Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Min kompis ble sammen med min eks!


Anbefalte innlegg

(Litt lang tekst, men vær så snill og les igjennom, for jeg trenger råd)

 

Jeg har hatt en kompis veldig lenge nå. Vi ble først og fremst kjent på treningen, men vi ble etter hvert bedre venner.

 

Så ble jeg kjent med en jente. Det var faktisk hun som tok initiativet, og spurte om vi skulle møtes, bli bedre kjent osv. :love:

 

Men, etter å ha vært sammen i litt under en måned - så plutselig ombestemmer hun seg brått, og forteller at hun ikke takler å ha en kjæreste. Om dette faktisk var tilfellet eller ikke vet jeg ei, men jeg kunne ikke annet enn å akseptere det. Det var én ting som gjorde meg glad opp i det hele, og det var at hun fortsatt ville være venner. Noe som skulle vise seg å ikke være tilfellet.

 

For hver gang jeg prøvde å prate med henne - som en venn - så ble hun bare irritert og kom med spydige tilbakemeldinger. Dette var selvsagt veldig sårende, og når dette bare fortsatte og fortsatte, bestemte jeg meg for å bryte kontakten med henne. :(

 

Nå, et par måneder senere, har jeg fått vite at kompisen min, og denne jenta har blitt sammen. De hadde prøvd å holde det hemmelig, men slik går aldri uoppdaget. Første reaksojn var sjokk og vantro. Det føltes faktisk ut som et fysisk slag i magen. Jeg overdriver ikke. Tusen tanker surret gjennom hodet mitt:

 

Hva er det som skjer? Dumpet hun meg til fordel for kompisen min? Har ikke kompisen min respekt for meg og mine tidligere forhold? Har jeg virkelig mistet begge? Hva skal jeg gjøre?

 

Det er særlig det siste spørsmålet som dominerer i hodet mitt nå. Har noen opplevd noe lignende? Er det unormalt av meg å føle dette som et svik?

 

Kan noen være så snill å hjelpe meg! :cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selvfølgelig er det helt NORMALT og føle deg både forrådt og sviktet. De aller fleste har regler når det kommer til å date venners eks-kjærester.

 

"...for det e en jævla regel at, du prøver deg ikke på venner sine kjærester, eks-kjærester eller potensielle kjærester"

:new_woot:

 

Men hvis både kompisen din og eks-kjæresten din er så uærlige og uaktsomme, burde du absolutt ikke ha noe med de å gjøre. Venner som går bak ryggen din er ikke venner, de er bare mennesker du kjenner.

Lenke til kommentar

Må stille meg i ryggen på resten av gjengen her, og si at det er helt normalt at du føler deg sveket i denne situasjonen.

 

Det positive oppi dette her er at du nå har funnet ut at ingen av disse to egner seg som venn eller kjæreste, og du kan være glad for at det er oppe i lyset, og du kan legge begge disse to bak deg.

Det finnes så ufattelig mange andre mennesker der ute som faktisk er verdt tiden din. :)

Lenke til kommentar

Aj, den svir. :thumbdown:

 

Jeg ville hvertfall sagt til kompisen min at det var fullstendig uakseptabelt at han holdt det hemmelig. Å holde seg unna en venns eks eller dame burde si seg selv, men jeg vet selv om en del ganger hvor regelen "Bros before hoes" har blitt grundig brutt. Prøv å komme videre, og ikke engang ofre dama ett eneste sekund. Kameraten bør få grundig verbal spanking, før du finner deg noen andre venner!

Lenke til kommentar

Dårlig gjort av han kompisen din.. Meen, når sant skal sies, så holdt faktisk bestevennen min på med en av ex-ene mine etter at jeg hadde vært sammen med hun :O Men jeg hadde kjæreste når det skjedde, så jeg sa at det var bare til å kjøre på.. Det ble aldri noe mellom de forresten..

Men, regelen er, bros before hoes :D

Lenke til kommentar

Jeg ville gått og fortalt kompisen at han er en forbanna idiot og fortell hvor dårlig gjort det er.. men så ville jeg tilgitt han.. Når man plutselig blir forelsket i ei dame så kan man bli helt idiot.. Får man sterke følelser så skyver man jussom fornuften litt til side..

 

Jeg har vært en dritt, og blitt behandlet som en dritt av kompiser, særlig vist det kommer en dame inn i bilde.. Men vi blir alltid kamerater igjen til slutt, og ofte bedre kamerater enn vi var før..

Lenke til kommentar

Vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre min historie kort, men jeg kan gjøre et forsøk. Jeg hadde en kjæreste for circa to år siden og vi ble sammen igjen for andre gang i januar, i slutten av februar gjorde vi det slutt igjen. Det var i grunn hun som tok initiativet til det, men hvis ikke hun hadde gjort det slutt så hadde jeg gjort det, vi var med andre ord enige om avgjørelsen.

 

I går så ble hun sammen med en fyr som jeg kjenner sånn passe og det første jeg tenkte var at hun dumpet meg til fordel for han. Om det er sant eller ikke vet jeg ikke og jeg kan ikke si at jeg bryr meg så veldig. Jeg og nykjæresten til eksen min har pratet om henne før i tiden mellom våre forhold om det var greit om han kunne gjøre et forsøk på henne og det gikk helt fint for meg, men han gjorde det aldri. Hvordan de har blitt sammen nå og hvem som gjorde hva vet jeg heller ikke, menmen..

 

Da jeg begynte å skrive dette følte jeg at jeg hadde et poeng, men tror det blir litt borte nå. Uansett, du skriver at du har droppet all kontakt med henne og at kompisen din har blitt sammen eksen din. Da foreslår jeg at du heller innser at den båten har gått og at du ønsker henne lykke til med sin nye kjæreste, er hvertfall det jeg tenker inni meg når det gjelder eksen min og hennes nye kjæreste. Det bryter litt med "Bro's before hoes"-prinsippet, men det er lite man kan gjøre med det nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...