Gå til innhold

Forumtreff hos MSg?


MSg

Anbefalte innlegg

Flere har ønsket at det skal bli arrangert nok ett treff hos meg i nær fremtid. Lager derfor en tråd for å undersøke dette nærmere. Er det noen interesse for dette?

 

Mimir, Onyx, LueDotten, Guttersnipe, Hoppende Bryster, Sameboe og meg selv var hos meg natten fra forrige forumtreff til søndagen etter; og jeg vil kalle det en suksess, om jeg får være så frekk og freidig. Flere, Samebror og flere har nevnt at de føler seg snytt, siden de ikke fikk invite, selvom jeg ettertrykkelig nevnte at alle var velkommne bare de bekostet transport selv.

 

Planen for treffet er vel noe som følger: møte opp her, film, fun og hygge en helg og så dra lykkelige hjem igjen. Gjerne en hel helg fra fredag til søndag hvis det er ønskelig for noen.

 

Har blitt bestemt i samråd med Mimir at jeg har plass til ti stykker pluss tre. Ergo er det ti ledige plasser. "Bestillingsinformasjon" kommer senere.

 

Når er ikke avklart enda, men det finner man jo ut hvis det er interesse nok for noe slikt. Blarcky: du skal være med, om du vil eller ikke. Kan til og med gå så langt å si at jeg kan bære deg inn og ut av toget.. DU kjinner mej!

 

Det har blitt votet frem at det blir:

3.-5. april (helgen før TG)

 

Litt praktisk info om Sky Mansion:

  • Mitt lille krypinn heter Vesletun og ligger er Dawgtown, Lunner kommune.
  • turen fra Oslo koster ca 160 tur/retur for studenter, ca 100 tur/retur for barn og ca 200 tur/retur for voksne. Turen tar ca en time fra Oslo. Stasjonen heter Lunner.
  • Jeg har 7 ordinære gjesteplasser, som kan utvides til fler, alt ettersom hvor gode venner folk er; gjesterom med dobbelseng, hjørnesofa i storstua, sjesselongen i storstua, sofaen i peisestua, sofaen på rommet mitt og andre halvdelen av dobbelsengen min. (Aidskake, Brahim og Kristoffer kan gå god for komforten i den)
  • Jeg har bad (tro det eller ei) hvor man kan få seg en dusj. Har også to verandaer hvor man, alt ettersom været og årstiden, kan grille, sole seg og kose seg på.
  • Jeg har en del filmer man kan se, spill man kan spille (Xbox360, PS3(C64, Amiga og Pong!)) og en fin TV. Har også fine brettspill (Roy, Aidskake og jeg eier i Scrabble!) man kan spille.
  • Kan prøve å kombinere dette med litt innspilling av Uelandsang.
  • Ja, det er litt plassbegrensninger her, så når interessen er stor nok, og det er bestemt at det blir noe, er det førstemann til mølla for plasser. Hvor mange som får plass skal Mimir og meg selv utarbeide om ikke lenge.

Så, er det noen interesse for noe slikt? Meld interessen her, så får vi se hva som skjer ^^

 

Det er litt begrensning på plasser; Roy og jeg jobber med hvor mange personer Sky Mansion kan romme.

De som har meldt sin interesse er: (Folk som har bekreftet at det kommer er uthevet..)

 

MSg

Mimir

Onyx

LueDotten

Blarcky <-- generelt dawg, derfor kursiv!

Hoppende Bryster

Sameboe

Samebror

The Duke <-- Får egentlig ikke lov av Hjulpus <3

WhiteKnight

Vann: kr.15

Ghraag

Kanin33

 

Liste over Judaser som har trukket seg:

n4w

Guttersnipe

 

Tror egentlig vi setter en slags midlertidig stopp for "påmelding" der.. Må se ann plassen litt først ;)

Jobber med å innhente om folk kommer eller ikke. Vet det er kjipt å ikke slippe inn alle som ønsker det, men det er litt begrenset plass her =/

 

Dawg out!

Endret av MSg
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...