har sikkert kjøpt 40+ spill via Steam og jeg elsker konseptet.

Man har også noen mindre elegange løsninger, som EA sin EADM, der jeg desverre var dum nok til å kjøpe Crysis.. Jeg hater EADM.

 

En fin ting med Steam, er at en del spill, kan man faktisk registrere mot kontoen sin.

Da får man laste denne ned fra Steam, eller installert fra CD.. Man kan da velge selv.. Går discen i stykker, så laster man bare ned via Steam. Samme om du roter vekk platen.

 

Utifra det jeg vet, er det produsentene som bestemmer om man får aktivere et spill man har kjøpt utenfor steam, på steam. Jeg har t.d. i ettertid aktivert f.eks. Unreal Tournament, m.fl. De første CS/HL spillene kjøpte jeg også på plate, men TF2, L4d, m.m. kjøpte jeg alt via Steam.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...