Gå til innhold

Hva er spillverdenens IMDb?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-NIoHlfL

IMDB har en grei oversikt når det kommer til hvilke skuespillere som gir stemmer og slikt til spill. Det nærmeste spillverden kommer til IMDB er nok Mobygames.com, tror jeg. Siden har som mål å katelogisere all relevant informasjon om spill, inkludert hvilke personer som har vært med å lage spillet. Siden har en meget god søkemotor også, hvor man kan søke på gameplay-elementer, årstall, platformer, utviklere (selskap og personer) og mye mer. En side som anblefales for alle hardcore-gamere der ute.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

Du burde fikse emnetittelen ellers så blir tråden stengt.

Kan admin lage en poll over de mest kjente sidene ?

Gametrailers - Inneholder videoanmeldelser og rating

Lenke til kommentar

Sånn generelt ganske mange sider der ute å bruke. Sterkt anbefalt er de under:

 

GameFAQs.com - Verdens beste side for txt-Guider/tips/triks til hver ørlille minste krik og krok av et spill du eier, uansett generasjon.

 

Gamerankings.com - Ratings og rangering basert på et gjennomsnitt av offisielle, store, kritikere. Metacritic gjør det samme, men jeg synes gamerankings er litt enklere å finne frem i, samt at den kun fokuserer på spill.

 

GameTrailers.com - Flott, oversiktelig, side med utrolig mange gode, profesjonelle, video-anmeldelser, in-game previews, trailere og diverse spillrelaterte intervjuer og episoder. I tillegg til en masse usert-content hvis du ønsker det.

 

Wikipedia.org - Enkelt og greit. Du får fin, oversiktelig, informasjon, og ofte en egen liten artikkel som handler om kritikk, i tillegg til oversiktelige bokser med forskjellige priser og scores som er gitt fra ulike medier (ikludert gamerankings og metacritic). Finner kjapt frem hvis du vil vite mer om designere, voice-acting-liste osv.

Endret av UleDule
Lenke til kommentar

Wikipedia funker veldig godt, men mest for store spill. Det er lett å søke fram, og lett å finne informasjon. Det er heller ikke nedlesset i reklame, noe jeg ser mange spillsider er. Dette er vel strengt tatt det nærmeste IMDB. Andre sider er for det meste anmeldelser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...