Gå til innhold

CoD 4 eller Halo 3?


NuclearApe

Anbefalte innlegg

Er ute etter eit bra multiplayer spill, mest for live, men det må fungera å spela å spela minst 2 på same box og. Singelplayerdelen er også viktig. Har funne gode tilbod på Call of Duty 4 og Halo 3, så det er helst desse det står mellom.

 

Kva spel vil det foreslå at eg går til innkjøp av? Dersom de veit om andre gode spel kan de gjerne nevne dei:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spørs hva du liker egentlig. Sci-fi eller virkelighet.

 

Halo 3 er en oppfølger i en serie og historie som man burde ha fått med seg når man kjøper spillet. Singleplayer er kanskje ikke noe revolusjonerende men for de som har fulgt med serien, så er spillet en must. Halo 3 har også en aller beste MP-gameplay på Xbox360

 

CoD4 er for de som ønsker mer reality-fps. En ordentlig nobrainer splattespill med utrolig god SP gameplay-messig. MP-delen ville jeg si er en hakk lavere enn Halo 3 men fortsatt veldig bra.

 

Uansett hva du velger, så er begge spill meget gode på både SP og MP :)

Lenke til kommentar

Halo 3! :thumbup: Singelplayer delen må du vel egentlig ha spilt forgjengerene for å få noe særlig feel for men online så trenger du ikke det. Har du ikke spilt forgjengerene så er vel COD det beste valget. Men online så er H3 utvilsomt mye bedre :) (my opinion)

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar
Hehe, vanskelig å bli noko klokare sv dette:P Korleis er CoD 4 å spele med to stykk på same box? Er det eventuelt nokre andre spel som er bedre enn desse? Pris er ikkje så viktig lenger, må berre finne noko bra å spele online no:)

 

Både Halo 3 og CoD 4 funker fett på samme box, men om dere skal spille Live, så er det bare Halo som har støtte for gjestefunksjonen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...