Gå til innhold

Varm CPU med Swiftech ribbe og 79 CFM


brune-ha

Anbefalte innlegg

Uansett så kan jo jeg legge ut mitt screenshot som viser 57c og du kan legge ut ditt som viser 35c uten at vi blir så mye klokere av den grunn. Du kan jo ikke dokumentere at det er nøyaktig die-temperatur som måles. Jeg synes det eneste som virker riktig og vitenskapelig utført er denne testen som jeg har referert til tidligere. Det er dokumentert at de har målt riktig på denne siden. Hvis vi holder oss til dette, betyr det altså at man med viftekjøling ikke kommer noe særlig under 45c, selv med de aller kraftigste viftene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

THG mener at en TT Volcano 7+ ligger på 56c.. (Tbred B XP2100+) Volcano 9 på 66c.. imens så ligger noen råttene Cooler master alu ribber på ca 50c..

Faen for en vits.. jeg har tilfeldigvis en av de coolermaster ribbene.. og den suger hardt og lenge. Jeg hadde blitt overasket om den hadde kjølt ned en PIII-800 tilstreklig.

 

THG pleier å levere mer troverdige tester enn dette..

Lenke til kommentar

Jammen se på RPM'en på viftene da mann. TT Volcano 7+ 2500 RPM, TT Volcano 9 1800 RPM, og CoolerMaster HAC-V81 hele 4550 RPM. Da er det jo ikke noe rart at CoolerMaster'en blir kaldere.

 

Det er jo en profesjonell test, det er bare du som ikke har giddet å lese den skikkelig.

Lenke til kommentar

Jeg glemte å kikke på RPM.. jeg kikket bare på støynivå.. og der stod det 48db.. noe som Volcano 7+ bare genererer ved 6000RPM..( full fart )

Testen viser noen glipper... tror du vil få ganske ulike tall om du kikker andre steder.. det lønner seg å kikke på flere tester, for veldig mange drikker samtidig med at de skriver artikler.. eller så er de kjøpt. :p

Lenke til kommentar

De har jo fått veldig høye dB(A) tall på alle viftene i den testen, og det kommer nok av måten de har målt på.

 

Please note that the measurements were taken at a constant ambient noise level of 34dB(A) with the housing opened, at a distance of approximately 35 centimeters from the fan wheel. Consequently, the levels will be considerably lower than our results when the housing is in place.
Lenke til kommentar

Du må prøve deg frem med hvilken sensor som er til hva. Pleier å være ganske klart hvilken sensor som er hva. Om chipset temperaturen din er høy (mobo i bios) kan det lønne seg å sjekke med sidepamelet av for å kunne se større forskjell på CPU og chipset (chipset temp pleier å synke endel ved å kjøre uten sidepanel).

 

Bra at du fant ut av det :yes:

Lenke til kommentar

Sjekket litt hos www.overclockers.com

 

CPU Temps @ 100 Watts

Case Temp / C/W 0.15 0.20 0.25 0.30

40 C 55 C 60 C 65 C 70 C

35 C 50 C 55 C 60 C 65 C

30 C 45 C 50 C 55 C 60 C

25 C 40 C 45 C 50 C 55 C

20 C 35 C 40 C 45 C 50 C

 

Og om en tar med i beregningen at Swiftech MCX462+ har en C/W rating på ca 0.26 med en high CFM vifte så er ikke dine temperaturer dårlige. De er vel egentlig for gode til å være korrekt :shrug:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...