Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

One night stand-forsikring for gutta


Anbefalte innlegg

Jeg mener gutta bør ha mulighet til å signere ONS-forsikring, slik at de vil slippe barnebidrag i 18 år om de skulle være så uheldige å smelle en dame på tjukka, og hun skulle bestemme seg for å føde ungen i stedet for å ta abort.

 

Det er klart at barnet fortjener en trygg økonomisk oppvekst, men det er ikke like klart at en gutt som er uansvarlig (eller kanskje til og med bare uheldig med at kondomen sprekker) skal straffes med månedlige storbøter i 18 år for dette! Sammenlign med bøtene for andre ting i samfunnet vårt, så skjønner dere lett at strafferammen her er ute av proporsjoner.

 

Kvinnen skal bestemme over egen kropp, dette er ikke engang noe å diskutere. Ingen skal tvinge henne til å ta abort, og ingen skal presse henne til ikke å gjøre det. Men når kvinnen har rett ti lå fraskrive seg ansvar for celleklumpen, bør mannen også ha det. Faktisk vil en ONS-forsikring fortsatt være kjønnsdiskriminering fordi dama ikke betaler noe som helst, men det er i hvert fall bedre enn dagens system!

 

Edit: Gutten skal selvfølgelig ha like rettigheter som dama til å ha forsørgeransvar, dersom han skulle ønske det, men da skal altså ikke ONS-forsikringa gjelde.

 

Hva mener dere?

Endret av buskmannen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det er jo ikke verre enn å gå til advokaten å tegne en bindene avtale der damen fratar deg alt av ansvar før ett ONS?

 

Det ville vel fjerne litt av impulsiviteten med et ons?

 

Hvis man da ikke kunne få et standardformular som var juridisk bindende, men det ville nok funke dårlig ettersom det ofte er alkohol inne i bildet i slike tilfeller. :p

Lenke til kommentar

Det er klart at man har sex på egen risiko, men skal man straffes så hardt for noen som helst risiko da? Jeg er sikker på at om du slår en person til han blir invalid så slipper du å betale like mye som man må dersom hun du ble med hjem blir gravid. Dama kan lyve om prevansjon, kondomen sprekker eller man er så full at alt går skeis. Selv om du kjører på en person i fylla blir du ikke straffa så lenge.

 

Er det snakk om tvillinger i tillegg så blir det 2 x 18 år med barnebidrag, det er 36 effektive år! Da får man kanskje råd til ett kinderegg å kose seg med i helga :p

 

Balansen er ikke riktig fordelt når det gjelder konsekvensene, som både mannen og dama er ansvarlige for.

 

Du kan bli tvunget idag til å betale 2x18 år med barnebidrag for noen unger du aldri får se (eller aldri vil se), med ei dame du bare har snakka med en kveld og dere hater hverandre.

Endret av Abigor
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234
Saa gutter bör ha en sikkerhet slik at de kan pule saa mye rundt de önsker uten aa være redde for noe? Skeptisk :p

Jenter har det, så hvorfor ikke gutter?

Har dei det? Korleis?

 

 

Er kanskje litt n00b her :p

Lenke til kommentar
Unnskyld meg men dette er et latterlig forslag. Vil du ha deg så er det da bare å smekke på en kondom. Oppstår graviditeten så trenger man ikke igjennomføre fødselen, angrepille/abort er noen av valgmulighetene.

Og her har ikke gutten noe som helst han skal ha sagt, her er det jenta som bestemmer 100%. Det er jo det som er problemet. Løsningen som er foreslått i førsteinnlegget har jeg ingen tro på, men det er fortsatt et problem at en jente kan velge om hun vil la være å få et uønsket barn, mens en gutt ikke får noe valg. Han må betale bidragene åkke som.

Lenke til kommentar
[...]det er fortsatt et problem at en jente kan velge om hun vil la være å få et uønsket barn, mens en gutt ikke får noe valg[...]

 

Nå er slipper ikke jentene helt gratis unna de heller da, de må enten føde ett barn eller ta abort. Ingen av delene er helt uproblematisk eller uten konsekvenser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...