Gå til innhold

Runescape Account!:( Les innhold!


Anbefalte innlegg

Annonse

Denne tråden stenges med grunnlag i retningslinje nummer 9.

#9: Forumet er ingen markedsplass. Annonser, meldinger om kjøp, salg og bytte skal postes i Bruktmarkedet. Det er ikke tillatt å linke til egne annonser i signatur, profil eller i tråder / personlige meldinger på forumet.

https://www.diskusjon.no/guidelines

 

Jeg vil anbefale deg å heller ta kontakt med folkene bak Runescape om det er slik at kontoen din er hacket. Om du tar det opp med dem er det en sjanse for at de kan hjelpe deg å få tilbake kontoen igjen.

 

Det foregikk og en rekke off-topic i denne tråden, som fint kunne vært tatt ved å sende en PM:

#4: Hold dere til temaet i tråden. Ønsker du å diskutere en bestemt sak som ikke er direkte relatert til tråden, oppretter du en egen tråd i korrekt kategori. Privat småprat skal skje andre steder.

 

Bumping er heller ikke lov over en så kort periode.

#10: Blant andre ting regnes f. eks tre eller flere like tråder/innlegg som uønsket innhold (heretter referert til som "spam"), og kan føre til advarsler eller midlertidig/permanent utestengelse. Brukere som deltar i slike tråder kan straffes på lik linje med trådstarter. Ulovlig bumping er heller ikke tillatt og kan bli straffet på samme måte som spam. Korte, unødvendige innlegg kun egnet til å øke brukerens antall poster regnes som spam, og kan straffes deretter. Det samme gjelder unødvendig/overdrevet bruk av smiles, eller innlegg som ikke inneholder annet enn smiley's.

 

Tråden hadde og en lite beskrivende emnetittel;

#3: Unødvendig quoting samt dårlig bruk av emnefeltet blir sett på som upassende, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdrevet bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn osv. og forkortelser skal unngås. Et hvert forsøk på å omgå tre-ords-regelen på forumet vil også bli slått kraftig ned på.

 

 

https://www.diskusjon.no/guidelines

https://www.diskusjon.no/topic/1868195-nettiketten-fra-2000-tallet/

https://www.diskusjon.no/topic/1868195-nettiketten-fra-2000-tallet/#bumping

 

Reaksjoner og spørsmål rundt moderering gjøres på PM.

Endret av TSP
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...