Gå til innhold

Den store Android-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor er det slik at om jeg går inn på telefonens innebyggede liste over kjørende programmer, kommer det opp langt færre oppføringer enn om jeg bruker Advanced Task Killer?

 

På ATK kan det f.eks. stå at Facebook, Gmail, Google+, Kart osv kjører, men de står ikke under "kjører" på tlfs egne liste.

 

Mengden ledig RAM er også forskjellig.

Lenke til kommentar

Task Killer viser som regel apps som ikke i den forstand "kjører", men har en prosess gående for informasjonssamling og lignende samt apps som ikke er helt slått av enda. Og det siste punktet der er et ganske godt argument på at man må være forsiktig med bruken av task killer, fordi du kan komme til å avslutte en app som ikke er klar for å bli slått av enda.

Lenke til kommentar

Er det noen måte å endre gmail på HTC Desire HD? Jeg rydder i min aktivitet på nettet, og skal slutte å bruke, og ønsker å slette, den gmail kontoen jeg har lagt inn på telefonen, og bruke en annen jeg har mer aktivitet på.

 

Jeg fant hvor man kan fjerne gmailen jeg har liggende innpå, gjennom Accounts & Sync, men da fikk jeg beskjed at om jeg fjerner den vil jeg også fjerne tilknyttede "messages, contacts and other data from the phone".

 

Jeg har kjøpt et spill i forbindelse med denne kontoen, vil jeg miste det? Og vil jeg miste kontaktene mine som er synket til den gmailen?

Lenke til kommentar

Jeg har kjøpt et spill i forbindelse med denne kontoen, vil jeg miste det? Og vil jeg miste kontaktene mine som er synket til den gmailen?

 

Ja, det er knyttet til kontoen du har kjøpt den med. Om du ønsker tilgang til samme betal-appen på en annen konto, må du kjøpe det på nytt (eller logge inn på Market med den kontoen som du allerede har kjøpt den på).

 

Mer info via Google-søk, her er i hvert fall ett svar fra Google selv.

Lenke til kommentar

Får ikke ringt ut nå, får beskjed om at jeg ikke kan ringe ut når samtaleblokkering er på.

 

Hva er det for noe og hvordan får jeg slått av blokkeringen? Har en HTC Desire, men ingen svarer i den tråden.

 

Haster.

 

Er blokkering på nummer du ringer til hos operatøren din i ditt abonnement.

Du må kontakte dem.

Lenke til kommentar

Er blokkering på nummer du ringer til hos operatøren din i ditt abonnement.

Du må kontakte dem.

 

Skjønner ikke hva du mener, men jeg har kontaktet operatøren. Tar bare lang tid å få svar.

 

Poenget er at samtaleblokkering (talemelding fra operatør) når du ringer fra mobilabonnementet ditt til et bestemt eller flere nummer ligger i abonnementet/sim . Det ligger ikke på selve telefonen og ditt problem vil være tilstede uansett telefon , HTC Desire eller en Nokia eller hvilkensomhelst annen mobil du måtte ha sim kortet ditt installert i.

Derfor må du kontakte operatøren for å finne ut av hva 'problemet' er.

 

 

Edit:

Du har ikke bestilt , aktivert eller tstet ut noe sperreprogram e.l

Telenor har et slikt:

http://www.telenor.no/privat/telefoni/tjenester/sikkerhet/fleksibelsperring/

Endret av syar2003
Lenke til kommentar

Jeg hadde noe lignende med min gamle mobil, en htc magic. Da ringte jeg operatøren og fikk beskjed at det ikke var noe fra den siden. Så jeg gikk innom butikken der jeg kjøpte den og de mente det kunne være feil på simkortet. Så ble jeg sendt til en annen butikk som førte chess, siden jeg byttet etter at jeg kjøpte telefonen med netcom. Der fikk jeg beskjed om at det mest sansynlig ikke var noe feil...

 

Det som tilslutt løste problemet mitt var denne stien (min telefon er på engelsk nå, og er en desire hd, men det var det samme jeg gjorde på magicen): settings - wireless & networks - mobile networks - network operators.

Jeg falt rett og slett ut av nettet. Og måtte "koble" meg på igjen ørten ganger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...