Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Feil. General Ekstra Sterk løs inneholder jo 15mg nikotin per gram..

Hva prater du om? Ikke noe i det jeg sa var i nærheten av feil. Han ba om en snus som er mildere enn 8mg, ingen har snakket om ekstra sterk. Jeg sa aldri "all snus har 8mg nikotin" jeg sa meste parten av løssnus har 8mg nikotin, noe som er fakta. Om du bare skal post tull, gjør det i en annen tråd er du snill.

 

+ skruf har vell 11 eller 12

Skruf sterk har 12mg, N&J har 12mg, Knox har 9mg, men siden jeg aldri har skrevet noe som motsier disse fakta aner jeg ikke hva dere prater om.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg pusset nettopp tennene, og begynte plutselig å blø (ganske mye) fra tannkjøttet på den siden jeg vanligvis har snusen. Jeg har også merket at tannkjøttet er litt rødlig og irritert. Det ser også ut som at det er mindre tannkjøtt på den siden jeg har snusen, enn på den andre siden. Jeg har snust fast i litt over to år nå, og aldri merket noe på tannkjøttet før. Har dette skjedd med noen av dere? Er dette farlig, eller helt normalt?

Lenke til kommentar
Ja, jeg har snuset litt for mye i det siste, når jeg tenker meg om. Kjøpte nettopp tårn. Tar en pause fremover, og snuser eventuelt på motsatt side. Litt skremmende å se at snusen faktisk setter merke på tennene og tannkjøttet.

 

Er utrolig viktig å la tannkjøttet hvile når det blir slik. Hvis det passer seg pleier jeg å ta et en dag med røyk istedenfor snus, eller bare kutter ut all nikotin i minst 24 timer. Det pleier stort sett å gjøre susen. Tannpuss morra og kveld er også absolutt minstekrav dersom man snuser regelmessig for å begrense litt av skader og opprettholde munnhygiene.

 

Men hos meg ser det også ut som at tannkjøttet har trekt seg lenger opp på den ene siden enn den andre, men jeg snuser alltid på midten uansett. Så fant jeg noen gamle bilder fra noen år siden hvor jeg smilte og så at det har bare alltid vært sånn.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349
Alle dere som begynner med sterksnus går virkelig glipp av noe.

Godt sagt.

 

Stilte ett spørsmål tidligere Nyhus angående emnetittel, kanske du kunne ha fjernet "the real deal!" siden dette er den eneste aktive snustråden på forumet, og den andre "v.7" ble stengt.

Lenke til kommentar
Noen som vet hvor jeg kan få tak i Julesnus løs i Karl Johan området?

 

Hvis du orker å ta buss/trikken/t banen til majorstua kan du jo alltids gå til "majoren tobakk" :) Der finnes Thunder Orginal og Frosted, og Julesnus :)

Takker. Sa Karl Johan siden jeg ikke er så kjent i Oslo, men ser at Majorstuen er i gå lengde derfra så det burde gå fint :)

Har ikke snuset på en og en halv måned nå, så tenkte jeg belønne meg selv med en boks julesnus på julaften :)

 

Edit: Hva mener du at de som begynte med sterksnus gikk glipp av noe? Selv begynte jeg med skruf sterk og nikotinsjokket var herlig. Men om man blir kvalm og spyr så er det ikke noe..

Endret av Aleksmy!
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...