Gå til innhold

Øya 2009 i middelalderparken


Kakofoni

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Monotonix var faen meg rå.

Enda råere backstage, grovere vitser har jeg ikke hørt på lenge.

 

Misunner deg!

 

Jeg så en som filma med en hd kamera på den Monotonix konserten. Noen som vet om han var fra en eller annen musikkside? Skulle gjerne likt å sett den filmen.

Lenke til kommentar

da har jeg sett

Marit Larsen

deler av Florence and the Machine

Glasvegas

Arctic Monkeys

 

og fy søren det var rått!

IKKE tro et sekund på dagbladets anmeldelse av Glasvegas, han hadde tydeligvis forhåndsbestemt at han ikke likte dem.. det kommer jo frem i anmeldelsen og.

Jeg leste anmeldelsen og spør meg om vi var på samme konsert?!

 

Glasvegas var fantastisk kult, spesielt Geraldine og Go Square Go tok av. Folk sang og skreik og hoppa og vokalisten dro vitser og generelt var det en BRA konsert, han synger bra og det var STEMNING der.

 

Dagens store, positive overraskelse var Florence and the Machine, dæven det var kult!

det var så sært og rart og kult. Trommene og harpen, merkelige lyder, hes vokal og for en livlig karakter hun var! Det var en oppdagelse, likte låtene hennes så godt at vi kjøpte albumet og nå hører jeg mer på henne. Awesome. Les denne anmeldelse, den er jeg _helt! enig med. :)

 

Marit Larsen var solid, sang bra, hadde kontakt med publikum og fortjente 5-eren hun fikk av dagbladet eller vg eller hva det var. Synes godt hun kunne gjort litt "mer" ut av under the surface (låta), men generelt veldig bra. :) Til og med jeg, gutt 17, likte konserten, og noe sier meg jeg ikke er målgruppa hennes. ; p

 

Arctic Monkeys var tøft, men EKSTREMT klamt og sånn. Er det jeg husker best. :p Stod på omtrent rad to og det var mye dytting, hopping og skriking. jeezez.

De var GODE live og sånn, men synes kanskje de har litt dårlig selvinnsikt? Jeg føler de valgte mange.. "feil" låter. De hadde feil setliste liksom, mange anonyme låter fra nye albumet og de utelot mange SLAGERE fra forrige album. Ikke hadde de f.eks. Mardy Bum som alle skreik etter. nedtur. men kult var det! herlighet det var heftig. god stemning var det, maaasse pikehyl og mye hender i været.

Lenke til kommentar

Kan det virkelig være sant at hverken Bronx eller Rise Against knapt er nevnt her? Dette var jo to av de klart beste bandene/konsertene på onsdag etter min mening, leser også at flere anmeldere mener det samme. Nesten latterlig at Rise Against ikke ble plassert på hovedscenen, spesielt mtp hvor mange som faktisk var der og så på..

Lenke til kommentar
Hvordan var Rise Against på Onsdag? Har sett en god del live konserter på youtube av de, kunne dessverre ikke dra til øya for å oppleve dem live..

 

Og de spilte ikke på hovedscenen? Latterligt etter min mening..

 

Jeg var på Rise Against, men gikk til Monotonix når den begynte (ca halveis i Rise Against tror jeg), og jeg angrer ikke i det hele tatt. Monotonix tok av!

Men så er ikke jeg noe Rise Against fan heller da..

Lenke til kommentar
Hvordan var Rise Against på Onsdag? Har sett en god del live konserter på youtube av de, kunne dessverre ikke dra til øya for å oppleve dem live..

 

Og de spilte ikke på hovedscenen? Latterligt etter min mening..

Jeg syns de var veldig bra, en god femmer på terningen. Det eneste som skuffa meg var at konserten ikke var litt lenger, og at de beviste sin kommersielle suksess ved og ikke spille noe fra Unraveling og RPM. Kunne også tenkt meg en akustisk låt også. Dog, det er mer irriterende med alle småunga som står der i veien og syter og klager over at de andre synger med og beveger på seg..

 

At et stort punkband ikke får plass på hovedscenen på en norsk festival er jo ikke akurat noe nytt, selv om det var mer enn nok grunn til det mtp. hvor mange som faktisk var kommet for å se Rise Against.

post-81526-1250329059_thumb.jpg

post-81526-1250329334_thumb.jpg

post-81526-1250329468_thumb.jpg

Endret av >Jonas<
Lenke til kommentar

Kan hende Lily Allen har endra setlistene sine litt denne månden, men så og si i hele juli spilte hun de samme låtene på scenen.

 

The Fear(hennes egen låt) og noen ganger spilte hun Day 'n' Nite (Kid Cudi cover). Så hør om du kjenner igjen dem på Spotify.

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Ingen som så Riverboat Gamblers? Årets overraskelse det der, sjukt bra punkrock! Ble anbefalt av Rise Against gutta sjæl, når dem spilte dagen før. Hilste på vokalisten og trommisen som syntes det var latterlig å måtte drikke ølet sitt fra pepsikrus :p

 

Var på nevnte band samt Bare Egil, Black Debbath, John Olav Nilsen & Gjengen, Rise Against, Bronx, Satyricon og Arctic Monkeys. Var vel så vidt innom Glasvegas og Snöras også. Det var ikke en eneste konsert som ikke innfridde.

 

Rise Against, Riverboat Gamblers, Arctic Monkeys:

post-172880-1250426998_thumb.jpg

post-172880-1250427082_thumb.jpg

post-172880-1250427150_thumb.jpg

Endret av Craap
Lenke til kommentar

Så noen som har en topp tre/fem/whatever? For min del blir det helt klart

 

1. Mew

2. Beirut

3. Wilco

 

Det slår meg for øvrig at anmelderene er sykt inkompetente (ja, mer enn forventet), og de er ikke særlig flinke til å skjule det heller. Og heller var det mange konserter som ikke ble særlig anmeldt. Ikke at jeg skal klage; jeg fikk jo faktisk se dem med mine egne øyne og høre dem med mine egne ører. Takk gud for det!

 

Nei vet dere hva folkens. Jeg er dritfornøyd. Kjempehappy. Er ikke dere og?

Lenke til kommentar

Monotonix - Dette var bare helt vanvittig. Har aldri opplevd en lignende konsert.

Madness - Denne konserten tok av. Var helt nær scena mot slutten, og det var sinnsykt kult å danse der.

Beirut - Dette var den tristeste konserten iløpet av festivalen, og humøret var ikke akuratt på topp etter denne konserten. Orka ikke se Röyksopp etter denne konserten.

 

Det er de tre største opplevelsene på festivalen for min del. Andre konserter som er verdt å nevne er Lily Allen, Arctic Monkeys, Johnossi og Band of Horses. Største skuffelse var The Bronx.

Lenke til kommentar

Jeg fikk desverre ikke med meg gårsdagen. På fredag ble jeg oppdaget av en vakt mens jeg drakk alkohol inne på området. Siden jeg er mindreårig og hadde jobbet som frivillig der, klippet de båndet mitt. Håper virkelig ikke det ødelegger mine sjanser for å få jobbet der neste år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...