Gå til innhold

Paradise Hotel 2009 (Norge)


Anbefalte innlegg

Digg å se Kjetil som kjører på. Heia, heia!

 

Enig, men Andre kan stikke halen mellom beina og dra så fort han mister fredningen sin. Fyren er jo potte tett uten noen egenskaper over hodet.

 

Haha, han skjønner jo ikke en dritt.

 

Neei, håper han og Margrethe snart går UUT! Og hvertfall ikke Kevin ell Petter! Og hadde ikke gjort meg noe om Karita også røk ut!! harhar.gif

 

EDIT: Min mening altså wink.gif

 

Hvorfor Kjetil? Han prøver jo å lage litt faenskap her. Karita er jo bare så turn off, Kjetil prøver seg litt å hun bare aviser.

 

Litt synd for Margrethe, de andre jentene pisser jo sikkelig på henne...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Margrethe vert jo rett og slett mobba av vaksne menneske. Håpar Lene, Nanna og Karita blir tissa og bæsja på i åra som kjem, dei fortener all driten som vert spadd på dei. Makan til sure muggostfitter skal ein leite lenge etter.

second that

Lenke til kommentar

Herregud så utrolig Karita irriterer meg. Syns hun trakasserer Margrethe på en måte som minner mye om mobbing...

Greit at Margrethe kanskje ikke har vært den personen som har utpreget seg mest, men alle kan jo ikke være frempå hele tiden. Forskjellige personligheter, forskjellig atferd. Merker at eg kjenner meg mye igjen i Margrethe sitt ståsted.

 

SYns forøvring at Lene er litt vanskelig å plassere, noen ganger virker hun å være en flott person, mens andre ganger virker hun skikkelig dust. Utrolig direkte i stilen sin. Og Nanna kjører på i samme stil, bare at hun bremser ikke i det hele tatt. Prøver å like hun, for hun er utrolig fin å se på, men hun klarer å ødelegge hver gang. Noor syns eg at har blitt bedre og bedre, hun har lagt et løp hvor hun ikke er så "fremme" som Lene, Nanna og Karita, men hun er fremdeles tilstede i gjengen. Vanskelig å forklare, men hun er ikke like dominerende som hun virket helt i starten.

 

Når det gjelder gutta så er det ikke like lett å si så mye forskjellig som med jentene. Petter virker å sitte bunnsolid, og Kevin eren kar som eg har sansen for. Syns også at Alexander virker å bra type, han har ikke opptredt på noen som helst tvilsom måte. Er veldig usikker på de nye, Andre og Kjetil. Andre virker å kanskje ikke være i stand til å kunne tilføre gruppen så mye, men samtidig syns eg Kjetil virker litt teit. Men han er det mye liv i, og det liker jo folk. Andre virker veldig reservert, og virker å ville følge strømmen for å unngå å komme i konflikt med de andre.

 

Dette er mitt syn så langt, har veldig sympati med Margrethe, da eg kjenner meg mye igjen med hun. Tror hun vil åpne seg hvis hun kommer igjennom neste jenteutstemning. Av gutta så håper eg at Petter vinner, for han er den personen som oppfører seg medst skikkelig. Er ikke i noen konflikter med noen på hotellet, og er prøver å integrere nykommerne på en så bra måte som mulig.

 

 

Nei, nok reality nå, på med PS3;)

Lenke til kommentar

Folk er jaggu selvmotsigende!

Dere skriker over at de mobber Margrete stykt, hva er det dere gjør selv? Jo sitter bak en pcskjerm og mobber og snakke like mye dritt om de . hhahe. Jada, kritikk er greit. men de fleste her inne bruker akkuart samme ord som de selv bruker mot hu margrete og andre.

Endret av laffe
Lenke til kommentar

Fy faen, Karita er faktisk den personen jeg ønsker mest ut nå. En kjærring som er proppet mer full av møkk skal man lete lenge etter. Sitter å mobber Margrethe når hun tross alt er ganske ny selv. Hun ser ikke ut heller, samtidig som hun tror hun er med i "gjengen".

Håper de andre deltakerne ser det på samme måten. At Margrethe skal unskylde seg for å ta et bad, mens Karita mobber på høyt nivå uten noe tilsnakk selv... Den ser ikke jeg.

Lenke til kommentar
Folk er jaggu selvmotsigende!

Dere skriker over at de mobber Margrete stykt, hva er det dere gjør selv? Jo sitter bak en pcskjerm og mobber og snakke like mye dritt om de . hhahe. Jada, kritikk er greit. men de fleste her inne bruker akkuart samme ord som de selv bruker mot hu margrete og andre.

 

Hehe. Dette er da en tråd hvor man kan diskutere deltakerne og ytre sine meninger om dem. Denne og PH-deltakernes oppførsel kan ikke sammenlignes.

Lenke til kommentar

Herregus, så slemme jenter er mot hverandre! Jeg er faktisk helt sjokkert... Enn å blåse det opp så jævli at hu bada da? Er det sørgedag hele dagen, bare fordi en hun ikke kjente godt måtte gå ut?

 

ALLE ser jo at hun er sjenert liksom, ikke at det er rart med den isfronten Karita setter opp.

 

Karita er den mest latterlige som har vært inne på PH, hun er rett og slett ond. Hun føler seg åpenbart truet av Margrethe og må hakke på henne. Håper hun blir utstemt snart, jeg takler faktisk ikke se henne der mer.. Denne serien har tapt seg KRAFTIG..

Lenke til kommentar

Synd det ikke er ei jente som ska ut imorra. Hadde likt å sett Nanna eller Karita ryke. Det er vel de to som irriterer meg mest. Det er ikke måte på hvor mye dritt det kommer ut av de to. Lene er litt delt virker det som. I det ene øyeblikket virker ho koselig å greier og andre ganger veldig kritiserende. Synes Margrethe svarte bra for seg egentlig, i forhold til hvor jævlig patetiske spørsmål som blei stilt.

Endret av Panic
Lenke til kommentar
For å være litt stygg selv så passet Petter sitt førsteinntrykk av Karita basert på innholdet i bagasjen hennes så sinsykt bra - asfaltarbeider. Hun er harry, nesten litt hillbilly. Og solbrillene hennes går godt til de sorte gummiskoene.

 

Amen to that

Endret av endrefm
Lenke til kommentar

Syntes det er merkelig at de først kjefter på Margrethe om at hun er for stille og rolig og ikke sier det hun mener, mens de syntes på samme tid at Kjetil er for frampå og snakker for mye.

 

Lene og Nanna, digger dere, men make up your mind!

 

Perfekt for meg nå:

 

Kvinner: Karita og Noor stikker ut! (Petter:"bedre å drive hor, enn å knulle Noor")

Fordi:

Karita: Rett og slett utrolig irriterende.

Noor: Ødelagt jente som bare sakte har glidd inn i miljøet. Hun skulle jo vært ute av PH for flere uker siden!

 

Menn: Mats og Rune kommer inn igjen, og de nye blir borte sånn over natten.

Fordi:

Mats og Rune er sjeeefs!

Lenke til kommentar

Karita er den ultimate Gatebil/råne-jenta. Why?

 

For det fyrste har ho rånenavnet Karita, for det andre har ho ihjelbleika hår, for det tredje er ho IKKJE frå Bergen (som ho påstår) men frå LINDÅS (Råneplass) i Nordhordland LANGT utanfor Bergen, for det fjerde har ho griseharry solbriller og endå verre tatovering, for det femte er ho bleikfeit.

 

Og sist men ikkje minst; ho hadde med seg svarte crocs til mexico. Herregud, eg ser føre meg Karita i ein oransje Opel Ascona på gatebiltreff på Rudskogen akkurat no.

 

HEIA MARGRETHE!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...