Gå til innhold

FrP i regjering - Hva Norge trenger?


FrP i regjering - Hva Norge trenger?  

1 114 stemmer

  1. 1. FrP i regjering - Hva Norge trenger?

    • Ja
      501
    • Nei
      569
    • Vet ikke/ingen formening
      46


Anbefalte innlegg

Hei, er ny på dette forumet men har lest alt som står i denne tråden. Må si jeg er litt overrasket over alle som har en mening om Fremskrittspartiet. De som er negative er selvfølgelig nesten uten unntak sosialistene og de som elsker det rødgrønne prosjekt. Men har fulgt så å si alle debattprogrammene på tv. Og Jens fremstår mer og mer som en tullebukk. Istedenfor å beskrive hvilke ønsker og visjoner de rødgrønne har de neste 4 årene, så går mesteparten av tiden han får, til å rakke ned på de borgerlige partiene og hvor jævli vi kommer til å få det med borgerlig regjering Er det noe nytt fra Jensemann så er det å komme med nye glupe forslag. Problemet er jo at mange av disse forslagene har vært fremsatt av enten Frp eller Høyre for mange år siden. Resten av valgløftene er resikrulert i år etter år og ikke klarer de lovnadene sine heller. men så lenge ape partiet kommer med forslaget så er det gull og manna? Skjønn det den som kan. Og hvem kan med ærlighet si at Frp ikke kan styre landet? Har de noen gang fått sjansen, nei det har de ikke!Noen som husker en gedigen reklamekampanje siste stortingsvalg. Var noe med vi skal fylle bassengene. Har det skjedd? Viser heller at de rødgrønne har hjernevasket, og blendet sine velgere så kraftig at de må gå med sveisebriller :-) Asylsnillismen er jo også de rødgrønnes prosjekt. Bare å se på statistikken på voldtekter grove ran og narko kriminalitet siden de kom til makta. Har jo tatt helt av. Og noen som vet hva det mest brukte guttenavnet i Oslo var i 2008? Jepp Mohammed! Det sier vel også sitt.

 

Nei nå trenger Norge en ny kurs og det kan Frp stå for. Hva har vi å tape?

Endret av krutt24
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Landet vil gå i grus, krutt24! Forstår du ikke det?! Forstår du ikke at renta vil fyke SKY høyt!? Det vil ruinere landet! Det kommer til å være kaos overalt! Hva skjer med velferden når man tar bort alle skattene!? Jo, det blir rene ville vesten! Gatene vil være stappfulle av vold og alt pga. de enorme klimaproblemene de vil skape! Isbjørnene kommer til å komme på land i Tromsø å gå i gatene der! Dette kan bli historiens største tragedie i hele Norge. Nå må folk ta til vettet å fortsette å stemme rød-grønt slik at vi kan opprettholde den fantastiske velferden her i landet. De trenge bare mer tid. Kristin Halvorsen er også en lynende intelligent dame. Jens er nok også det, men vi kan ikke ha en lynende intelligent statsminister! Det skjønner vel alle. Mange tenker FrP, og ønsker FrP, men gjør de det? Nei, skjer aldri. Og godt er det! :) Nevnte jeg hvor mye renta vil øke med det motbydelig nedsettende skattelettene og mer bruk av olje? Nevnte jeg det? Jeg tror ikke folk forstår hvor alvorlig dette er!

Lenke til kommentar

Noen som så dokumentaren look to Norway? Illegale innvandrere ble intervjuet i hele Europa og alle hadde en drøm. Å komme til Norge for der fikk alle penger uten å gjøre noe, og plata på Oslo var beryktet for der kunne man tjene store penger på dop og ble man fengslet så var straffene latterlig lave. Så mitt spørsmål er jo da: er det ikke på tide at det kommer et parti som er villig til å røske opp uvesenet med rota? Her trengs ikke en klapp på skulderen men å statuere et eksempel slik at beskjeden går hjem om at i Norge er det ikke lenger noe å hente!

 

Var etter å ha lest og hørt dette intervjuet jeg meldte meg inn i aktivt i Frp.

Man har jo lov til å reagere

 

http://www.p4.no/story.aspx?id=272134

Lenke til kommentar

Du må ganske enkelt annerkjenne at ikke alle tror på frp sin politkk. Akkurat denne tråden handler om Frp sin politkk, og at folk ikke tror på den er like naturlig dem som det er for deg å støtte den. Jeg syntes heller ikke at de rødgrønne har gjort en katastrofal jobb i regjeringen, som mange vil påsta. Husk at de blant annet har tatt landet gjennom en finanskrise av dimensjoner. og har forbedred en god del punkter, selv om en del heller ikke er oppfylt.

Det at frp sin politikk skal fungere tviler jeg på fordi det er mye som tyder på at den er urealistisk. Personlig mener jeg at det er de litt godtroende som stemmer på frp sin politkk, men mange vet at det ikke vil fungere i praksis selv om mye høres veldig fint ut. ( en god del henger ikke på greip heller) uten at jeg orker å gå inn på alle punktene jeg mener hørtes urealistiske/dårlige ut.

Lenke til kommentar
Jeg syntes heller ikke at de rødgrønne har gjort en katastrofal jobb i regjeringen, som mange vil påsta. Husk at de blant annet har tatt landet gjennom en finanskrise av dimensjoner.

Kjøpet av Røkke-aksjer hos Aker Solutions (før kjent som Aker Kværner) var ikke akkurat noe kunststykke av den rødgrønne regjeringen.Tapte 3,8 milliarder kroner og sparte dermed Røkke & Co for gjelden de ville fått.

 

http://www.dagbladet.no/2009/02/25/nyheter...artiet/5021028/

Lenke til kommentar
[...]

Var etter å ha lest og hørt dette intervjuet jeg meldte meg inn i aktivt i Frp.

Man har jo lov til å reagere

 

http://www.p4.no/story.aspx?id=272134

Hei krutt24 og velkommen til forumet. Flott at du er engasjert og deltar.

 

Historien du lenker til er trist. Dette viser holdningene blant mange innvandrere med tanke på Norge og nordmenn. Det må snart sterkere virkemidler til en såkalte holdningskampanjer. Det viser seg at disse ikke fungerer i særlig grad, det er denne historien bevis på. Dessverre er den ikke enestående i from av at den er et enkelt tilfelle. Vi vet at innvandrere står bak alle anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo, dette viser en utvikling som ikke er særlig betryggende. Blir spennende å se om Siv og FrP holder de det lover på dette punkt? Jeg vet ikke om det er mulig.

 

:)

Lenke til kommentar
Kjøpet av Røkke-aksjer hos Aker Solutions (før kjent som Aker Kværner) var ikke akkurat noe kunststykke av den rødgrønne regjeringen.Tapte 3,8 milliarder kroner og sparte dermed Røkke & Co for gjelden de ville fått.

 

http://www.dagbladet.no/2009/02/25/nyheter...artiet/5021028/

 

Det er sannelig en del personer både her og i mediene som ikke forstår helt hvordan aksjemarkedet henger sammen. Overskriften "(...) har tapt 3,8 milliarder" er fullstendig meningsløs. Det hadde bare vært et tap om de faktisk hadde solgt til den kursen aksjen var da artiklen ble skrevet. Nå har aksjekursen fordoblet seg siden den gang og det er all grunn til å tro at Aker Solution var et mye bedre kjøp enn det mange antydet da saken sprang i vinter:

 

http://www.nettavisen.no/okonomi/article2627937.ece

 

http://www.hegnar.no/bors/resultatrapporte...ticle387572.ece

 

Det er mange ting regjeringsmedlemmer og statens styrerepresentant kan kritiseres for men selve kjøpet ser ut til å bli en god investering. Det er videre åpenbart at Røkke er en luring som først og fremst er opptatt av Røkke, men det er også åpenbart at mange brukte denne saken for å fremme seg selv og ta igjen mot både regjeringen og Røkke for hans gode kontakt med regjeringen.

Lenke til kommentar
Og som flere økonomer og proffesorer har påpekt. Det er like mye milliardene på bok som har reddet oss ut av finanskrisa som den rødgrønne regjering. Uten pengene på bok hadde vi slite atskillig mere.

Er du da enig i at det er en god idè å ha penger på bok? Og at det er en tvilsom idè å svi dem av på de mest populære tiltak som dukker opp til enhver tid? Og at de pengene vi har satt på bok og som vi fortsetter å ta opp fra havbunnen, skal vare i svært lang tid - og ikke i et 5-10 års perspektiv? Og at det faktisk er korrekt å hevde (som Siv) at "det er ikke penger vi mangler!", men at det likevel vil være helt ukorrekt å bruke disse pengene, fordi det vi faktisk mangler er kvalifisert arbeidskraft her og nå?

Lenke til kommentar
Jo, jeg viste deg en link til programmet på NRK. Du får se den og motbevise meg, eller så er det du som må innrømme at du tok feil.

Så det du sier er altså at du ikke har noe konkret å vise til. Takk til deg.

 

Nei, dette er ikke "konkret". Hva slags tiltak? Hvordan er ideologien lik?

For n'te gang. Deres tiltak er like på flere områder blant annet at de vil privatisere skole og helsevesen, og at de vil selge statseide bedrifter.

Du har fortsatt ikke forklart hva du mener med "privatisere". Mener du at staten skal holde seg helt unna?

 

FRP vil slippe til de private, men det som er problemet er at de setter en makspris som de private har en tendens til å overstige

Først: Vis meg hvor Frp omtaler dette med makspris.

 

Så: Hva har linken din med Frp å gjøre? Du PÅSTÅR at det blir slik med Frp, men det er ren spekulasjon.

 

Er makspris alltid galt?

 

Siden FRP sitt statsbudsjett svekker det offentlige fører dette til at de offentlige tilbudene blir dårligere, og når de private overstiger maksprisen er det lommeboken som rår, mye mer enn i dag

Ubegrunnet påstand.

 

I dag har vi også et tilbud fra staten om private sykehus, den eneste forskjellen er at dagens regjering ikke lar det offentlige tilbudet forfalle

Hvor har du det fra at Frp vil la det offentlige tilbudet "forfalle"?

 

Jeg vil gjerne se bevis på det.

Jeg har bevist det, men du ignorerer det hele tiden.

Nei, det har du ikke.

 

Hvor har du det fra at Frp vil la noe forfalle?

http://www.ssb.no/emner/00/1gangspubl/svar_budsjett_2008.pdf

Hvor står det noe om "forfalle" der?

 

Du benekter at f.eks. Røkke støtter dem? Her om dagen var det også en av Norges rikeste som "sto frem". Jeg husker ikke hva han heter, men det er en som ikke liker å være i media. Men han støttet visst AP, så i følge deg hater AP de fattige!

Dette får du bevise. Jeg har heller aldri benektet at Røkke støtter AP, jeg sier bare at FRP har mange flere rike som støtter dem, og dette har jeg linket til.

AP har altså mange rike som støtter dem, og dermed mener du det samme om AP som du mener om Frp.

 

Jeg har bevist det. Les linkene:

Det var ikke spørsmålet. Dette var spørsmålet: MENER DU AT FRP IKKE ØNSKER Å GJØRE NOE FOR DE FATTIGE?

 

FRP sin politikk er ikke noe for de fattige, og det står forklart litt lenger opp i dette innlegget. De vil ikke få et godt nok tilbud innenfor skole og helse, blant flere ting.

Det har du ikke klart å vise. Men spørsmålet var altså: MENER DU AT FRP IKKE ØNSKER Å GJØRE NOE FOR DE FATTIGE?

Endret av Pricks
Lenke til kommentar
Nå har jeg lest gjennom FrPs 100-dagersplan, og for å ta en ekte "Siv", får jeg si jeg er "sjokkert". Er det ingenting som fungerer i Norge som det er liksom? Neida, vi er bare et av verdens rikeste land, og har alt det vi trenger.

Du mener altså at Norge er perfekt og at det ikke er noen problemer i det hele tatt å ta tak i?

Lenke til kommentar

 

Så det du sier er altså at du ikke har noe konkret å vise til. Takk til deg.

 

Hva er det som ikke er konkret med en link til NRK hvor Magnus Takvam bevier at FRP sitt budsjett er 60 milliarder dyrere enn alle andres? Bare fordi du ikke orker å se programmet betyr ikke at den linken ikke er konkret.

 

Du har fortsatt ikke forklart hva du mener med "privatisere". Mener du at staten skal holde seg helt unna?

 

Jeg mener ikke at staten skal holde seg langt unna, men FRP vil svekke staten:

 

http://www.ssb.no/vis/magasinet/blandet/ar...9-08-20-01.html

 

Og med privatisere mener jeg at de vil slippe til private aktører innenfor skole og helsevesen, blant annet.

 

Hva har linken din med Frp å gjøre? Du PÅSTÅR at det blir slik med Frp, men det er ren spekulasjon.

 

Jeg sier at det er faremomenter ved denne politikken. Jeg ser heller ikke hvorfor vi skal ha en slik politikk når historien viser at slik politikk skaper klasseskiller. Som blant annet under Thatcher. Hvorfor kan vi ikke bare gjøre som Skottland, like bra og uten faremomenter:

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3174502.ece

 

Ubegrunnet påstand.

 

Hvordan er den ubegrunnet? Du begrunner aldri dine påstander!

 

Hvor har du det fra at Frp vil la det offentlige tilbudet "forfalle"?

 

http://www.ssb.no/emner/00/1gangspubl/svar_budsjett_2008.pdf

 

http://www.ssb.no/vis/magasinet/blandet/ar...9-08-20-01.html

 

MEN HVA LEGGER DU I "PRIVATISERE"?

 

Gud, jeg begynner å bli lei av å si det: De vi slippe til private aktører innenfor helse og skolevesen.

 

Dette er en ubegrunnet påstand. Du går dessuten ut ifra at man må betale alt selv, men det er altså feil. Hva med å sette deg inn i ting for du uttaler deg?

 

Jeg har lest FRP sitt program, og deres politikk er farlig på mange områder. Ssb har også regnet på deres statsbudsjett og de sier klart og tydelig at det offentlige tilbudet svekkes under en FRP ledet regjering. Det står i linken rett ovenfor.

 

Hvor står det noe om "forfalle" der?

 

Det står at de offentlige tilbudene vil svekkes under en FRP-ledet regjering.

 

Nei, det er ikke "problemet". Det er en ubegrunnet påstand fra din side. Linkene dine hjelper ikke.

 

Hva er det som ikke er problemet, helt konkret? Det er faremomenter og jeg ser virkelig ikke hvorfor vi ikke skal gjøre som Skottland?

 

Men AP har altså rike som støtter dem, og dermed mener du det samme om AP som du mener om Frp.

 

De har to, så vidt jeg vet, mens FRP har en haug. Litt stor forskjell.

 

MENER DU AT FRP IKKE ØNSKER Å GJØRE NOE FOR DE FATTIGE?

 

Jeg sier at jeg tviler på at deres politikk vil hjelpe de fattige. Det er fullt mulig at deres intensjoner er gode, men historien viser at den type politikk ikke gavner de fattige eller lavtlønnede.

 

Det har du ikke klart å vise. Men spørsmålet var altså:

 

FRP vil slippe til de private, men det som er problemet er at de setter en makspris som de private har en tendens til å overstige:

 

http://www.budstikka.no/sec_nyheter/articl...alendar-month=3

 

Siden FRP sitt statsbudsjett svekker det offentlige fører dette til at de offentlige tilbudene blir dårligere, og når de private overstiger maksprisen er det lommeboken som rår, mye mer enn i dag:

 

http://www.ssb.no/vis/magasinet/blandet/ar...9-08-20-01.html

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-20...hp?artid=570825

 

I dag har vi også et tilbud fra staten om private sykehus, den eneste forskjellen er at dagens regjering ikke lar det offentlige tilbudet forfalle:

 

http://www.ssb.no/sykehus/om_fritt.html

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopi...;#entry13919335

 

Dette er fjerde gang jeg viser deg dette. Hva er det som ikke stemmer, helt konkret?

 

Nok en gang kommer du bare med tomme påstander. Har ikke lyst til og motbevise meg for en gangs skyld.

 

Endret av Minitrotsky
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513

De RødGrønne tenker bare på seg selv.

 

Hvis denne galskapen fortsetter må vanlige folk snart ty til borgervern.

 

Setter man brunsnegler i samme skog som svartsnegler så vil svartsneglene forsvinne, enten fordi de blir spist av brunsneglene eller fordi de blir voldtatt av de brunsneglene.

 

Få usiviliserte mennesker vekk fra Norge!

 

Setter Regjeringen folkets sikkerhet først eller miljøet først eller ingen av delene?

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar
Nå har jeg lest gjennom FrPs 100-dagersplan, og for å ta en ekte "Siv", får jeg si jeg er "sjokkert". Er det ingenting som fungerer i Norge som det er liksom? Neida, vi er bare et av verdens rikeste land, og har alt det vi trenger.

Du mener altså at Norge er perfekt og at det ikke er noen problemer i det hele tatt å ta tak i?

Slik jeg har fattet det så er vi Verdens rikeste land kun på papiret.Hver gang det kommer til stykket så er vi plutselig ikke så rike avlikevel.Da får vi hverken gratis skolebøker,vann i skolebassengene,bedre eldreomsorg ol.Men de er pinadø frekke nok til påpeke vår rikdom i senere anledninger også på tross av uoppgjorte løfter.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513
Nå har jeg lest gjennom FrPs 100-dagersplan, og for å ta en ekte "Siv", får jeg si jeg er "sjokkert". Er det ingenting som fungerer i Norge som det er liksom? Neida, vi er bare et av verdens rikeste land, og har alt det vi trenger.

Du mener altså at Norge er perfekt og at det ikke er noen problemer i det hele tatt å ta tak i?

Slik jeg har fattet det så er vi Verdens rikeste land kun på papiret.Hver gang det kommer til stykket så er vi plutselig ikke så rike avlikevel.Da får vi hverken gratis skolebøker,vann i skolebassengene,bedre eldreomsorg ol.Men de er pinadø frekke nok til påpeke vår rikdom i senere anledninger også på tross av uoppgjorte løfter.

 

Helt enig!

Lenke til kommentar

Det er kanskje ikke vann i alle basseng, men vannet er mer jevnt fordelt enn i land med høyere innslag av private aktører i sentrale institusjoner som skole og helsevesen. (OBSOBS: Vann er i denne sammenheng en metafor for velferd, sånn i tilfelle noen ikke skulle forstå det og kaste bort tid på lete etter statistikk på vannfyllingsgrad i skolebasseng ...)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513
Det er kanskje ikke vann i alle basseng, men vannet er mer jevnt fordelt enn i land med høyere innslag av private aktører i sentrale institusjoner som skole og helsevesen. (OBSOBS: Vann er i denne sammenheng en metafor for velferd, sånn i tilfelle noen ikke skulle forstå det og kaste bort tid på lete etter statistikk på vannfyllingsgrad i skolebasseng ...)

 

Nå prøver dere å forvirre oss også.

 

Hvis vann er velferd så er det ørkentørke i de fleste kommuner med underskudd.

 

Finland har bedre skole.

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar
Og som flere økonomer og proffesorer har påpekt. Det er like mye milliardene på bok som har reddet oss ut av finanskrisa som den rødgrønne regjering. Uten pengene på bok hadde vi slite atskillig mere.

Er du da enig i at det er en god idè å ha penger på bok? Og at det er en tvilsom idè å svi dem av på de mest populære tiltak som dukker opp til enhver tid? Og at de pengene vi har satt på bok og som vi fortsetter å ta opp fra havbunnen, skal vare i svært lang tid - og ikke i et 5-10 års perspektiv? Og at det faktisk er korrekt å hevde (som Siv) at "det er ikke penger vi mangler!", men at det likevel vil være helt ukorrekt å bruke disse pengene, fordi det vi faktisk mangler er kvalifisert arbeidskraft her og nå?

 

Nå motsier du jo deg selv. De rødgrønne vil jo slettes ikke bruke penger på å utdanne kvalifisert arbeidskraft; de lar jo skolene forfalle!

 

Penger på bok er så absolutt ikke det vi trenger! Det vi trenger er inntektskilder som sikrer at vi forblir et rikt land. Vi må bruke penger for å sikre kvalifisert arbeidskraft, og dette er jo dagens regjering imot. De vil faktisk ikke bruke penger på noe som helst som kan skaffe Norge fremtidige inntekter. Skolene forfaller, sykehusene forfaller, veien forfaller, ingenting blir vedlikeholdt! Så hva hjelper alle disse pengene oss, når alt vi bruker dem på er utgifter og ikke inntektsskapning?

 

Envher husmor veit at det er billigere å vedlikeholde enn å skaffe nytt, og enhver økonom(jeg studerer for øyeblikket økonomi og administrasjon på bachelor) veit at kapital hjelper lite uten mulighet for verdiskapning.

 

Med andre ord sparer dagens regjering på penger som ikke vil sikre oss velferd; de vil bare gi oss noen ekstra år før alt går i dass.

Lenke til kommentar

Nei, det er ikke grunnlag for å si at "Finland har bedre skole". Finland oppnår bedre resultater på noen få områder som blir målt i Pisa-undersøkelsen. Faglig sett er både finsk og norsk skole på enkelte områder i samme divisjon grovt sett.

 

Dessuten: Vi har nå gratis skolebøker for alle til og med videregående, takket være den rød-grønne regjeringen. Vi har også en bedre eldreomsorg enn noensinne. Problemet er at det blir flere og flere eldre og vi har ikke kapasitet per i dag til å dekke alle behov godt nok. Det henger selvsagt sammen med økningen i antall eldre, men også med at vi i mye større grad enn tidligere forventer at staten og ikke familien skal ta vare på de eldste.

 

Det Siv Jensen /har/ rett i er at vi har penger nok. Det er mer enn nok penger i landet til å ordne opp i det meste. Problemet er at vi helst bruker pengene på personlig "unyttig" forbruk og ikke til varige verdier som skole og eldreomsorg. "Alle" har minst to biler, 4 soverom, tre stuer, hytte(er), båt, reiser til syden flere ganger i året, spiser og drikker ute flere ganger hver måned etc etc. Vi har vent oss til en personlig velferd som er ekstremt høy sett opp mot de fleste land ellers i verden, og sett opp mot historien. Selvsagt er ikke det bare galt men vi kan altså ikke få alt vi peker på, uten å bruke opp alle sparepengene med de negative konsekvensene det får.

 

Begrepet "måtehold" har forsvunnet helt ut for de aller fleste av oss. Vi snakker om "økonomisk frihet" og "forbruk" og "økonomisk vekst" som om det betyr noe som helst uten at de grunnleggende samfunnsfunksjonene er på plass.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...