Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Knulle moren til venninna mi?


Gjest Malley

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_uffda_*

Okei, her er greia. Jeg har en venninne som er 17 år. Vi er bestevenner og det har aldri vært noe seksuelt mellom oss. Moren hennes fikk henne når hun var 18-19 år så moren er ganske ung.

 

For noen uker siden var jeg på fotballtreningen, og etter det skulle jeg til venninna mi for å se film og chille. Vi hadde avtalt at jeg skulle dusje der før vi begynte. Da jeg kom ut av dusjen hadde jeg på meg singlet (av den stramme typen, jeg er ganske veltrent), og når jeg gikk ut av badet sto moren hennes der og sa noe sånn som "åå, om bare du hadde vært 15 år eldre". Jeg ble forbauset, sa ikke et ord og gikk ned i kjelleren til venninna mi. Når jeg var ferdig og skulle hjem så gikk jeg opp på badet for å hente baggen min. Der sto moren til venninna mi bøyd over slik at rævva hennes sto rett mot meg. Så sa jeg "ååå, om bare du hadde vært 15 år yngre", hun snudde seg forbauset og vel... det ene ledet til det andre. Jeg pula mora til venninna mi på badet deres.

 

Etter som ukene går har dette faktisk gjenntatt seg et par ganger, og nå tror jeg venninna mi begynner å skjønne ting. Mora hennes, som den idioten hun tydeligvis er, kler seg veldig forførende og lager litt penere mat enn vanlig når jeg er på besøk osv.

 

Så da kommer spørsmål: Bør jeg manne meg opp og si det til venninna mi og slutte med det, eller bør jeg holde kjeft?

 

Til info. er jeg 17 år og veldig, veldig kjapp til å slenge med pølsa.

Og det å ha et forhold til moren hennes er uaktuelt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Føler meg litt råtten ved å ikke si det til henne, men om dere tror det er best så tror jeg faktisk at jeg skal følge det rådet...
Medfører det noe positivt å fortelle det? Annet enn at du føler deg litt mindre råtten altså. Hvis ikke; hold kjeft.
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...