Gå til innhold

Nokia N97 - Diskuter den her!


Anbefalte innlegg

Kan hende det, hadde PC suite første gang jeg gjorde det og vet ikke hva de brukte i butikken idag, rart de ikke har "siste skrik" ihvertfall.

 

Men men, nå er alt tilbakeført slik det var.. Linsa skal jeg ikke dømme før det har gått noen uker.

 

Ovi suite 2,0 er vel i Beta, så det er vel derfor de ikke bruker det. Vil tro de bruker ferdig programvare og ikke beta. Dvs Nokia software update. Ovi Suite 2,0 har jo en integrert oppdaterings mulighet, slik at man slipper Nokia software update.

 

Men som sagt. synsing. Dette vet jeg ikke.

Endret av EldarH
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Men var dette ikke slik at det var Ovi Suite som gjorde dette mulig og ikke telefonen?

 

Alt forsvinner dersom man bruker Nokia Software Updater, vertfall gjorde d d med meg.

 

Oppdaterte damas telefon 1 gang med Nokia Software Updater og da forsvant alt. Selv bruker jeg Ovi Suite her beholder man alt.

 

Jeg sier ikke at det er slik det er/skal være, men det hva det som skjedde med meg.

Hmm merkelig. Jeg har bare oppdatert ved hjelp av Nokia Software Updater, og jeg har ikke mistet noe info. Det er jo telefonen som støtter UDP, user data preservation eller hva det het.. Ikke softwaren. Har forsåvidt aldri hatt noe Ovi-programvare installert heller.

 

 

Bare forteller hva jeg har opplevd :)

Lenke til kommentar

Stemmer. Det har overhodet ingenting å si hva du oppdaterer med. Telefonen beholder alle filene dine uansett. Kun hvis noe går "galt" under oppdatereingen kan det hende at ting kan bli slettet.

 

Jeg regner med verkstedet fjernet filene med vilje, i telfelle noe var installert på telefonen som skapte problemer.

Lenke til kommentar

Jeg får ikke Yahoo! mail-widgeten til å fungere. Kan man installere widgets for Gmail? Evt. sette opp den eksisterende widgeten til å bruke gmail i stedet?

 

EDIT: Nvm, fant det ut. Løsningen var å sette opp en ny epostkasse med gmail, slette yahoo-postkassen og restarte telefonen. Da jeg så valgte e-mail widget på forsiden kom den opp med gmail.

Endret av This is David
Lenke til kommentar

Idag har det virkelig skjært seg for meg... Skjermen begynte først å flimre litt nå og da, for så å slukke når den var midt i mellom lukket og åpen modus. Så etterhvert flimret den i åpen modus, så slukket den i åpen modus, og såååå... Jada, den slukket i lukket modus også. Skjerm = helt mørk. Mistenker jo selvsagt fleks-kabelen mellom skjerm og hoveddel, men siden knappene reagerer, og vibrasjons-feedback funker, så blir jeg igjen litt usikker. Så nå er det inn på service...

 

Jeg kjenner frustrasjonen begynner å ta overhånd. Denne telefonen lider av en og annen barnesykdom, det er forsåvidt greit. Og nå har jeg vært igjennom etpar reinstalleringer osv, men det her var liksom toppen av kaka, føler jeg... Noen andre som har opplevd dette?

Lenke til kommentar
Ser ut til at versjon 2.0 kommer på søndag (11.10) i Europa.

Dere kan følge med her

 

Så får vi håpe at de resterende problemene som eksisterer i versjon 1.2 blir fikset og at all ny funksjonalitet lever opp til forventningene.

 

Fabelaktig.,...

 

Håper den er hackbar den versjonen... best å installere alt jeg har på telefonen før jeg oppgraderer :p

Lenke til kommentar

Hei. Jeg fikk min nokia n97 i dag og har et par spørsmål. på min gamle 5800 kunne jeg velge om jeg ville bruke wlan eller netcom internet, men jeg får det ikke til på n97. jeg er stort sett rundt wlan og vil ha dette som første pri. jeg ser at edge kobler seg på når jeg bruker accuweather, men det er uaktuelt for min del. så kan noen forklare hvordan jeg kan få spm om hva jeg vil bruke som oppkobling? jeg vil også ha wlan når jeg syncer mail og slikt også, samt facebook.

 

jeg lure også på om det er mulig å laste ned kart over norge til gps over wlan. jeg har for tiden ikke pc, men bare en skitten mac

Endret av redoran86
Lenke til kommentar

Hei folkens.

 

Da har jeg fått bekreftelse på at jeg får min N97 til mandag. Det er første gang jeg har en såpass "fancy" telefon, men må ha det i forholdt til jobben. så da er mitt spørsmål, hva er den/de første "endringen" jeg bør gjøre med mobilen for å gjøre den mer brukervennlig/jobbvennlig enn den er fra fabrikken?

 

Jeg skal selvfølgelig bruke en kveld iløpet av helga å lese igjennom hele tråden her for å plukke opp tips, men fint om noen evt. kunne tatt en kjapp oppsummering.

Lenke til kommentar

Jeg har hatt N97 nå i ett døgn, og jeg har et lite spørsmål. Hvordan gjør jeg det slik at N97 kobler seg opp til et tråløst nettverk når det er tilgjengelig når jeg f.eks skal på nettet, bruke facebook appen eller oppdatere programvaren? Den vil hele tiden bruke Oncall Wap og NW Internett.

Jeg har satt prioriteten på de tråløse nettverkene, så jeg synes det er litt rart at den ikke vil bruke den.

 

Og hvor på telefonen finner jeg ut hvor mye plass jeg har brukt?

Lenke til kommentar
Ett lite tips til de som sliter med at den henger seg opp når du svarer på anrop.

Jeg byttet tema til hvit, og problemet har synket med i allefall 75%. Vet ikke om det er tilfeldig eller ikke men.

Med det sorte temaet, så hang den seg på 50% av anropene.

 

Tenkte jeg i allefall skulle nevne det :)

 

Strange.. det er jo det sorte themet som er det fineste jo... arg!!

 

Venter til etter oppdateringen på søndag å gjøre noe som helst jeg, skal formatere telefonen fullstendig før jeg oppdaterer den også tenkte eg så jeg er sikker på at det er en fullstendig fresh install :p

Lenke til kommentar

Må si jeg gleder meg til søndag nå! (Glede seg til søndag tror jeg aldri jeg har sagt på en fredag før!) Mitt eksemplar har fungert ganske eksemplarisk, med unntak av et par restarts og alarmen som blir forskøvet når jeg bruker snooze. Blir greit med kinetic scrolling osv pluss diverse annet snacks da!

Lenke til kommentar

Ang. V20. Det er mye rykter ute og svirrer og det er godt mulig at nokia ruller ut v2 til oss nordmenn på søndag, men nokia har ikke bekreftet den listen som er å finne på nett. Det eneste jeg har sett er en nokia ansatt som på nokias diskusjonsforum avkrefter den lista. Se her: http://discussions.europe.nokia.com/discus...id=58421#M58421

 

Men for all del, mye mulig den er å finne på nsu i løpet av søndagen. Jeg håper det i alle fall!

Lenke til kommentar

En ting som irriterer meg grønn er at når man skriver melding uten fulltastaturet, så varrierer det veldig hva slags tegn man får når man trykker på "1". Fra gammelt av er jeg vant til å få punktum, så ved et trykk på stjerne så kommer komma. Men nå må jeg alltid sjekke, noen ganger kommer komma først, så er det @. Eller ? Håper dette løser seg på "søndag" også.

Lenke til kommentar
En ting som irriterer meg grønn er at når man skriver melding uten fulltastaturet, så varrierer det veldig hva slags tegn man får når man trykker på "1". Fra gammelt av er jeg vant til å få punktum, så ved et trykk på stjerne så kommer komma. Men nå må jeg alltid sjekke, noen ganger kommer komma først, så er det @. Eller ? Håper dette løser seg på "søndag" også.

Leste du ikke posten over? Mest sannsynlig bare scam hele driten. Foreløpig ingen i asia som har fått oppdateringen... Se linken

Lenke til kommentar

N97 Approximate Rollout Schedule:

1. 10th of October : Rollout to unbranded ASIA productcodes

2. 11th of October : Rollout to unbranded EURO productcodes

3. 12th of October : Rollout to unbranded AMERICAS productcodes

4. 13th of October : Rollout to unbranded REMAINING productcodes

5. 14 till 19th of October : Rollout to all branded productcodes

6. 20th of October : Rollout globally completed.

 

----------------------------------

 

I am not sure about the origin of the above but what I can say is that the schedule is incorrect.

 

 

 

We are for sure putting the N97 PR2.0 out for public download as soon as possible. PR2.0 will be a major overhaul of the PR1.x baseline. In fact, there is so much new stuff included that we will first introduce PR2.0 via NSU. The schedule for PR2.0 is still not verified, but I'd expect to find the open market versions being distributed by the end of this month (this is not a promise). You will be notified of the new SW availability via myNokia (are you a member yet?) and the in-built SW update application on your N97, which will notifiy you about new firmware releases in NSU and/or FOTA as well as core application updates such as Maps etc.

 

 

 

FOTA updates to PR2.0 will follow in due course.

 

 

 

I know that there is a lot of anticipation for this release and therefore we are putting an extra effort to ensure that your update experience will make it worth the waiting.

 

 

 

In addition to the above, next week we are introducing the latest version of the NSU client so be aware that you will have to update your currently installed version. The main changes in the new client include support for the N900 product as well as some minor improvements.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...