Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hva synes dere om jenter som snuser da?

 

jeg er jente, snuser både løs og porsjon. Løs er stress egentlig, men smaker best. Går mest i General :)

 

Jenter som snuser, hmm. Jeg syns faktisk det er sexy med jenter med snus. Høres kanskje rart ut, men det er sant i en del tilfeller. Ikke alltid :p. Spørs jo litt hvor godt det synes, og om det er porsjon eller løs. Løssnus som renner nedover tenna, og smuldrer svart/brunt gørr i hele kjeften, er ikke attraktivt på noenmåte, hverken på gutter eller jenter.

 

Btw, Jeg syns faktisk prisen sitter bedre dersom man ikek baker den lenge og hardt først. dessuten gir den mer effekt, og varer lenger hvis man ikke skviser ut alt nikotinet av den før man putter den under leppen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

Jenter som snuser pose er greit, men løs blir litt merkelig for meg.

Grunnen til det er fordi det er ekstremt uvant og jeg vet at jentene tenker det samme, men blir liksom litt ekkelt å kysse jenta etter en stor løs i kjeften.

Lenke til kommentar
Ja, jeg har snuset litt for mye i det siste, når jeg tenker meg om. Kjøpte nettopp tårn. Tar en pause fremover, og snuser eventuelt på motsatt side. Litt skremmende å se at snusen faktisk setter merke på tennene og tannkjøttet.

 

Er utrolig viktig å la tannkjøttet hvile når det blir slik. Hvis det passer seg pleier jeg å ta et en dag med røyk istedenfor snus, eller bare kutter ut all nikotin i minst 24 timer. Det pleier stort sett å gjøre susen. Tannpuss morra og kveld er også absolutt minstekrav dersom man snuser regelmessig for å begrense litt av skader og opprettholde munnhygiene.

 

 

 

Sant! Pusser tenna 2 ganger hver dag! :)

Lenke til kommentar
Tenker på å kjøpe en dose løs neste gang. Hva vil dere anbefale her? Har hørt bra om både Skruf og General.

Selv syns jeg både Skruf og General er veldig gode. Skrufen er nok lettere å bake, men ingenting slår smaken til General :) Om du vil ha den som er enklest å bake går du for RL, som også er ganske god :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...