Gå til innhold

Jobb for å tjene opp penger 19 år


Anbefalte innlegg

En venn av meg som er 19 år planlegger å få seg jobb til høsten. En heltidsjobb som skal vare rundt et halvt år. Han har null tidligere jobberfaring, men er villig til å slite litt. Han ønsker en passelig høy lønn pga reiseplaner til neste år. Liker ikke veldig godt kassearbeid i butikk, heller noe der man gjør soloarbeid. Bor i Oslo.

 

Noen tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jobbe på gamlehjem/sykehjem? Er selv 19 år og jobber der, uten utdanning innen det. Tjener 126 kroner i timen og får kveldstillegg etter klokka 17.00 på rundt 35 kr, mener jeg det var. Lørdag og søndag får man også helgetillegg på 45 kr ekstra i timen. Så kanskje det er noe? De er jo alltids på utkikk etter menn i det yrket :)

Lenke til kommentar

ikke nødvendigvis mimir.

 

har han lappen? isåfall kan han vurdere en eller annen form for sjåførjobb. avisbud eller taxisjåfør (da må han ta kjentmannsprøve først riktignok)

 

vekter: mange bedrifter kan sponse vekterkurs som kreves for å jobbe som vekter. vekter er ganske bra betalt med muligheter for kvelds og helgejobbing om man vil spe på litt.

 

Renholder: har han lappen kan dette være aktuelt. er mange ledige stillinger rundt om kring innen renhold (se påNAV sine sider hvordan det er der han bor).

 

Støttekontakt: Mange kommuner trenger støttekontakter for utviklingshemmede barn.

Det er ofte ikke mer en noen timer i uka og kan ofte kombineres med en annen jobb itillegg

 

Lagerarbeid: jobb på lager. veit ikke om noen bedrifter kan sponse truckførerbevis om han ikke har det allerede, men vil tru det er mulig.

Endret av Puff
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...