Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Mye mer! Det er jo nesten dobbelt så mange gram snus i løs (45) som i porsjon(24) og prisforskjellen er jo bare noen skarve kroner i dagligvarebutikker.

 

Gjør selv det samme som deg Stig. Men jeg begynte med løs og gikk gradvis mer over på porsjon etter hvert som jeg fant ut at løs ikke alltid så like heldig ut i offentlige situasjoner så nå har jeg kun løs når jeg er ikke er i nærheten av for mye folk ellers går det i pose.

 

Hmm? Om det stemmer, er altså løs billigst -- er vi på samme side da? :)

 

Løs er billigst når vi snakker gram pr. krone, men pr. boks er den dyrere :) Pose er ca. 2.4 gr/kr og løs er ca. 1.4 gr/kr (tatt utgangspunkt i dagligvarepriser)

Endret av Feh
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kommer an på hvor man kjøper. Jeg tar ALDRI utgangspunkt i priser hos kiosker/bensinstasjoner når jeg snakker om tobakk da det er fullstendig waste of money å kjøpe der.

 

På kiwi her jeg bor koster GES som er en av de dyrere posesnusene 58 kr, mens en boks genereal løs koster 63 tror jeg. Skal stikke bort på butikken nå og handle så skal jeg gi rapport etterpå!

Lenke til kommentar

En åpnet boks med løs snus vil jeg si holder i maks 5 dager før den begynner å bli for tørr. En boks porsjon derimot går litt bedre, gjerne oppmot 7 dager. Er det dog uåpnet og skal lagres i lengre enn 7 dager (uansett type) vil jeg anbefale kjøleskap eller fryseboks.

 

Var på kiwi nå:

N&J portion/GES portion: 58,40

GES løs: 66,90

 

Altså 8,50 dyrere for GES løs enn porsjon.

Lenke til kommentar

Har hatt bokser med snus i over en måned i romtemp siden jeg er i militæret for tiden. Dårlig tilgang på snus og kjøleskap. Snusen har holdt seg fint den, men er kanskje litt vanskeligere å bake. Det er vanligvis ikke noe problem. :)

 

Mange her som røyker i tillegg til å snuse? Snus og alkohol er rett og slett ikke like bra som med en røyk. På samme måte er snus og kaffe perfekt kombo. Jeg blir i hvert fall veldig røyksugen etter noen pils. Kanskje det bare er snakk om vane? :hmm:

Lenke til kommentar

Jeg har det som vane selv ettersom jeg begynte å festrøyke før jeg begynnte med snus. Det går greit hvis jeg på forhånd bestemmer meg for at i kveld skal jeg IKKE røyke, men hvis jeg tenker liksom ja kanskje ta en røyk eller to så ender det opp med 20+ ila en kveld :p

 

Er uansett best med røyk ettersom jeg alltid klarer å blaute til snusen hvis jeg prøver å drikke av noe annet enn sugerør mens jeg har den inne. Hvertfall så hyppig man tar slurker mens man drikker.

Lenke til kommentar

Jeg synes snus er digg uansett om man drikker pils, eller ikke. Men det er lettere for at det blir et par sigg når jeg har drukket. Røyk er best bare på spessielle anledninger, som f.eks. fest. Snus er så hverdagslig at det blir deiligere med en røyk enn en snus på fest.

 

Snus og te/kaffe er veldig godt. Særlig om morgningen. :)

Lenke til kommentar
Å du dæven du steike. Fikk skikkelig nikotinsjokk av GES løs nå :D Det er første gang jeg har fått nikotinsjokk av snus på LANG tid. Og har faktisk sittet å snus N&J portion i hele kveld.

 

Haha :p GES er litt for sterk spør du meg. nesten ubehagelig. Og ejg har snust skruf sterk og NJ i 3 år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...