Gå til innhold

Samsung Omnia HD i8910 - 8mp, 720p video, S60 v5


genser

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmmm... Nå tenkte jeg at jeg også skulle gi HyperX en sjanse :-) Men fila jeg laster ned, funker ikke med resten?

 

Jeg har allerede flashet flere ganger. Men bare til italiensk, kinesisk og nordisk. Altså de offisielle fra Samsung.

 

Denne inneholder bare en exe-fil som jeg får en relativt uforståelig feilmelding om jeg prøver å kjøre den? Ikke finner jeg den om jeg prøver veien om Symbian ROM Flashing Tool v1.50 heller..

Hvordan får man denne til å fungere?

Lenke til kommentar
opera mini 5 beta 2 ser ut til å fungere bedre enn før.

 

men når jeg flipper tlf over til "widescreen" så klikker opera.

 

DA bør du sjekke ut Opera Mobil 10 Beta.... Fungerer helt fantastisk på Omnia HD

 

 

Opera Mobil 10 Beta er helt fantastisk så lenge når jeg bruk den med WIFI, men synes den virker litt tregt med vanlig 3G nettverk. Opera mini 5 Beta er stabilt og rask for meg som bruk 3G-nettverk mye når jeg er ute i farta... :)

Endret av Turbogutt
Lenke til kommentar
opera mini 5 beta 2 ser ut til å fungere bedre enn før.

 

men når jeg flipper tlf over til "widescreen" så klikker opera.

 

DA bør du sjekke ut Opera Mobil 10 Beta.... Fungerer helt fantastisk på Omnia HD

 

 

Opera Mobil 10 Beta er helt fantastisk så lenge når jeg bruk den med WIFI, men synes den virker litt tregt med vanlig 3G nettverk. Opera mini 5 Beta er stabilt og rask for meg som bruk 3G-nettverk mye når jeg er ute i farta... :)

 

 

Opera mini 5 komprimerer opptil 90 % av netsider. Opera mobile 70%. Uansett. Opera mini 5 er kjappest. Lynrask. Den fryser SVÆRT sjelden, så dette liker vi.

Lenke til kommentar

Da var det så og si bestemt, min Omnia HD skal byttes ut.

Selve telefonen er kanon. Den har alt av funksjoner, og her er det ingenting å klage på.

Men det holder ikke. Samsung har helt misforstått. Det handler ikke bare om å gi ut telefonen fullspekket med funksjoner. Det må være noe mer.

Det eneste de ser ut til å tenke på nå er at vi blar ut for telefonen èn gang.

I starten var jeg svært fornøyd. Merket fort at det var få (NYTTIGE/GODE!) apps å få til telefonen, men trøstet meg med at; "jaja, det kommer nok snart". Litt naiv der, kanskje.

Javel, Samsung, Omnia HD er kanskje ikke den nyeste modellen deres lenger, men fortsatt blant de hotteste og mest funksjonsrike.

Og greit, telefonen er dyr, og mange av oss duppedittelskere blar gjerne opp noen lapper for å få en fullspekka telefon. Men dette er min første, og ganske sannsynlig siste Samsung.

Det holder ikke, og jeg er VELDIG skuffet.

Føles "thank you, don't come again".

Endret av Nanophus
Lenke til kommentar

Jeg forstår forsåvidt hva du snakker om, men det problemet hadde vi nok ikke hatt dersom telefonen hadde hatt et bedre OS, det er strengt tatt s60v5 som er den store begrensningen her.

 

Jeg blir ikke å bytte ut telefonen før det kommer én med bedre specs enn omnia HD. Og frem til det, blir jeg å utforske mulighetene i OS'et vårt : )

Lenke til kommentar

Ser den, apegryn. Jeg synes Samsung burde sluppet telefonen med et litt mer tilpasselig operativsystem. Har egentlig alltid likt Symbian, men har du vært borti iPhone, eksempelvis, virker Symbian... vet ikke, firkantet, tregt og svært klønete, etter min mening.

Tror Symbian kan tilpasses touchmobiler enda et par hakk.

Klart, vi er forskjellige alle sammen når det kommer til behov, men ofrer gjerne Omnia HDs herlige kamera for en telefon som kan by på mye mer i lengden.

Føler Omnia funksjonsmessig var overkill for meg. Jeg er som mange andre, glad i duppeditter, og kjøper funksjonsrike mobiltelefoner uten å bruke 50% av funksjonene.

Det gode kameraet er dog fint å ha når nevøen kommer på besøk og finner på nye sprell!

 

Omnia HD er jo ingen dårlig mobil. Selve mobilen er jeg som sagt fornøyd med. Deiligere skjerm skal du lete lenge etter! Det er ikke en telefon jeg legger i fra meg med lettelse, men kanskje med en ørliten skuffelse.

Endret av Nanophus
Lenke til kommentar

Hmmm... Er det noen her som vet hvor man får tak i gode spill til denne telefonen?

 

Jeg finner lite av å søke på google, hovedsaklig bare slike java-spill som forøvrig funker veldig dårlig, siden det kommer opp slik en stor boks som det også kommer på minst en av de Opera-nettleserene. Jeg skjønner ikke hvorfor noen skulle ønske å ha dette, da det bare er fryktelig tungvint framfor å bruke den vanlige nettleseren.

 

Men det jeg lurer på er som sagt noen ordentlige spill til denne :-)

 

Forøvrig takk for hjelpen med å installere Hyp3rX som FW :-)

Lenke til kommentar

Tross prosessoren, dette er ingen spilltelefon. Det finnes få eller ingen gode spill til symbian s60v5. Vil du spille, er iPhone 3GS en knallbra telefon.

 

Jeg fikk til å installere PC spillet transport tycoon deluxe knirkefritt på telefonen (vedlegget, om dere vil prøve), men dessverre er knappene så små at det er utrolig vanskelig å treffe korrekt på skjermen. Ergo var det ganske ubrukelig. PC spillet doom fungerer sånn halvgreit, men er litt vanskelig å presisjonsskyte. Jeg har sett Quake III kjøre knirkefritt på i8910, men det har jeg ikke prøvd selv.

openttd.zip

Lenke til kommentar
Har du funnet ut hva du vil ha isteden?

 

jeg har nemlig problemer med å finne ut hva jeg ville hatt annet enn omnia HD. De som har like godt kamera og skjerm, mangler alle andre funksjoner : (

iPhone 3Gs, faktisk. Jeg vet det er en sterk degradering funksjonsmessig, men må innrømme at jeg faller for iPhones enkelhet, og utvalget av praktiske addons.

Om ikke iPhone, kanskje en Androidmobil. Jeg trenger å kunne leke meg litt. Gjøre litt forandringer i blant. Som tidligere nevnt synes jeg Symbian er for firkantet, til tross for at jeg sverget til det før.

 

Edit: Vel, softwareupdaten for Omnia HD virker jo svært lovende.

Endret av Nanophus
Lenke til kommentar
Endelig er det offisielt at det vil komme kinetic scrolling og så videre i en større firmwareoppgradering fra Samsung.

 

Kommer først i England i januar 2010, og deretter resten av verden etter hvert.

 

Men ikke et ord om å fikse tlf. slik at den rettmessig kan kalle seg HD. Den klarer jo bare max 20fps og ikke 24fps i opptak. Tror jeg venter før jeg legger høvdingene mine i denne.

 

Edit; leif

Endret av troutmaster
Lenke til kommentar

Har nå etter siste post hatt N97 i noen uker og har nå gått tilbake til Omnia HD. Leste om andre som hadde samme problem som meg ang. lydkvaliteten i høytaleren. La inn en eldre versjon av bootloader(?) IG4 uten å flashe resten av programmvaren ----- Problemet løst :) ----

 

Må si det at N97 har mye bedre støtte for programmvare men er en telefon med MYE dårligere skjerm, både følsomhet ,størrelse og lysfølsomhet. Ellers er telefonen mye tregere enn Omnia HD og virker generellt treg til det meste.

 

Hilsen NoNickAtAll

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...