Gå til innhold

Mohammad: Mest populære navn i Oslo i fjor.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ohnoes. Pakkisene tar over. Run away!

Saken er bare den at i 2029, som faktisk ligger 20 år frem i tid, er det en helt annen generasjon "innvandrere" som vil utgjøre hoveddelen av denne gruppen. Den første bolken av hjemlengsel-plagede innvandrere er snart historie alt i dag. Dessuten spørs det om det gir mening å bruke "innvandrer"-kategorien i forstanden "mennesker som ikke er etniske norske" i denne sammenhengen. Hvis "de" blir flere enn "oss" i 2029 vil de i all hovedsak være født og oppvokst i Norge. Da blir etnisitet bare et definisjonsspørsmål.

Lenke til kommentar

dere er fullt klar over at største invandrer gruppen er svensker? grunnen til at mohammed fikk en klar førsteplass er fordi de fra den delen av jorda har bare noen få navn å velge mellom, virker det som, mens andre land, som norge og sverige har en hau med navn å ta av. og navnetrend endrer seg veldig, ikke så mange som kaller ungene sine for ingrid, frida, eller birthe for den saks skyld, se her: http://www.barnimagen.com/felles/bryllup_o...melt_norsk_navn

 

men de fra østlige deler går for mohammed, ali, mustafa, abdul o.l

Lenke til kommentar

Eg synst eit samfunn med fleire kulturar bare er positivt.

Nordmenn er generellt hobby rasister. Sjølv om dei ikkje er åpent rasist, er dei skeptiske til innvandrarar, mislikar polakkar, ynskjer ikkje at det var så mange muslimar i nabolaget osv.

 

Det einaste problemet med innvandring idag, er å få alle i arbeid.

Ellers kan dei for min del opne slusene for fullt, så lenge dei tar til takke med at religionen deira ikkje skal praktiserast her, t.d. omskjering.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...