Gå til innhold

Metallica eller Miley Cyrus? Hvem vil du helst høre på?


mosle

Valgets kvaler... hvem liker du best?  

472 stemmer

  1. 1. ...altså musikalsk sett.

    • Metallica
      350
    • Miley Cyrus
      122


Anbefalte innlegg

Kan noen bare bevise for søsteren min at Metallica er 1000 ganger større enn miley cyrus. Hun påstår at cyrus har hat flere fans på sine største konserter enn metallica. Hun tror bare ikke på meg :p Heeeelp

Endret av datating
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tviler sterkt på at den fjortisshøna der blir større enn Metallica var - storhetstiden deres er over for lenge siden, men hun kommer aldri til og bli i nærheten av så stor som de. Ved mindre verden er mer fucked enn jeg er klar over, selvfølgelig.

Lenke til kommentar

Greit, så kom det innleget mitt litt skjevt ut, jeg hadde også egen musikksmak og lært meg å diskutere når jeg var 13. Det er bare at det er mange som ikke har gjort det. Jeg ble jo ugglesett jeg fordi jeg ikke hørte på det alle andre hørte på.

 

Så, beklager til alle dere som liker Miley Cyrus, er 13 år og har utviklet egen musikksmak og diskusjonsforståelse. Jeg henvendte meg bare til alle de som ikke har gjort det.

 

hele pointet var at når du er 13 år, så er det ikke alltid du har like mye erfaring når det kommer til musikk som det du har når du er eldre. Faen, dette blir jo feil uansett hvordan jeg skriver det. Dere skjønner hva jeg skal fram til.

Endret av Perrern
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...