Gå til innhold

Paradise Hotel 2009 (Norge)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmm, sikkert riktig et Bobby, men uansett er det villt at begge klarte å la være å gjøre det til litt fysisk krangling der. Men Lene, Nanna og Karita er faen meg ekle å ha der på et "kosehotell". Det er jo faen meg Mats til og med enig med på en måte når det gjelder situasjonen med Margrethe, bare at han ikke kan si det rett ut til Lene siden han vil ha fitte.

Lenke til kommentar
Stort av Margrethe å holde seg såpass rolig som hun gjorde, situasjonen tatt i betraktning.

Imponerende av Margrethe. Hun ble angrepet på alle mulige måter av psykopaten Lene. Uff, dette gjorde nesten litt vondt å se på. Likte at Noor pluss delvis William var de eneste som turte å si noe i mot Lene. Hva skjedde egentlig med de andre??

 

Og, hva skjer med at såååå mange er her og leser akkurat denne tråden :dontgetit:

 

93 brukere(s) leser i emnet (48 gjester og 2 anonyme brukere)

43 medlemmer: Sonja84, Linn_Christin, Andie93, Stian84, hennanhennan, bas, breathe, Josh Homme, CAT0, Kalinken, Bomchicka Wah Wah, Eiiid, plaskedamm, juxtapose, Complexity, dTd, FredrikL92, thamule, Gebby, NightKeeper, Daggis0, Bjornivar, Trikker'n, aspic, Jonas!, dicktator, KolonP, dill_dall, fflex, maxtro, ApeiBur, Porsta, Lightningwolf, Tide, poof, kolvereid, Mrhetland, espennyh, krizkriz, alright, Covn, NevroMance, Enojo

Endret av Sonja84
Lenke til kommentar
Morsomt at jenta som tar bachelor i psykologi bør oppsøke en psykolog.

Tenkte akkurat det samme. Jeg tror vi kan prise oss lykkelig over at hun ikke tar profesjonsstudiet. Lene som praktiserende psykolog i nærheten av psykisk ustabile mennesker er en farlig kombinasjon.

 

Litt skuffa over de andre though, var jo nesten ingen som turte å si ifra at hun gikk over streken. Bare godt at Karita ikke var der for å hakke hun også

Agreed. De som "grep inn" sa ikke engang noe om hvor ufattelig skittent Lene oppfører seg, bare at de burde "ta det mellom de to" og at de ikke skulle "skape dårlig stemning". Ingen hadde nok baller til å fortelle Lene det som det er, at hun oppfører seg som en uspiselig psykopat.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...