Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Liker han meg eller?


Gjest Malley

Anbefalte innlegg

Gjest Veldig usikker jente!

Heisann!

 

Jeg er en jente på 21 år. Har innsett at jeg har blitt skikkelig forelsket! Men det er skikkelig frustrerende for jeg vet ikke hvordan han føler det tilbake. Jeg ble kjent med han for et par måneder siden, da vi flyttet inn på samme sted (studentboliger). Så jeg ser han nesten hver dag. I begynnelsen enset jeg han ikke så mye, men jeg begynte å legge merke til han etter en av de første festene vi begge var på. Han satt ved et annet bord enn meg, men nesten hver gang jeg så opp møtte jeg blikket hans. Etterhvert som dagene gikk la jeg også merke til at han virket så utrolig oppmerksom overfor meg; hvis jeg kom inn i samme rom som han, så kunne jeg se i sidesynet at han alltid fulgte skikkelig med hvor jeg gikk, selv om det kanskje var stappfullt med andre folk der.

 

Etterhvert som vi ble bedre kjent, hadde vi en tendens til å alltid ende opp med å være med hverandre på slutten av festene. I begynnelsen fikk vi en slags tulleting; en gang på en fest kom det en skikkelig ekkel fyr bort til meg og ville sjekke meg opp, men da holdt han armene rundt meg og latet som vi var sammen. Siden den gangen har han liksom vært "beskytteren" min, og etter den gangen har han ofte holdt rundt meg når vi har pratet sammen og slik. Jeg vet at dette høres skikkelig "bra" ut, men fyren er veldig "fysisk" generelt også; han kan finne på å gi andre jenter enn meg lange klemmer også, og å kysse på kinnet kan han også gjøre med flere enn meg.

 

Men tingen er vel også den at han har oppført seg litt annerledes enn vanlig rundt meg i det siste. Jeg vet ikke i og med at jeg ikke har kjent han så lenge, men en venninne av meg har kjent han lenge, og selv om hun vet at han er ganske fysisk og klemmete av seg, så sier hun at hun aldri har sett han oppføre seg mot en annen jente sånn han oppfører seg mot meg. En annen venninne av hun hadde også kommentert til henne at hun trodde han var forelsket i meg. En gang etter en fest, sto vi mange utenfor i snøen før vi skulle gå tilbake til rommene våre. Da holdt han rundt meg og varmet meg, og det ble til at vi bare sto og holdt rundt hverandre i mange minutter.

 

Ellers har jeg også ofte sittet på fanget hans, og det har vært han som alltid har spurt om jeg hadde lyst. For ikke så lenge siden begynte vi å lekesloss litt på en fest, og da er jeg nesten helt sikker på at han prøvde å kysse meg. Plutselig kom han mye nærmere meg, og tok ansiktet sitt helt inntil mitt liksom, og det så skikkelig ut som han hadde tenkt å kysse meg. Men når sant skal sies så hadde han drukket litt; det var helt på slutten av en fest, så jeg vet ikke om det var SÅ seriøst ment. Men av en eller annen grunn ble jeg så satt ut at jeg bare lo det hele vekk, så til slutt kysset han meg bare på kinnet i stedet, tror det var fordi han ble litt flau og ville late som han egentlig ikke hadde tenkt å kysse meg på munnen. Men vet jo ikke hundre prosent sikkert at han VILLE kysse meg på munnen heller.

 

Flere ganger når det har kommet bort andre gutter til meg når han ikke har vært med meg, ser jeg på han at han gjerne "følger med" litt i skjul i en annen kant av rommet, og at han ikke virker helt fornøyd. Jeg føler selv også at han oppfører seg litt annerledes overfor meg enn overfor andre jenter; spesielt i det siste. For hver eneste fest ender jo alltid opp med at det er meg han sitter og holder rundt, eller meg han har på fanget. Så hvis han hadde vært like interessert i noen andre, så hadde han vel ikke alltid endt opp med MEG?? Men samtidig er jeg skikkelig redd for å mistolke signaler fra han siden han er ganske fysisk fra før av. Og jeg har hørt at for en gutt tar det mye lengre tid å knytte seg til en jente via fysisk kontakt, at jenter mye raskere blir følelsesmessig knyttet til gutten når de har fysisk kontakt; som klemming, holde rundt osv.. Så vet ikke om det å holde rundt meg betyr like mye for han som det det betyr for meg at han gjør det!

 

Så er det også dette med at jeg på dagtid er skikkelig sjenert; når jeg møter han ellers får jeg ikke fram så mye fornuftig for å si det sånn. Synes det er kjempevanskelig å prate med han med mindre vi er på fest og jeg har fått i meg litt drikke. Så vi har liksom ikke den samme fysiske kontakten når vi ikke er på fest. Føler meg skikkelig keitete og teit mange ganger når jeg møter han, blir så sjenert. Og tror han føler seg litt sjenert selv også. Aner ikke. Har tidligere vært skikkelig forelsket i en gutt som var veldig flørtende mot meg, men det viste seg at han bare lekte med meg, så jeg er veldig redd for å "brenne" meg igjen. Tror dere han liker meg? Aner ikke hvordan jeg skal komme over den "kneiken" liksom, tør ikke bare si rett ut at jeg er forelsket i han i og med at vi bor på samme sted og hvis jeg dummer meg ut må jeg forholde meg til han hver dag fremover! Egentlig har jeg bare lyst å gå de få metrene det er bort til rommet hans akkurat nå å gi han en stor klem, hadde jeg bare turt! Sukk!!!

Endret av b-real
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Usikker jente!

hehe, tusen takk for støtten, er grusomt sjenert og sinnsykt redd for å dumme meg ut siden vi nå har fått så utrolig mange felles venner og jeg ser han hver dag! Vi skal på samme fest i helgen da, så får se hvordan det går! :) Slikt som dette er alltid så vanskelig synes jeg, vet ikke hva jeg skal tørre!!!

Lenke til kommentar

Ut i fra det jeg kan lese, så viser han trygge tegn på interesse.

 

Jeg skal ikke skrive et av mine laaaange innlegg med mine analyseringer av enhver situasjon denne gangen, for ut i fra det jeg kan se, så er han intressert. :) Kort og godt.

 

Det du nå må gjøre, er å ta sjangsen! Hopp ut av sikkerhets-boblen din, og gå for et kyss. Gjør akkurat det du har lyst til å gjøre når du står i situasjonen.

 

Livet er altfor kort til å sløse bort tid på å lure på ting! :)

 

Lykke til, og hold oss oppdatert!

Lenke til kommentar

Hva med å møte han utenom en fest? Dra ut for å spise eller finne på noe sprell! Det blir jo ikke det samme hvis du ikke er alene med fyren for å se hvordan det går.

Og hvis du ikke tørr å gå bort til døren kan du jo bare sende han en melding å be han treffe deg for å nettopp finne på noe.

Lenke til kommentar

Skulle ønske det hadde vært jeg som hadde opplevd noe sånt :) Dere har virkelig god kjemi, værtfall når dere er på fest sammen. Det at dere drikker hver gang har jo ikke noe å si, folk blir mindre sjenert når de har drukket, og noen får også frem følelsene sine. Jeg syns du skal få han med på noe når dere er edru, så ser du hvordan det går. Det er en flott start dere har ihvertfall. Lykke til! :D

Lenke til kommentar

Hei.

 

Vil minne trådstarter om hva nettiketten sier om overdreven bruk av store bokstaver, som også gjelder for emnetitler. Klikk på lenken for for mer innformasjon om regelen. Vennligst endre emnetittel, så unngår du at moderator stenger tråden.

 

Ta gjerne kontakt med moderator på pm om det er noe du lurer på i denne sammenhengen.

Endret av b-real
Lenke til kommentar

Kan godt hende han liker deg ja. Men ikke si rett ut at du er forelsket i han uansett. Jeg ville muligens fått litt kalde føtter hvis noen gjorde det. Holder lenge som hint å spørre om han vil se film sammen med deg for deretter å sette deg i armkroken hans. Hvis det deretter føles riktig så hvorfor ikke prøve på et lite kyss. Hvis det ikke føles riktig så bare bli sittende i armkroken og se film. Hvis dere allerede er fysiske og vant til å være tett på hverandre så vil ikke det å sitte tett sammen og se en film være noe som burde fremkalle en merkelig følelse mellom dere i ettertid. Har selv sittet sittet å sett film sammen med en veninne under dyna i senga hennes (hun i pysj) uten at det betydde noe som helst. Delte også seng med en annen veninne en natt det var fest i leiligheten min og noen vietnamesere hadde knabba senga mi :p.

 

Som sagt veldig safe, men hvis du vil kan du ta steget og vise hva du føler.

 

Heier på deg. :fun: Hopp i det og fortell hvordan det går her etterpå.

Endret av -Zeitgeist-
Lenke til kommentar

Hehe, for det første syntes jeg det er litt dårlig gjort av han å gjøre slik mot deg. Hehe, men når sant skal sies, så er ikke vi gutter helt gode på dette med å gi ikke-verbale beskjeder, forstå at det vi gjør kanskje blir tolket anderledes osv.

 

Det jeg forsøker å si her, er at han enten burde kjøre løpet ut med deg, eller gi seg. Det må derfor være en grunn til at han oppfører seg slik du beskriver. Det første som faller meg inn er at kanskje han er sjenert? Er han redd for å ta det første steget? Kanskje tror han det samme om deg, som du nå tror om han?

 

Dersom det er det andre tilfelle, så kanskje han bruker deg for å "ha noen å kose på", evt. for å ha noe inntil han ser noe han liker bedre. Dette er en virkelig lei situasjon for deg, og det er om å gjøre å oppdage dette så tidlig som mulig.

 

Som gutt så ser jeg en veldig enkel løsning på dette problemet. Vi gutter er enkle, og dere jenter vet godt hvordan å "spille på riktige knapper" og sammtidig forstå beskjedene vi sender. Ett ord, Date! Be han med ut ett sted. Gjør det gjerne litt "casual", type spør om han har sett en ny film som har kommet på kino, og evt. spør om han kunne tenke seg å se den. Sammtidig anbefaler jeg å holde seg litt borte fra denne kino-greia, da den egentelig ikke er så veldig effekttiv fordi man sitter i mørket i over to timer uten å snakke. Er dere begge glad i å begeve på dere så kan du jo foreslå en skitur? Dette oppfordrer jo både til kappløp, snøballkrig, bading i snøen og lekeslossing.

 

Så, for å finne ut om du vil gjøre dette kan du stille deg følgende spørsmål: "Er jeg fornøyd med slik vi har det nå?" Vidre så kan du jo tenke om det er verdt å satse det dere har gående nå, for å oppnå noe mye bedre. Eller trives du i den tilstanden du er i nå, og ikke ser noen problemer med å kanskje måtte gå slik i enda noen uker, kanskje måneder?

 

Som gutt vet jeg ihvertfall hva jeg ville gjort :)

 

Lykke til, håper du holder oss opptatert om hva som skjer, selv om du kanskje plutselig skulle bli "opptatt" med andre ting.. hehe :)

Lenke til kommentar
Gjest Usikker jente!

Nå har altså ting kommet for dagen da! Fyren kysset meg og sa at han likte meg noe helt sinnsykt og alltid hadde gjort det! Så får jeg etterhvert mistanke til en annen jente som henger mye rundt han. Da jeg spør han benekter han dette, han sier at det bare er meg han liker, at hun liker han, at han har hatt følelser for henne, men at det var bare fordi han ikke visste at jeg likte han, men at det var meg han ville være sammen med og det lovet han meg, for så å kysse meg enda mer de neste dagene. Plutselig får jeg vite av han at han desverre må skuffe meg, at han hadde løyet til meg. Egentlig hadde han vært sammen med hun andre jenten i skjul i ca tre uker, og hatt et slags forhold til henne. I og med at ting hadde gått enda lenger med hun andre jenten, tillot ikke samvittigheten hans å "velge" meg, selv om han fremdeles hadde ufattelig sterke følelser for meg og selv om han virkelig ville være sammen med meg også. Typisk uflaks! Hyggelig?? neiiiii......... Knakk sammen og føler meg helt elendig!

Lenke til kommentar

Ai, det var trist å høre. Men samtidig burde du være glad for at du styrte unna en slik en. Vil man virkelig være sammen med en som gjør slikt mot andre?

 

Jeg vet det høres teit ut, men tro meg, det er flere fisker i havet;) Og det som er sykt å tenke på, er at det faktisk finnes en som er _enda_ mer perfekt en han :) Du har mye godt i vente.

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...
Gjest Guest_:)_*

Hei ! :)

JEg synes det han gjør mot dege r kjempe søtt! Dete r jo egentlig ganske idiotidk å holde rundt en som man ikke liker da :p men jeg tror faktisk at han liker deg også, mne det ser mer ut som han også venter på at du skal inrømme det men så lenge ingen av dere gjør det kommer dere til å bli stående der ;S

jeg synes at vis hvs han prøver å kysse deg igjen en annen gan g så burde du kysse han, se om du kjenner gnistet, kansje han oggså kjenner det ;) GOOD LUCK ;)

Lenke til kommentar
Nå har altså ting kommet for dagen da! Fyren kysset meg og sa at han likte meg noe helt sinnsykt og alltid hadde gjort det! Så får jeg etterhvert mistanke til en annen jente som henger mye rundt han. Da jeg spør han benekter han dette, han sier at det bare er meg han liker, at hun liker han, at han har hatt følelser for henne, men at det var bare fordi han ikke visste at jeg likte han, men at det var meg han ville være sammen med og det lovet han meg, for så å kysse meg enda mer de neste dagene. Plutselig får jeg vite av han at han desverre må skuffe meg, at han hadde løyet til meg. Egentlig hadde han vært sammen med hun andre jenten i skjul i ca tre uker, og hatt et slags forhold til henne. I og med at ting hadde gått enda lenger med hun andre jenten, tillot ikke samvittigheten hans å "velge" meg, selv om han fremdeles hadde ufattelig sterke følelser for meg og selv om han virkelig ville være sammen med meg også. Typisk uflaks! Hyggelig?? neiiiii......... Knakk sammen og føler meg helt elendig!

Stakkars :(

 

Hei ! :)

JEg synes det han gjør mot dege r kjempe søtt! Dete r jo egentlig ganske idiotidk å holde rundt en som man ikke liker da :p men jeg tror faktisk at han liker deg også, mne det ser mer ut som han også venter på at du skal inrømme det men så lenge ingen av dere gjør det kommer dere til å bli stående der ;S

jeg synes at vis hvs han prøver å kysse deg igjen en annen gan g så burde du kysse han, se om du kjenner gnistet, kansje han oggså kjenner det ;) GOOD LUCK ;)

Litt sent ute, eller?

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...