Gå til innhold

Hvilke spill på PS3 leverer den aller aller beste grafikken?


Kurt Grusom

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uncharted, LBP og MGS4 har kanskje best grafikk nå - før Killzone 2 kommer, og tror ikke noe kan måle seg med KZ2 - før Uncharted 2, God of War 3, kanskje neste Ratchet spill (Blir endel penere når motoren går i tredje-person) blir også i samme kaliber.

 

Men de spillene jeg synes skiller seg veldig ut fra resten er, Heavenly Sword med de beste cutscenes, og Folklore med sin originale monster-design.

Lenke til kommentar

Jeg ville sagt at Metal Gear Solid 4, Uncharted: Drake's Fortune og Gran Turismo 5 Prologue er de peneste spillene visuelt sett på PS3 i dag (Hvis man har HD-TV). Men jeg er ganske sikker på at Killzone 2 kommer til å toppe lista over de beste grafiske spillene når spillet kommer ut. Resident Evil 5 ser heller ikke så ille ut :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Best overall grafikk har nok Killzone 2 med uslåelige lys og partikkel-effekter. Når ikke helt opp på teksturer og facial animations.

GTP5 har veldig bra modellering av bilene, men plages med jaggies og lettvinde løsninger på omgivelsene.

Heavenly Sword har den beste facial animations.

LBP er best på teksturer

Lenke til kommentar

Jeg vil også si at GTA4 har den beste og værste grafikken på en gang. På overflaten, så er grafikken intet mindre enn en skandale på et så stort spill. Jeg mener; Clouding i horisonten i denne generasjonen? Teksturer som blir lagt på når du nærmer deg, som er veeeldig synlige?

 

Men samtidig er det en dybde som er helt utrolig. Må si at jeg var irritert på spillet de første 6 mnd, men når jeg putter det i maskinen fra tid til annen, så er jo spillet helt utrolig. Ta en tur på Times Square for eksempel og se på lys og bygninger. Det er bare fantastisk. Samtidig er det elendig grafikk. Er det mulig?

 

Mitt forslag, lat som du har forrige gen, da blir du fornøyd.

 

Andre som er enig?

Endret av Vertigo500
Lenke til kommentar

Må føye meg inn i rekken på Killzone2.. I singleplayer kampanjen har jeg flere ganger bare stoppet og sett meg nøye rundt.. det er masse røyk, realistisk vindeffekter, masse stuff som blåser rundt i vinden og ikke minst vanvittig bra lyssetting!

 

Joda Crysis har høyere polygontall og større oppløsning på textures, men selve helheltsinntrykket grafikkmessig er for meg mye bedre i Killzone2.

 

Til og med online har de klart å holde på overraskende mye av grafikken.. Uncharted er estetisk vakkert, men blir simpelt i forhold :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest Slettet-NIoHlfL

Det er helt unødvendig å dra inn X360 i diskusjonen her da trådens tema er helt klokkeklar, ett innlegg ble dermed fjernet fra tråden.

 

(Ikke kommenter dette innlegget i tråden, reaksjoner på moderering taes via PM)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...