Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dame - søster kjærlighet


Gjest Malley

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En annen ting som er teit er : hun tenker bare mat - jeg tenker veldig mye kos osv.. Kan ikke noe får det men, lyst til og gjøre det slutt. Men har ikke lyst heller. Klarer ikke bestemme meg.

 

Tricky den situasjonen der, men hvis du føler at forholdet du har nå ikke gir deg noe, og at du liker søsteren bedre (Noe jeg har inntrykk av at du gjør), ville jeg ha gått for søsteren.

 

 

Probleme er jo da, Gjør jeg det slutt. Og søstra ikke vill noe. Så sitter jeg jo uten noe. Får jeg klarer meg jo (( er får snill jeg )) gjør ikke mye ut av det. bare lar det gå. Og hvis søstra har noen med meg i det hele tatt. Hva sier familien heness da :=/

Lenke til kommentar

Skjønte det, men ut i fra det du beskriver, er jeg 90% sikker på at søsteren liker deg. Men for all del, det må du være sikker på før du slår opp. Uansett, det virker ikke som om du er nevneverdig glad for at du er sammen med damen din, og da er det eneste rette å slå opp med henne.

 

Jeg vet ikke hvordan familien ville reagere, det varierer fra familie til familie, men jeg personlig tror ikke de ville ta det så ekstremt ille opp. Gjør det du vil, og det som føles riktig.

Lenke til kommentar

Er du sikker på hun liker deg, eller kan hun være en "slem storesøster" som bare skal bevise før lillesøsteren at hun kan få de hun vil? Uten noe spesielt etterpå

 

Håper det det er det førstnevnte :)(at hun liker deg), men pass på det siste, har opplevd det selv.

Endret av Fred7555
Lenke til kommentar

For at familien skal takle at du hooker opp med søsteren til din nåværende dame, så tror jeg dere må leve i eksil. Jeg tror aldri i verden at det vil bli akseptert. Ihvertfall ikke av din nåværende dame.

 

Og som flere sier, det virker som om du ikke er happy med å være sammen med den dama du er sammen med nå. Før du gjør noe annet, synes jeg du bør finne ut om du vil fortsette forholdet med damen din, eller om du vil slå opp. Og når du har det klart, hvis du da har slått opp med henne, så kan du prøve deg på søsteren. Men husk at du kan gå på en smell der, hva hvis hun forteller søsteren sin at du prøver deg på henne?

 

Og OM du hooker opp med søsteren til din nåværende dame, tror jeg dere bør ligge lavt ganske så lenge, det vil nok ta lang tid før det blir akseptert av hennes familie vil jeg tro...

 

Du er i en vanskelig situasjon, jeg unner deg det ikke! Lykke til

Lenke til kommentar

Takk får mange bra tilbakemeldinger. Jeg tror jeg skal se ann forholde mellom meg og dama. Er synn og gå fra noe hvis det kan bli bedre. Men har også tenkt til og fortelle sitvasjonen til søstra. Hun har allerede sakt ja, til og ta en tur. Med litt mat og vin og snakke litt osv.. Er bare usikker på hvor og når.

 

(((( Idene min ))))

 

Få med søstra ut en dag, snakke litt osv.. Den konklusjonen jeg vill frem til er egentlig. Holde meg til dama , men fortelle søstra hva jeg grubler på. Jeg fikk en ide. Etter jeg har snakket med henner, kanskje la henner få et kjede ( sølv - med et symbol eller noe. Som bare hviser att jeg føler noe får henner, men også som betyr vennskap. Så prøver jeg og holde meg til dama.

 

Teit? dumt?

Lenke til kommentar
Her har du tydeligvis glemt at det faktisk er søstra til dama di du fantaserer om. Tenk hvordan dama di føler det om du dumper henne til fordel for søstra. Sånt gjør man bare ikke.

 

Da er det nesten bedre at du slår opp med dama og ligger unna dem begge to.

 

Da får'n jo null, og da er halve (hele?) vitsen borte! :nei:

 

Angående om du skal bryte med dama di, må du tenke over hva som er best/verst: Å være sammen med en dame du ikke elsker, noe ihvertfall jeg anser som umoralsk/*negativt ord*, eller å slå opp med henne, selv om du er redd for å såre henne.

 

Med søstera må du nok være litt forsiktig. At dama kommer hjem en dag og sier hun har blitt dumpa, og at søstera sier dagen etter at hun er sammen med deg tror jeg vil bli svært lite godt mottatt. Prøv deg på denne turen din og få prata litt med henne, og jeg hadde ihvertfall holdt turen hemmelig for dama mi ;)

 

Det med å kjøpe et kjede er, som vonLime sier, bare teit. Har jenta følelser for deg trengs det ikke, og vil du fortelle om følelsene dine gjør du det :)

Lenke til kommentar

Ok ender med og bare prate da, men aner ikke åssen jeg skal starte. De står ganske tett. Sårer jeg dama blir søstra rimelig sinna. Det første jeg hørte når jeg ble sammen med dama var. Gjør jeg noe vondt mot henner får jeg igjen. Sa søstra. Så kan ikke bare slenge ut heller. Må tenke meg om hva jeg sier.

 

Søstra ville ikke ta meg med på fest en gang, får dama ble sjalu. Greit søstra sa ja til og ta en tur vi to. Men lang vekk , tviler.

 

Det med den båt turen , var att jeg tenkte. dama jobber mye i sommere. Men hadde tenkt til og dra ut en dag. før hun fikk fri. Får og sette opp telt osv.. Har ikke så stor båt. Dagen etter på . har hun fri. Da kan jeg hente dama.

Men kanskje hatt søstra der i mellom tiden?? Hmmm.... probleme blir da telte , en natt med hu. Kommer alderig til og gå eller få til det. ((Tankene svimmler)) :love::nei::whistle:

Lenke til kommentar

Som du sier, så tror jeg en natt med søstra ville bli dumt. B-b-b-b-boner! :whistle:

 

Kan du ikke bare ta en ettermiddag ute på sjøen med søstera da? Gjør som det ble foreslått tidligere i tråden, og prøv å flørte litt med henne, se åssen hun reagerer, og kanskje etterhvert begynne å prate om forhold/kjærlighet og sånn.

 

Lykke til :thumbup:

Lenke til kommentar

Hvis du bare er ute etter litt mus så kan du kjøre på, men du kommer aldri i verden til å ha et bra forhold med henne og familien hvis du blir sammen med storesøstra. Det skjer bare ikke, du må selv vurdere hva du vil.

 

Akkurat denne hendelsen var på Seinfeld, fyren løste det ved å spørre jentene om de vil ha 3-kant. Sier de ja kan du være sammens med begge, sier de nei blir det slutt mellom deg og dama, men du prøvde i det minste. Fyren var uansett lei dama så han måtte prøve.

Endret av Bruktbilen
  • Liker 1
Lenke til kommentar
[...]fyren løste det ved å spørre jentene om de vil ha 3-kant. Sier de ja kan du være sammens med begge, sier de nei blir det slutt mellom deg og dama, men du prøvde i det minste. Fyren var uansett lei dama så han måtte prøve.

Hvor genialt er ikke det!? Du mener trekant som i "harem" ikke trekant som i sex med begge jentene samtidig, sant? Isåfall, GENIALT.

Lenke til kommentar

Ble sammen med dama får ca 2år siden. Alt var bra da. Greit du finner altig noe bedre-Men var min første store kjærlighet. tror jeg =) Og hun kan stoles på 100%. Det er ikke alle du kan si det om. Men dama er faktisk topp på den siden.

 

Da går jeg får bare en båt tur da, en dags tur. MYE lurer.

 

3-kant. Hehe jeg og dama har snakket om det før. Skulle jeg få lov skulle henner. Men så sa hun att hun ikke hadde klart sjalusien.- Men får se. Må se noen dager/uker. Hvis det ender ille opp mellom meg og dama. Kan jeg jo prøve på trekant spørsmåle hehe.

 

Skal ikke forlate denne historien før den er slutt. Så dere får følle med hva som skjer. Skal til dama i morgen. men som sakt. hun er ikke hjemme før kl 23. Søstra er der hele dagen. >Får ta en ting av gangen =) blir vell wolleyball og vannkrig -flørting som det var sist jeg var der. Da satt dama på trampolina og så på. hmm...

Endret av exsods
Lenke til kommentar

Hvis du klarer å switche så er du jo Gud, Allah, MR.T, Macgyver og Chuck Norris i 1 og samme person. Jeg skjønner ikke helt poenget med å være i et forhold med dama di hvis du egentlig ikke vil det(tyder jo på at du ikke vil det pga at du vil være sammen med ei anna ei.) Jeg håper du klarer det. Bekreftelse for alle oss andre at det går :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...